Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 στις 18:00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Κ.Α.Π.Η. Αταλάντης ομιλία με θέμα “Φυσικοθεραπεία και Τρίτη Ηλικία”.

Η παρουσίαση του θέματος έγινε από την Φυσικο-θεραπεύτρια κα. Γεωργίου Γεωργία και υπεύθυνη του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν ,ο Αντιδήμαρχος του Δήμου των Λοκρών κ.Κολομτσάς Ηλίας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Κούρος Αλέξανδρος η προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου κα Παπαναγιώτου Αννα και ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Αταλάντης κ.Στόκας Νικήτας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία και η εξοικείωση του κοινού με το τι είναι φυσικοθεραπεία, πως μπορεί να βοηθήσει και σε ποιες παθήσεις προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του πάσχοντος ανθρώπου.

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς χαρακτήρα 5μηνης απασχόλησης που υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλων των Δήμων και όλων των Περιφερειών, ξεκίνησε και στα Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου Λοκρών τμήμα Φυσικοθεραπείας. 


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα μέλη των Κ.ΑΠ.Η. του Δήμου μας και είναι εντελώς δωρεάν.

Υπεύθυνος φορέας είναι ο ΟΑΕΔ και ο επιβλέπων φορέας είναι το Ν.Π.Δ.Δ τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λοκρών.
Συνεπώς:
Ενημερώνουμε τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Λοκρών πως το Κ.Α.Π.Η. Αταλάντης- Μαλεσίνας – Λιβανατών - Μαρτίνου ξεκίνησε να δέχεται άτομα για φυσικοθεραπείες. 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2233081052 

Απαραίτητο είναι να υπάρχει παραπεμπτικό από Γιατρό.

4 σχόλια:

  1. ο Αλεκακης Κουρος ειναι με την Χ.Α. ή ειναι με τον Λιολιο;....πολλοι δημοκρατες εχουν μαζευτει εκει στον Λιολιο.Θα πεσει το μαυρο συννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΑΦΕΛΗΣ;ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ-ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ;ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΦΗΦΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΟΜΙΜΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ-ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ -ΚΟΝΤΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΑΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΞΩ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΙΣΧΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΛΙΟ-ΛΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΞΑΔΕΡΦΟ ΚΗΠΟΥΡΟ, ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ, ΞΑΔΕΡΦΟ ΑΦΑΝΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΠΗ. ΜΑΖΕΨΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ. ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ, ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΩΩ... Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου