Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Γκάφα μεγατόνων από Αγγελούση;

Θα είναι ίσως η μεγαλύτερη γκάφα που έχει κάνει ποτέ υποψήφιος σε προεκλογική περίοδο και που θα του στοιχίσει όχι μόνο τον τίτλο του δημάρχου αλλά και αυτόν ακόμη του δημοτικού συμβούλου στις επόμενες εκλογές.

Ο λόγος για τον κ. Αγγελούση ο οποίος σε δηλώσεις του εχθές στο STAR Λαμίας εξήγγειλε την υποψηφιότητα του για το Δήμο Λοκρών. Και πολύ καλά έκανε. Όμως...


...ο κ. Αγγελούσης δεν μίλησε για τον εαυτό του και την κάθοδό του ως υποψήφιος δήμαρχος (ανεξάρτητος όπως δήλωνε τόσο καιρό) αλλά ως επικεφαλής σύσσωμης της παράταξης της Μείζονος Μειοψηφίας (ΝΔ).


Φαίνεται όμως πως αυτή η δήλωση ήταν ψευδής και κατόπιν αυτού δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και στελέχη της ΝΔ στη Λοκρίδα τώρα τον έχουν πλήρως απομονώσει.

Και αυτό το διαπίστωσα μετά από επικοινωνία που είχα με κάποιους εξ αυτών και οι οποίοι επιβεβαίωσαν το παρακάτω μήνυμα το οποίο είχα διαβάσει και μου κίνησε το ενδιαφέρον:

"ΨΕΥΔΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ;

ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. 

ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΈΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ Μ.ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑ ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!!!"

Πολύ κακή κίνηση να αρχίσει κανείς τον προεκλογικό του αγώνα με ένα τόσο τραγικά μεγάλο ψέμα...

Παρά ταύτα παραμένει υποψήφιος και επικεφαλής του εαυτού του! 


Locris Post

40 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΠΟΝΤΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ Η΄ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ?ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ??ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ? ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ?ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ?ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΑΣ...
    ΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ..ΑΡΚΕΤΑ "ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ". ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!! ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ .ΕΚΛΕΓΕΙ.ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΡΙΣΘΕΝΤΟΣ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ.

      ΠΡΩΤΟΝ: ΑΡΧΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.

      ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ.

      ΤΡΙΤΟΝ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ, ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

      ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ:

      ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ "ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ "ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ" ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΣ ΕΑΥΤΟΝ "ΣΩΤΗΡΑ" ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ (ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ;) ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ (ΔΙΑ)ΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΛΟΦΑ!!!

      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΛΛΑ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΡΟΤΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ "ΚΑΨΕΙ" ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΒΑΡΕΛΟΤΑ! ΜΕ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΚΡΟΤΟ!

      ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΜΑΧΗΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΙΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.

      ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΔΑΗ ΠΑΡΆ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΩΦΡΟΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.

      ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ, Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ 15 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ.

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ;

      ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΥΞΙΔΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩΛΕΘΡΊΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ...

      Διαγραφή
  2. ME TO ΠΟΣΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ Ο ΛΙΟ-ΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΑΒΕΣ! Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ;; ΚΑΝΕΙ Ή ΟΧΙ;; ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ;; ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ... ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΕ ΤΣΑΒΕΣ...

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ" ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ"!!!!!!!
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ "ΜΕΪΝΤΑΝΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΦΩΝΑΖΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΙΩΑΝΝΑ ΤΩΝ ΟΠΟΥΝΤΙΩΝ") ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΦΑΓΕ ...ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ!!!!

      Διαγραφή
    3. Η ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ) ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ.

      Διαγραφή
  3. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ? ΕΔΩ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. YPARXI KANENAS KALITEROS MONO GIA THN KAREKLAKAI THN TSEPI .AN BAZANE APO ENA PETRADAKI AFTI POY PERASAN APO THN KAREKLA THA PERPATOYSAME JIPOLITI NA MHN LEROSOYME TON DROMO.............NA AKOYTE AYTA POY DEN LENE KAI OXI AYTA POY LENE

      Διαγραφή
    2. εχεισ τρομερα επιχειρηματα..επισησ ο ολυμπιακοσ θα περασει την τεταρτη.συζητησε για τιποτα τετοιο καλητερα.

      Διαγραφή
  4. Σιγα μη σχηματισει συνδιασμο αυτος ρε παιδια..αν ειναι ποτε δυνατον.ο ανθρωπος απλα δεν κανει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. Ελάτε ρε παιδιά.Μην τρελαθούμε.Ετσι όλοι οι δεξιοί πάνε Λιόλιο.

      Διαγραφή
    3. κανει ο λιολιος και η γεωργοπουλου...

      Διαγραφή
    4. ΕΝΩ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ Ή Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΝΟΥΝ.

      ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ: http://locris-times-news.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4566.html

      Διαγραφή
    5. το λιολιλ τον ειδαμε ρε συνδημοτες τι Γεωργοπουλου πως τι κρινετε????μηπως με λαθος κριτηρια ??/δεν θα την παντρευτουμε Δημαρχο τι θελουμε...

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΔΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ:

      http://www.dailymotion.com/video/x1h62d2_%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1-20-30-14-3-2014_news

      ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 22:35...

      Διαγραφή
  6. Θα πρέπει να σημειώσουμε τα εξής:
    Όντως ο Αγγελουσης θα πληρώσει την μη συνεννόησή του με τα στελέχη της μειοψηφίας.Εχετε όμως αναρωτηθεί αν ο κόσμος θέλει ακομη να έχουν τα σκήπτρα αυτα τα στελέχη;Μήπως ο κόσμος θέλει μια μικρή αλλαγή;Μήπως πέρασαν στα αζήτητα ο ΚΟΛΟΒΟΣ η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ οΔΟΥΡΟΣ ο ΤΣΟΥΡΤΟΣ ο ΠΑΣΣΑΣ ο ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ οΓΛΟΥΣΤΙΑΝΟΣ και πολλοί άλλοι.Οι παραπάνω ότι είχαν να προσφέρουν νομίζω το προσέφεραν.Καλως η κακως.Στην τελική τι νομίζουν ότι θα καταφέρουν;Θα εκλέξουν τον ΛΙΟΛΙΟ η τον ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ.Ισως αληθεύει ότι πολλά στελέχη έχουν επαφές με τους παραπάνω υποψηφιους. Ο κόσμος αν κρίνει και ψηφίσει σύμφωνα με την σημερινή κατάσταση του νομίζω ότι ο Αγγελουσης προηγείται παρασάγγας.Αν κρίνει και ψηφίσει όμως όπως τα προηγούμενα χρόνια τότε ο Αγγελουσης δεν έχει καμία τύχη.Ειναι σαφώς εμφανέστατη η διαφορα των υποψηφίων.Μερα με την νύχτα.Μιλας με τον έναν και μπορείς να συνεννενοηθης.Μιλας με τους αλλους και νομίζεις ότι μιλάνε αλλη γλωσσα.Νομιζω αν και δυσκολο ότι ο Αγγελουσης μπορεί να κάνει την ανατροπή.Αρκετα ατομα που μαθαίνω είναι πολύ αξιόλογα.Ισως ο συνδυασμός των καθηγητών όπως τον λένε ειρωνικά μπορέσει να φέρει το κάτι καινούργιο. Θα πρέπει μόλις ανακοινωθούν οι συνδυασμοί να κάτσουμε όλοι μας και να συγκρίνουμε τους υποψηφιους και τους συμβούλους.Να ρωτήσουμε και να μάθουμε ποιοι είναι στο δρομο για φυλακή λόγω χρεών.Ποιοι περιμένουν να ξελασπώσουν απο τον Δημο;Νομίζω ότι αυτος ο έρμος οΔημος έχει σωσει πολλούς. Πρέπει να μπει ένα τέλος.Αν δεν θέλουμε τότε ψηφίζουμε τους ίδιους.ΛΙΟΛΙΟ,ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ,ΖΑΙΜΗ,ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟ,ΛΥΓΔΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ,ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΚΟΛΟΜΤΣΑ και πολλούς άλλους.Ολοι οι παραπάνω αν τους ρωτήσεις σου λένε ότι θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους.Αμφιβάλλω όμως αν θα προλάβουν ...οΘεος να τους έχει καλά...αλλα οι πιο πολλοί στην επερχόμενη πενταετία θα έχουν χτυπήσει κοκκινο ηλιακά.Και ίσως δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν το έργο τους.ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ:

      http://www.dailymotion.com/video/x1h62d2_%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1-20-30-14-3-2014_news

      ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ 22:35...

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ.Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΝΑΕΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    3. KAI ΕΔΩ: http://lokrisnews.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2638.html

      Διαγραφή
  8. Συγκρινεται ρε παιδια ο αγγελουσης με το λιολιο και τα παιδια της παρεας του?? ας ειμαστε λιγο σοβαροι!φτανει η προπαγανδα.τουλαχιστον ειναι καθαρος στο θεμα των οικονομικων τοσα χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ. ΟΥΤΕ ΠΑΣΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΒΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΝΟΕΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα σας θυμίσω ότι προεκλογικά ο Λιόλιος κάθονταν μόνος στο εκλογικό του κέντρο.Δεν πάταγε κανένας μέσα.Ο ίδιος έτρωγε 60 τυρόπιτες για να περάσει την ώρα του.Και τώρα τον έχουμε Δήμαρχο.Για αυτο μεγάλη τυροπυτα φαε μεγάλη κουβέντα μην λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΙΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

      Διαγραφή
    2. Και ερωτω ποιος ειναι ο Κολοβός η ο Πασσάς η η Γεωρηοπουλου;Πέρασαν τα χρόνια που εξουσίαζαν τον κόσμο.Ας πάνε τώρα σπιτι-σπίτι όπως πήγαιναν παλιά και θα δεις πως θα κατεβαίνουν τα σκαλοπάτια τους.Ο κόσμος ξύπνησε.Απο τις προηγούμενες εκλογές τους έστειλαν στα σπίτια τους.Μια ζωή θα είναι αντιπολίτευση.

      Διαγραφή
    3. ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ... ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ... ΑΪ ΤΑ ΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ... Η ΦΟΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΕ...

      Διαγραφή
  11. ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣΣΑΣ, Ο ΚΟΛΟΒΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΑΡΚΕΤΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ, ΤΑ ΚΕΚ , ΚΛΠ,ΚΛΠ. ΟΛΗ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΙΕΚ., ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΥΜΕΤΕΡΟΙ ΚΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΤΙ ΨΗΝΕΙ ΨΑΡΙΑ. ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙ 50 ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ;

      Διαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ "ΤΕΧΝΙΚΟ ΟΦΣΑΪΝΤ"; ΜΗΠΩς ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΙΛΗΤΟ ΑΥΤΑ. ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ; ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ... ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

      Διαγραφή
  13. πολυ χολη, πολυ ψεμμα πολυ πίκρα δηλαδη!......οαγγελουσης καταλαβα από το βιντεο οτι δεν θα κατέβει κομματικά.....μηπως τελικά ολα αυτα τα γραφετε εσεις οι κομματικοι που εχετε λυσάξει γιατί σας γύρισε την πλάτη? δεν μπορεί δηλαδη οαγγελούσης ναχει ολα τα κακά και αναποδα πάνω του..και ουτε ενΑ ΚΑΛΟ? ελεος πια ρε παιδια μη δείχνετε οτι σας ενοχλεί τοσο η υποψηφιοτητα του............ΜΗ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΠΙΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ. ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

      Διαγραφή
    2. Δεν πάτε κι εσυ κι αυτός στον Μπακάρα να σας κοιτάξει; Υπάρχει πρόβλημα.

      Διαγραφή
    3. το μονο σίγουρο.......εχεις προβλημα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου