Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Την "Ημέρα της Γυναίκας" γιόρτασε ο Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας

Πιστός σε μια παράδοση αρκετών πλέον ετών, ο Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας, διοργάνωσε και φέτος τη Γιορτή της Γυναίκας, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 8 Μαρτίου 2014, σε ταβέρνα της Κάτω Τιθορέας.


Σε μία ιδιαίτερα ζεστή και σεμνή εκδήλωση, πολλές ήταν οι γυναίκες που τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη γιορτή. 

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Αννα Ράπτη καλωσόρισε όλες τις γυναίκες που παραβρέθηκαν για ακόμα μία χρονιά να τιμήσουν την «γιορτή της Γυναίκας», άλλα και παράλληλα ενημέρωσε ότι φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Κάτω Τιθορέας «κλείνει» 30 χρόνια απο την ίδρυσή του. 

Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς ήταν η κα Μαρία Τσανήρα, η οποία ήταν και η πρώτη πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κάτω Τιθορέας το έτος 1984. 

Η κα Τσανήρα ξεκίνησε την ομιλία της αναφερόμενη στην σημασία αυτής της ημέρας, και στη συνέχεια έκανε μία ιστορική αναφορά 30 χρόνων, μέσα απο μία αναδρομική έκθεση φωτογραφίας του Συλλόγου, όπου συγκίνησε αλλά και θύμισε όμορφες στιγμές.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με φαγητό,τραγούδι αλλά και πολύ χορό.
 
   

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου