Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Η αυτοδιοικητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ για τις εκλογές του Μαΐου

Στην ίδρυση της αυτοδιοικητικής παράταξης θα προχωρήσει, όπως όλα δείχνουν, η Τοπική Οργάνωση δήμου Λοκρών του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το δημοσκοπικό προβάδισμα που αργά αλλά σταθερά, μέρα με τη μέρα, αυξάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι απλώς δίνει τη δυνατότητα, αλλά σχεδόν επιβάλει στην Ριζοσπαστική Αριστερά να αναδείξει τη δική της αυτοδιοικητική πρόταση.  Πρόταση που θα ανακοινωθεί επισήμως στις επόμενες ημέρες.Μία νέα πρόταση, τόσο σε πρόσωπα, όσο κυρίως σε πρόγραμμα και νοοτροπία. 
 
Εδώ και τρία χρόνια εξελίσσεται και στο δήμο μας, η πιο αντιλαϊκή και αδιάφορη για τον δημότη πολιτική που εφαρμόστηκε ποτέ στα χρόνια τουλάχιστον της μεταπολίτευσης. Οι δημότες είναι πραγματικά εγκαταλελειμμένοι στην κυβερνητική αυθαιρεσία. Εγκαταλελειμμένοι από έναν Δήμο, ο οποίος ως θεσμός έχει την υποχρέωση να στηρίξει και να βοηθά τους δημότες του.
  
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η Τ.Α. μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην οργάνωση του κόσμου με στόχο την απόκρουση αυτής της πολιτικής και όχι μόνο. Όμως και οι πολίτες αντιλαμβάνονται σήμερα ότι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να διεκδικήσει και να προσφέρει μία διαφορετική πολιτική πρόταση, από αυτή τη σκληρότατη και μονότονη πολιτική των χαρατσιών και της λιτότητας στην οποία μας έχουν καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα κατά καιρούς πρόθυμα εξαπτέρυγα τους. 

Πολιτική των μνημονίων που και η Δημοτική μας Αρχή υπηρέτησε με ευλάβεια τα τρία αυτά χρόνια και που από μεριά της βοήθησε να επιβληθεί στους δημότες της, πότε με προκλητικές ενέργειες και άλλοτε με σκανδαλώδη ανοχή. Με λουκέτα υπηρεσιών, μετατάξεις υπαλλήλων, συγχωνεύσεις θεσμών, και όλα τα ωραία που ζήσαμε ως Λοκροί επί των ημερών του Άρχοντα Λιόλιου. 

Από την άλλη μόνο επιβράβευση είδαμε από το Δήμο προς αυτούς που ψήφιζαν αυτά μνημόνια και τις απάνθρωπες πολιτικές αυτών. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την περίοδο εκείνη που όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας  κρύβονταν, δεν είχαν που να σταθούν, αφού παντού ήταν ανεπιθύμητοι; Παντού, σε όλη τη Φθιώτιδα, σε όλους τους δήμους, δεν τολμούσαν να παραβρεθούν σε καμία δημόσια εκδήλωση. Παντού, εκτός από τις εκδηλώσεις του Δήμου Λοκρών, όπου έβρισκαν φιλοξενία, παρηγοριά και προστασία, από την νυν Δημοτική Αρχή. Αυτοί οι υποστηρικτές του δήθεν μονόδρομου των μνημονιών!

Η πολιτική του μνημονίου όμως δεν είναι μονόδρομος. Υπάρχει και άλλος δρόμος. Θέληση δεν υπάρχει από τους διαπλεκόμενους κυβερνώντες. Αλίμονο αν πραγματικά δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Όχι ουτοπικός, αλλά ρεαλιστικός. Δρόμος που θα μεταβάλει και τον ίδιο το δημότη, από παθητικό θεατή, σε ενεργό πολίτη, ενάντια στις άδικες και αυθαίρετες πολιτικές που επιβάλλονται και δίνει αξία στην ανθρώπινη ζωή και διάσταση, και όχι αξία στους αριθμούς και τις τεχνητές κρίσεις του νεοφιλελευθερισμού. 

Στο Δήμο μας με τον υπερσυγκεντρωτισμό του Δήμαρχου, οι θεσμοί όπως ο Συνήγορος του δημότη και της επιχείρησης, τα συμβούλια διαβούλευσης και τα τοπικά συμβούλια, είτε δεν έχουν καν συγκροτηθεί, είτε είναι χωρίς αρμοδιότητες, αλλά είτε και ο τρόπος συγκρότησής τους, τα έχει ουσιαστικά ακυρώσει. Οι δημότες έτσι έχουν αποκλειστεί από κάθε δυνατότητα συνδιαμόρφωσης των πολιτικών του Δήμου.

Η πρόταση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, θα δώσει τη δυνατότητα να εφαρμοστεί η δημοκρατική αντίληψη της Αποκέντρωσης με Αυτοδιοίκηση και κυρίως με τη συμμετοχή των πολιτών στον σχεδιασμό, τη χάραξη και την υλοποίηση των πολιτικών. Θα δώσει τη δυνατότητα σε κοινωνικούς φορείς, κινήματα και άτομα να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στη διαφάνεια, τη σωστή και ορθολογική χρήση των πόρων, τη προφύλαξη του δημότη από σκάνδαλα, αυταρχικές συμπεριφορές και αποφάσεις, στη προώθηση δηλαδή της δημιουργίας ενός ουσιαστικού, δημοκρατικού, πλουραλιστικού και συμμετοχικά λειτουργικού θεσμού.
 
Όλα δείχνουν ότι η πρόταση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για το Δήμο Λοκρών θα είναι νικηφόρα. Όχι μόνο γιατί οι πολίτες αναζητούν πια την εναλλακτική πολιτική λύση. Αλλά και γιατί είναι και μία ευκαιρία για τους ίδιους να δουν αυτή τη πρόταση σε μικρή κλίμακα να εφαρμόζεται στο Δήμο τους.

Α.Δ.

45 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΧΑΜΕΝΩΝ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ άλλους αμόρφωτους με κεφαλαία!Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

    Μάθε πρώτα να γράφεις σωστά και μετά να κατακρίνεις.
    Αφού λοιπόν εσύ είσαι καλύτερος γιατί δεν κατεβάζεις τον δικό σου συνδυασμο...;
    Η μήπως είσαι από αυτούς που τρέχουνε πίσω από από δήθεν ηγέτες και σχηματισμούς αλλά κοροιδεύουν τους υπόλοιπους που κάνουν το ίδιο...;

    Πόσο πιο τραγικός να γίνεις φασιστάκο...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΠΛΕΟΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ , ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΠΕ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ,ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ . ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΄ΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ, ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή
  4. ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΓΑΤΖΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΥΤΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 2Η ΦΟΡΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ , ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ , ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΓΑΤΖΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΝ.

      Διαγραφή
  5. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΘΕΑΘΗΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. -ΓΑΛΗΝΗ-.ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΖΩΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΩΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝ.Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΔΕΚΟ.ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΗ . ΠΧ .ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΚΑΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ .ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ .ΑΠΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ,ΑΠΟ ΕΞΑΡΧΟ, ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΝΟ, .ΑΠΟ ΓΟΥΛΕΜΙ. ΑΠΟ ΘΕΟΛΟΓΟ ,ΑΠΟ ΑΡΚΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΕΑ ΣΑΒΟΥΡΑ,ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΚΟ!

      Διαγραφή
    2. Φίλε όλα τα παραπάνω μου ακουγονται πολύ σωστά.Σκεψου να υπήρχε οικονομικός ελεγκτής στο δήμο που να αλλαζει κάθε χρόνο τι εκατομμύρια θα γλιτώναμε!Όπως επίσης και η πρόταση να υπάρχει συμβούλιο δημοτών η οποια θα διαμορφώνει κινήσεις και έργα.του δήμου.Δεν ξέρω ποιος είσαι αλλα μπράβο.Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω σίγουρα θα έχετε πολύ κόσμο διπλα σας και πρώτο εμένα.Μαλλον πιάσατε τον σφυγμό του κόσμου.Ενος κόσμου που είναι πολύ απογοητευμένος απο την σημερινή καταντια του δήμου μας.Η διοικηση όπως είναι γνωστό είναι πολύ πολύπλοκη αλλα ταυτόχρονα και πολύ απλή.Αν υπάρχουν στόχοι που είσαι προσηλωμένος σίγουρα θα καταφέρεις πολλά.Και πάλι μπράβο και καλή συνέχεια.Επιτελους αποτυχημένοι του τόπου μας κάντε στην ακρη.Δωστε τόπο στους νέους .Οτι ήταν να προσφέρετε προσφέρατε.Αντε γεια!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μάλλον ανώνυμε σφάλεις.Δεν είναι καθόλου σαβούρα.Αντιθετως είναι πολύ αξιόλογος και στην δουλεια του και στην προσωπική του ζωή.Αντιθετως με όλους όσους έχουν διοικήσει έως σήμερα.Και στο λέω αυτο με βεβαιοτητα διοτι τον γνωριζω προσωπικά.Ο άνθρωπος είναι απλος δεν πρόκειται να βαλει το δάκτυλο στο μέλι, επίσης τον σέβεται όλος ο κόσμος όπως σέβεται και αυτος όλους τους συμπολίτες του. Και μόνο οι προθέσεις του να ληφθούν υπόψιν απο όλους εμάς νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά.Ειναι βέβαιο ότι θα δεχθει μεγάλο πολεμο αλλα με τις προθέσεις που έχει σίγουρα θα χάσουν πολλοί τον ύπνο τους.Ιδιως μόλις ανακοινωθούν .Πχ. Κατάργηση όλων των νομικών προσωπων(ατελειωτο παρτυσπαταλης)κατάργηση των συλλογων /πολιτιστικων/ γυναικων/αγροτικων και λοιπων και δημιουργια ενός,κατάργηση των συλλογων /χορωδιων και δημιουργια μιας και ισχυρής.Υπαρχουν εκατό σύλλογοι ανω ραχουλας,κάτω ραχουλας.περα ραχουλας ,δωθε ραχουλας.Οποιος ήθελε να γινει Προέδρος και να βγαζει και ένα καλό μεροκάματο δημιουργούσε και ένα σύλλογο.Και επιτέλους ρε παιδιά αγροτική περιοχή είμαστε.Ενας που να νοιαστει για τους αγροτες.Οι άνθρωποι τι ζητάνε;Καθοδήγηση και ενημέρωση απο επιστήμονες (καμμιά σχέση με το Γιάννη.πασα ομοιότητα είναι πέρα για πέρα τυχαία).Τελος θα ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία και καλό κουράγιο.

      Διαγραφή
    4. Καλα δεν το ηξερα οτι ο δημαρχος μπορει να καταργησει και συλλογους! Αλλη παπαρια εχεις να πεις ; μας εχετε ζαλισει με τις νεες δημοτικες υποψηφιοτητες φαντασματων πολιτων .Οι δε γεωργοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ψηφιζαν ; οπως στρωσαν ας κοιμηθουν.Τους υπαλληλους και τους ελευθερους επαγγελματίες που λιμοκτονούν γιατι δεν λες τιποτα; Η βλακεία εχει και όρια ,δεν είμαστε τοσο βλάκες.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητε Αργυράκη απο τον δημο ζουνε οι περισσότεροι σύλλογοι.Μαλλον κανεις γαργαρες τις ετήσιες επιχορηγήσεις.Φετος που ο Λιόλιος δεν επιχορηγεί παθαινεται απανωτά εγκεφαλικά.Και όσο για τους αγροτες πρέπει να πλένεις τα όμορφα δοντάκια σου με μπόλικο αζαξ.Και φυσικά δεν παραβλέπω τις δύσκολες καταστάσεις των ελεύθερων επαγγελματιών αλλα σε παρακαλω για θυμισου στις δουλειες που αναλαμβάνατε οι μηχανικοί πόσα τσεπωνατε και ποσα εμφανιζατε στην εφορία;Για αυτο σου λέω Αργυράκη αστω να πάει .Οι .....παπαριες....που έλεγες και λες και που επίσης κανείς δεν συγκινούν κανέναν.Ισως σε προηγούμενες σοσιαλιστικές-αριστερές εποχές και περιόδους να είχαν αξια.Ομως Αργυράκη τα προηγούμενα χρόνια ας προσεχες τι ψήφιζες.Οπως έστρωσες θα κοιμηθείς.Καληνυχτα και όνειρα γλυκά και όταν ξυπνήσεις εύχομαι να έχεις βρει πολιτική στέγη.Σε τέτοια είσαι μανούλα.

      Διαγραφή
    6. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΙΛΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΛΙΛΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΩΡΕΑ .ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΛΙΛΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕΣ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΛΙΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΑΛΕΞΙΟΥ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ.Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ.Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΕ ΚΟΦΤΗ ΣΤΙΣ 12000euro.ΜΟΛΙΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑ Ο ΚΟΦΤΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΣΟ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΚεΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ.






      Διαγραφή
    7. Απορω με Αλεξίου με το ύφος σας και το λεξιλόγιο σας.Μαλλον εχετε εκνευρισθει και χάνεται την ψυχραιμία σας.

      Διαγραφή
    8. ΡΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    9. Βλεπω έναν εκνευρισμό η μου φαίνεται;Φίλε Αργυρη κάτι ξέρεις για την νέα δημοτικη υποψηφιότητα και μας το κρύβεις.Μαλλον δεν το περιμένατε!!!!!!!!Ενημερώστε μας .

      Διαγραφή
    10. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    11. Ποιος θέλει να με ακολουθησει στην δημιουργεια ΜΚΟ για την παρατηρηση της σεξουαλικής ζωής των κορκοδειλων της Λοκρίδας;

      Διαγραφή
    12. Αν είναι να πληρώνομε και εγώ. Κάνε εγγραφή τώρα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    13. Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΡΔΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΣΟΥ.ΕΛΕΟΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ;ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

      Διαγραφή
    14. ΚΥΡΙΕ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    15. Δεν είμαστε τόσο βλακες;Αναρωτιέσαι μάλλον για τους ψευτοαριστερους,γυρολόγους που τους γνωριζεις πολύ καλά.Η κάνω λάθος;

      Διαγραφή
    16. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟΥΣ .ΠΑΙΔΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

      Διαγραφή
    17. Αγαπητοι αναγνωστες
      Ο. κος Αλεξίου μας έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο.Πραγματικα θλίψη μόνο μου προκαλεί.Με το άκουσμα νέας κίνησης οποιασδήποτε ιδεολογίας πραγματικά θα έπρεπε να χαρεί.Ομως φαίνεται ότι πλησιάζει ο παροπλισμος του και κάπως βαρια το πήρε.Μαλλον σε περιμένει το σπιτάκι σου απο εδώ και μπρος.Αντε και μια φορά στους τρεις μήνες τα διόδια.ΧΑΙΡΕΤΕ

      Διαγραφή
    18. Είστε πολύ μικροί για να κρίνετε τον Αλεξίου ή οποιονδήποτε Αλεξίου ανώνυμα. Αυτό λέει που βλέπει ,10 διαφορετικές εκδοχές και παιχνίδια με νέους δήθεν και παλιούς ανώνυμους σε έναν ανώνυμο και ανύπαρκτο συνδυασμό , που ουσιαστικά κάνει πλάτες στο φθαρμένο σύστημα να βγει πάλι στον δήμο. Το δε παπαριές αναφέρεται στο ότι ο δήμαρχος δεν μπορεί ,βέβαια , να καταργήσει τους συλλόγους και όχι εκεί που λέτε εσείς στον νέο δήθεν συνδυασμό.. Και κακώς λέτε ότι όλοι οι σύλλογοι παίρνουν , χρήματα, παίρνουν μόνο αυτοί που ο δήμαρχος γουστάρει , και ποσα των - 1500 ευρω καθε 2 χρόνια ίσως.ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    19. ΡΕ ΔΕΞΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ , ΡΕ ΠΛΥΝΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ - ΤΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ - ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ -. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ.... ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ .ΑΠΛΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΖΕΤΕ,ΝΤΡΟΠΗ - Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ..ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ.

      Διαγραφή
    20. Επικεφαλής θα ειναι νέος , πετυχημένος δημόσιος υπάλληλος . των μη αμαρτωλ'ων ΔΕΚΟ,πλακα έχει. Από τα πιο σύντομα ανέκδοτα.Τώρα όχι μόνο παπαριά είναι ότι ο νέος δήμαρχος θα καταργήσει τους συλλόγους ,αλλά έλλειψη επικοινωνίας με το περιβάλλον και σούπερ μπούρδα ,σούπερ παπαριά.Τώρα το μόνο που δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείται ο Αργύρης με τις όντως παπαριές που γράφεται και δεν σας αφήνει να παπαρολογείτε.

      Διαγραφή
    21. ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΆΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.

      Διαγραφή
    22. Το ξέρουμε ότι είστε δεξιοί δέν χρειάζεται να το γράφετε.Πάτε να χειροκροτήσετε τον Σταικούρα κι αφήστε μας εμάς με τον Αλεξίου .

      Διαγραφή
    23. ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ , ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ , ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ , ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ. ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ,ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ,ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΦΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΛΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ.

      Διαγραφή
    24. ΑΜ ΑΥΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ: ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΩΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΛΟΥΜΠΑ!

      Διαγραφή
    25. ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΟΣ Η ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. Χα Χα Χα!!!!!!

      Διαγραφή
  6. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΩΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝ.Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΕ ΔΕΚΟ.....ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!! ΤΙ ΜΑΛ...ΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ!...ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΩΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΤΩΝ... ΑΠΟ ΛΑΡΥΜΝΑ - ΤΡΑΓΑΝΑ - ΑΡΚΙΤΣΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΒΓΑΙΝΕΙ.... ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ...ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΚΟ??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..... ΡΕ ΠΟΣΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο Αρκιτσα ήταν πολύ αξιόλογα ατομα.Μολις τους μάθετε θα κάνετε γαργαρες για τον λαιμό.

      Διαγραφή
  7. ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΚΑΝΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ.ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ?ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ?ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Η ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ.!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσεις που ειστε εξυπνοι κι ωραιοι΄΄΄γραφτε ανωνυμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά ασχολείστε με τον Αλεξίου; Τα προβλήματα είναι πολλά και δεν υπάρχει χρόνος για ψευτοαριστερα μπλα μπλα.Εμεις θα έχουμε την ευθύνη αν αφησουμε τους ίδιους που μας έφεραν σε αυτα τα χαλια να εμφανιστούν ως σωτήρες.Ειτε είναι απο την ΝΔ είτε απο το ΠΑΣΟΚ είτε απο οποιοδήποτε αλλο κόμμα.Ας αναλάβουμε όλοι μας τις ευθύνες που μας αναλογούν.Μετα τις εκλογές το πουλάκι θα έχει πετάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπεγραψες , ο γνησιος αριστερος, αυτο εισαι εσυ που ουτε καν σε ξερουμε και ριχνεις την λασπουλα σου κι αν πιασει ,επιασε. Αυτος δεν εχει καποιες ευθυνες που δεν εχει αναλαβει και σιγουρα δεν ειναι αυτος που μας εφερε σ΄αυτα τα χαλια ,γιατι ποτε δεν υπηρξε σε κυβερνητικη θεση ,αλλα αντιθετα απο νεαρος στο ΚΚΕ μεχρι πριν μια 7ετια ηταν οργανωμενος ,ασε λοιπον τα ψευτοριστερα μπλα,μπλα για αλλους και να πλενεις το στομα σου αγνωστε γνησιε Πασοκαριστερε που ζητας και τα ρεστα.

      Διαγραφή

  10. ΜΑΛΛΟΝ Ο Κος ΤΑΚΗΣ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΛΙΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτους ψηφίζαμε τόσα χρόνια.Καλα να πάθουμε. Ο κος Αλεξίου έχει κατέβει με όλα τα κόμματα και με όλους τους συνδυασμούς.Ελπιζω ότι κάποια στιγμή θα κατασταλάξει.Ισως είναι πολύ ενεργητικός και θέλει να διοχετεύει την ενέργεια του σε νέους συνδιασμους, σε νέους συντρόφους. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά ψυχραιμία. Μας λέτε ότι ο Αλεξίου μπορεί να χτυπήσει Λιόλιο η Σκαμπερδοπουλο;Ειμαι σίγουρος ότι είστε γνωστικοί.Αρα μάλλον θέλετε να κάνετε κουβέντα και να περνάει η ώρα σας.Ο ανθρωπος μπορεί να είναι πολύ καλός για το χωριό σας αλλα μέχρι εκεί.Το χέρι μας το απλώνουμε ως εκεί που φτάνει.
    Και μια σύντομη απαντηση στον Κο που αναφερει περί φασιστών.Οι φασίστες η οι δεξιοί η οι κεντοδεξιοι είναι πιστοί σε αυτα που πιστεύουν.Ο κος Αλεξίου όμως δεν είναι.Και μην μου πείτε ότι οΛΙΟΛΙΟΣ η ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ η το κόμμα της ΔΗΜΑΡ η δεν ξέρω που αλλου έχει περάσει έχουν την ίδια ιδεολογία.Και αγράμματος να είσαι καταλαβαίνεις πολλά. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΣΕΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα μονο 25 χρονια ΠΑΣΟΚ εχεις ψηφισει ! μετα το γυρισες σε Καρατζαφερη! Να σε πληροφορησω λοιπον ο Αργυρης 25-30 χρονια στο ΚΚΕ ηταν , τωρα στην ΔΗΜΑΡ και σωστα κανει και κατεβαινει και ασχολειται με την Τοπικη Αυτοδιοικηση ,Αρχιτεκτονας Μηχανικος αυτοδημιουργητος ειναι, κατα γενικη ομιλια πολυ καλος προεδρος στο χωριο του ,αγωνιστης , ουτε συνδικαλιστης αγροτοπατερας του ΠΑΣΟΚ που ηταν ο Λιολιος ,ουτε κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ και μονιμος δημ. συμβουλος 40 χρονια που ηταν ο Σκαμπερδος.

      Διαγραφή
    2. Δεν αντιλέγω.Για το χωριό του είναι καλός.Οχι όμως και δήμαρχος ο Αργύρης.Θα πέσει φωτιά και θα μας κάψει.Ελεος!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Αν δηλαδή δεν είναι κατάλληλοι οι μηχανικοί κυρίως οι Αρχιτέκτονες - Πολεοδόμοι ,για να είναι δήμαρχοι ,ποιοι θα είναι οι μπακάληδες και οι μόνιμοι κομματάρχες; οι αγράμματοι και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα των πάλαι ποτέ μεγάλων κομμάτων; Μπουχτήσαμε!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου