Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πήραν φωτιά τα διόδια: Αφίδνες 3,35! Θήβα 3,95! Τραγάνα 3,90! Πελασγία 3.50!

Ελεύθεροι - πολιορκημένοι οι Λοκροί
Απούσα η τοπική αυτοδιοίκηση 
Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τίθενται σε ισχύ αυξήσεις στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, όπως ανακοίνωσε η παραχωρησιούχος κοινοπραξία Νέα Οδός.
Οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν κατά 60% ακριβότερα διόδια στις Αφίδνες, καθώς το αντίτιμο από 2,10 ευρώ θα αυξηθεί στα 3,35 ευρώ. Σχεδόν ένα ευρώ ακριβότερα θα πληρώνουν οι οδηγοί και τα πλευρικά διόδια στο Καπανδρίτι, καθώς το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 2,05 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.
Κατά 55 λεπτά αυξάνεται η τιμή στα πλευρικά διόδια της Μαλακάσας, στα οποία πλέον οι οδηγοί ΙΧ θα πρέπει να καταβάλλουν 1,45 ευρώ από 90 λεπτά που πληρώνουν τώρα, ενώ κατά 25 λεπτά αυξάνεται το αντίτιμο στα πλευρικά διόδια Οινοφύτων.
Περίπου 50% αυξάνεται το αντίτιμο στα μετωπικά διόδια της Θήβας, καθώς οι οδηγοί ΙΧ θα πληρώνουν από την Πέμπτη 3,95 ευρώ από 2,55 ευρώ που πληρώνουν τώρα, ενώ αύξηση 55 λεπτών θα ισχύσει και στα πλευρικά διόδια της Θήβας στα οποία το αντίτιμο διαμορφώνεται στα 1,55 ευρώ από 1 ευρώ.
Σχεδόν 60% είναι το ποσοστό αύξησης τόσο στα μετωπικά όσο και στα πλευρικά διόδια της Τραγάνας, με το αντίτιμο για τα πρώτα να ανεβαίνει στα 3,9 ευρώ από 2,45 ευρώ ενώ για τα πλευρικά διόδια θα φθάσει τα 3,15 ευρώ από 2 ευρώ που είναι σήμερα.
Mε βάση τις νέες τιμές, στις Αφίδνες, τα φορτηγά θα πληρώνουν 8,45 ευρώ και οι νταλίκες 11,85 ευρώ. Στη Θήβα 9,85 ευρώ τα φορτηγά, 13,85 ευρώ οι νταλίκες και στην Τραγάνα 9,85 ευρώ τα φορτηγά 13,75 ευρώ οι νταλίκες. Ανάλογες είναι και οι αυξήσεις στα πλευρικά διόδια για τα φορτηγά και τις νταλίκες.
Ταυτόχρονα με την αύξηση του αντιτίμου των διοδίων, η Νέα Οδός ενεργοποιεί και νέα εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες στους σταθμούς Αφιδνών, Καπανδριτίου, Μαλακάσας και Οινοφύτων. Το ποσοστό έκπτωσης ξεκινά από 5% από την πρώτη έως και τη δέκατη διέλευση και θα φθάνει έως και το 50% για περισσότερες από 50 διελεύσεις το μήνα από τους σταθμούς αυτούς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ:
Στις Αφίδνες ανεβαίνουν στα 2,35 ευρώ, της Θήβας από 2,55 στα 3,95 και της Τραγάνας στα 3,90 από 2,45. Στην Πελασγία από 2,70 τα διόδια από απόψε τα 3.50. Οι αυξήσεις γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζει η Σύμβαση Παραχώρησης και κυρώθηκε από την ελληνική Βουλή.

12 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ. ΑΛΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ 2010 ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ.

    ΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ. ΜΕΧΡΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ STAR ΛΑΜΙΑΣ KAI FM-1 ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΩΤΙΑ. ΦΩΤΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΦΩΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πρώτες φωτογραφικές κάμερες, που καταγράφουν όσους δεν πληρώνουν τέλος στα διόδια και στη συνέχεια θα τους έρχεται πρόστιμο στο σπίτι, άρχισαν να λειτουργούν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.

    Όπως ανακοινώθηκε απο την Τροχαία, τα «εγκαίνια» των Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών έγιναν στα εξης σημεία:
    - Σταθμός Διοδίων Ελευσίνας
    - Πλευρικός Σταθμός Διοδίων Κόμβου 3 Ν. Περάμου
    - Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Κόμβου 5 Πάχης

    Σε βάρος των παραβατών, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 200 ευρώ, καθώς και αφαίρεση διπλώματος, άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για 20 ημέρες, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο στην Τροχαια που γίνεται ιδιωτικός φύλακας (σεκιούριτι) των διοδίων στην ΕΟ Αθήνας - Κορίνθου , μπράβο στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που παραχώρησαν τον δρόμο που εμείς πληρώσαμε ,στους ιδιώτες.Μπράβο και στον Ρέπα του ΠΑΣΟΚ οταν το 11 το έκανε παράβαση του ΚΟΚ (επικίνδυνη οδήγηση αν σπρώχνεις την μπάρα , μπράβο και στον Βορίδη της ΝΔ που είπε να βάλει το κράτος κάμερες και να φυλάει τα διόδια και ξεκίνησαν από το Λουτράκι προχτές, γιατί οι κάμερες των διοδίων είναι ιδιωτικές και δεν μπορεί το κράτος να τις έχει σαν απόδειξη , μπράβο τέλος στον νέο υπουργό Χρυσοχοίδη που επαίρεται ότι κατάφερε η νέα παραχώρηση να είναι προς συμφέρον του δημοσίου και να αυξηθούν τα διόδια και να χρηματοδοτήσει τις ιδ.εταιρείες! ΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΙΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ,ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ , ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
      ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  4. κάλεσμα από τους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ στα διόδια να τα κλείσουμε! Που είναι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάλεσμα από τον δήμο και τις τοπικές κοινότητες πρεπει να γίνει και απο τις επιτροπές αγώνα να ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ και οχι να τα κλείσουμε! Τώρα ο αγώνας του ΑΛΕΞΙΟΥ δικαιώνεται.Τι κάνουν τα κόμματα και οι οργανώσεις της Αριστεράς ιδιαίτερα της αντιπολίτευσης ,ο ΣΥΡΙΖΑ ,ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ΚΚΕ,περιμένου πάλι τον Αλεξίου και την ΔΗΜΑΡ ΛΟΚΡΩΝ; ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    2. Το ότι αναδείχθηκε ο Αλεξίου λόγω της σωστής στάσης του σαν τοτε προεδρος κοινότητας για τα διόδια δεν σημαίνει ότι οι κινητοποιήσεις και οι αγώνες τότε έγιναν από αυτον και μόνο και πόσο περισσότερο από τη ΔΗΜΑΡ που δεν υπήρχε καν. Ελεος με τη μικροπολιτική σας.

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΑΛΥΜΕΝΟ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΓΕΜΑΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΑ. ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗ "ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ".
      ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ) ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ;
      ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΤΑΝ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ; (ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ).
      ΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΡΑΓΑΝΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΟ Ο ΝΥΝ;
      ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΛΛΕΞΙΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ". ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΨΗΦΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
    4. Εσύ το περιορίζεις σε επίπεδο στελεχών και προέδρων κοινοτήτων. Το κίνημα για τα διόδια ο απλός ο κόσμος το φούντωσε και αυτος ο ίδιος ο απλός ο κόσμος το καταλάγιασε. Οι λόγοι πολλοί αντικειμενικοί και υποκειμενικοί. Σε κάθε περίπτωση εργολαβία κίνημα δεν μπορεί να χρεωθεί σε κάποιον. Το ότι κάποιοι άνθρωποι συνεχιζουν να μιλάνε για κίνημα δεν πληρώνω και να το παίζουν και εκφραστές του ε λογικό είναι να χρεώνονται και τον τίτλο του γραφικού.

      Διαγραφή
  5. Τελικά, μάλλον η φθηνότερη λύση θα είναι ένα οχηματαγωγό από το Λιμάνι του Λαυρίου μέχρι τη Σκάλα. Συγκρίσιμη ώρα, ωραίο ταξίδι χωρίς οδήγηση και πολύ μικρό κόστος. Ολα τα εισπρακτικά μέτρα θα καταρρεύσουν άμεσα. Καιρός να το εντάξουν οι υποψήφιοι στις διακυρήξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-6 ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ , ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΡΑΓΑΝΑΣ 3,30 μμ . ΝΑ΄ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 4-6 ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑΣ , ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΡΑΓΑΝΑΣ 3,30 μμ . ΝΑ΄ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου