Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ: ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας τους επόμενους μήνες δήλωσε ο βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός Ευρυπίδης Στυλιανίδης μιλώντας χθες βράδυ σε κομματική συγκέντρωση της ΝΟΔΕ στη Λαμία.
 
Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε θετικά τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές του ελληνικού δημοσίου τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα μετά από πέντε χρόνια θυσιών και σκληρής δοκιμασίας για τον ελληνικό λαό για μια πραγματική στροφή στην κοινωνία και κυρίως στις κοινωνικές ομάδες που πλήρωσαν το μεγαλύτερο τίμημα της κρίσης. 
 
Στην ομιλία του στην κομμματική συγκέντρωση της ΝΟΔΕ στο ξενοδοχείο “ΣΑΜΑΡΑΣ” της πόλης μας ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι «έχουμε πετύχει τους ενδιάμεσους στόχους του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής, η προσπάθεια αυτή έχει αναγνωριστεί από τους δανειστές μας και τώρα είμαστε έτοιμοι για μια στροφή στην κοινωνία μοιράζοντας το μεγαλύτερο μέρος του πρωτογενούς πλεονάσματος στους άστεγους, στους ένστολους και στην ενίσχυση της αγοράς και της πραγματικής οικονομίας». 
  
Κάνοντας κριτική σ’ αυτούς που αμφισβήτησαν από την αρχή την προσπάθεια ο κ. Στυλιανίδης τους κάλεσε να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος εκτίμηση και να αναγνωρίσουν την ύπαρξη του πρωτογενούς πλεονάσματος.
   
Το πρωτογενές πλεόνασμα υπογράμμισε ο πρώην υπουργός αποτελεί τη βάση της επόμενης μεγάλης διαπραγμάτευσης που έχει μπροστά της η ελληνική κυβέρνηση για την οριστική ρύθμιση του χρέους.
  
Πριν την ομιλία του στην συγκέντρωση ο κ. Στυλιανίδης σε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ αναφέρθηκε στις προσπάθειες και τις θυσίες του ελληνικού λαού υποστηρίζοντας ότι έδειξε αξιοζήλευτη ωριμότητα υπομένοντας όλες τις δυσκολίες και παρά τα δυσάρεστα μέτρα και τις μεγάλες περικοπές στα εισοδηματά του δεν ξεσηκώθηκε γιατί καταλάβαινε πως αν το έκανε θα κατέρρεε η χώρα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου