Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Ριζοσπαστική Κίνηση Δήμου Λοκρών». Η αυτοδιοικητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Λοκρών (video)

Ανοιχτή συγκέντρωση – συζήτηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στην Αταλάντη με πρωτοβουλία της Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Δήμου Λοκρών για δημιουργία Αριστερής, Ριζοσπαστικής, Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης. 

Στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίθηκαν αρκετοί πολίτες του Δήμου Λοκρών που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κυριακάκης καθώς και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Β. Σακελλάρης.
  
  
Την Αυτοδιοικητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Λοκρών παρουσίασε ο κ. Μ.Παπάζογλου ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε στην ομιλία του:

«Ο Καλλικράτης που παρουσιάστηκε σαν μεγάλη μεταρρύθμιση οδήγησε την αυτοδιοίκηση στο σημερινό της τέλμα. Στην πραγματικότητα ο Καλλικρατης είναι μια αντιδημοκρατική και αυταρχική μεταρρύθμιση, η πρώτη δοκιμασία της μνημονιακής πολιτικής που αφαίρεσε πόρους από την Αυτοδιοίκηση, έφερε απολύσεις και διαθεσιμότητες και ακύρωσε τον κοινωνικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης..

Αυτή την πορεία στήριξαν οι μνημονιακοί και διαπλεκόμενοι δήμαρχοι οι οποίοι το τελευταίο διάστημα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου μεταλλάχτηκαν και γίνονται αρνητές της τρόικας και του μνημονίου. Είναι πια ολοφάνερο ότι οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθούν μέσα σε ένα αρνητικό και δυσμενές περιβάλλον για την Αυτοδιοίκηση και σε ένα ασφυκτικό κοινωνικό και οικονομικό πλαίσιο που πιέζει την κοινωνία, την εργασία, το κοινωνικό κράτος. Επιβάλλεται λοιπόν περισσότερο από ποτέ άλλοτε να διεκδικηθεί μια εναλλακτική πρόταση διεξόδου από τις απαράδεκτες ρυθμίσεις του μνημονίου, με δίκαιη κατανομή των βαρών, πάταξη της διαφθοράς, της παραοικονομίας και του πελατειακού κράτους.

Το μεγάλο στοίχημα, πρόσθεσε ο κ. Παπάζογλου, είναι η προώθηση από εμάς τους ίδιους μιας Αυτοδιοίκησης με κοινωνικά και συμμετοχικά χαρακτηριστικά…. Η Ο.Μ. Συριζα Δήμου Λοκρών παίρνει τη πρωτοβουλία και θα στηρίξει χωρίς να χειραγωγεί, μια ανεξάρτητη και αυτόνομης δημοτικής παράταξης που θα κινείται σε ένα πλαίσιο αρχών και καλεί όλους τους δημότες που συμφωνούν με αυτό το πλαίσιο αρχών να συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια..

Η πρόταση για το όνομα της νέας αυτοδιοικητικής κίνησης που όπως αναφέρθηκε θα λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες και οι αποφάσεις θα λαμβάνονται στη συνέλευση των μελών είναι«Ριζοσπαστική Κίνηση Δήμου Λοκρών».



altpressfthiotida

13 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ...ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟΝ Κο ΠΑΤΟΥΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ Κα. ΠΑΣΙΩΤΗ.ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΕΙΔΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΝ ΖΑΪΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ... ΤΟ ΤΡΙΟ ΦΑΓΑΝΑ...

      Διαγραφή
  2. Πάλι για ΓΚΑΦΑ το πάτε! Στηρίζετε εκ των προτέρων Συνδυασμό χωρίς να ξέρετε ποιοί θα συμμετέχουν! Τόση απελπισία πιά; Μόνο ο Δημητριάδης έχει μυαλό; Μόνο κάτι πρωην Πασόκοι εμφανίστηκαν, που εκλέχτηκαν ή προσπάθησαν να εκλεγούν με το Πασοκ στις δόξες τους και μυρίστηκαν ...φαϊ και πάλι(Τσέρτος, Αλεξίου, Σαμαράς κλπ). Αυτούς τους "Ανεξάρτητους" περιμένατε τόσο καιρό;! Με αυτούς θα φέρετε το "καινούργιο" στο δήμο; Περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά είστε χειρότεροι από τους άλλους που τουλάχιστον έχουν μια ιδεολογία καλή ή κακή και την υποστηρίζουν με σθένος. Άντε γεια ..από τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις απ αυτους που αναφερεις δεν εχουν αναγκη κατι να υποστηριξουν και να στηριχτουν. Ολες οι παραταξεις τους θελουν για πολλους και διαφορους λογους. Ο δε Μπονοβας δεν ηταν εκει.Αυτοι που ηρθαν απο αλλους συγγενεις χωρους σας τιμα ιδιαιτερα , διοτι δεν σας εχουν αναγκη, εσεις τους εχετε και αντι να τους πειτε μπραβο που ηταν εκει για μια αριστερη δημοτικη παραταξη, γκρινιαζετε κιολας. Τρεις κι ο κουκος δεν κανουν συνδυασμο.

      Διαγραφή
    2. Ακομα δεν τον ειδατε Γιαννη τον ειπατε... αχ κατακαημενε ΣΥΡΙΖΑ , συνδυασμο νικης χωρις να υπαρχει ομονοια μεταξυ σας και με τον Τσιπρα να κατεβαινατε θα χανατε . Οι απεξω σας φταινε. Καντε λιγο πασο ...γιατι θα μεινετε στον ασσο!

      Διαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ Ο Κος ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κους ΜΠΟΝΟΒΑ*ΑΛΕΞΙΟΥ* ΤΣΕΡΤΟ ΚΑΙ ΣΙΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ Η ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Η ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΞΥΠΝΗΣΕ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟ.ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ (ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ κ.α).ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ,ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ. ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ? Ο ΔΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ, ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙ, ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ. ΚΡΙΜΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
    2. Από αυτές τις υποψηφιότητες, στο επίκεντρο εδώ και μήνες βρίσκεται και έχει απασχολήσει όσο καμία άλλη ως τώρα, η περίπτωση αυτή του τέως υποψηφίου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κου Α.Αλεξιού, περίπτωση που δεν έχει απορριφθεί, αλλά αντιθέτως το πρόσωπό του αποτελεί την πιο πιθανή επιλογή για έναν αρκετά ισχυρό ενωτικό συνδυασμό του ευρύτερου αριστερού χώρου. Ο κος Αλεξίου δίνει μεγάλο προσωπικό αγώνα για τη δημιουργία ενός ενωτικού συνδυασμού των αριστερών δυνάμεων, ακόμη και με άλλο πρόσωπο επικεφαλής, προτιθέμενος να θυσιάσει την όποια προσωπική του φιλοδοξία για το σκοπό αυτό. - See more at: http://lokrisnews.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6824.html#sthash.RIc6Ge0T.dpuf

      Διαγραφή
  4. Έχω κουραστεί να βλεπω τους ίδιους και τους ίδιους.Τοσα χρόνια και καμια αλλαγη στα πρόσωπα.Μα καλά δεν υπάρχουν νέοι και νέες να κατέβουν στον πολιτικό στίβο;Τριάντα πέντε ολόκληρα χρόνια και καμια αλλαγη.Αναρωτιεμαι δεν υπάρχουν σοβαροί ,έντιμοι και με όρεξη να προσφέρουν νέοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H KOLIOFOYTH ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ, ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΛΙΟΛΙΟ ΜΕ 15 ΨΗΦΟΥΣ. Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΛΙΟ-ΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΑ. Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΑΜΑΝΔΡΑ=ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΜΕ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ,ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΑΣΟΚ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΟ-ΛΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ............. ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΜΠΟΝΟΒΑΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝΙΑ ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ..........ΑΛΛΟ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου