Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Πάλι έφαγαν καπέλο από Σταϊκούρα οι βουλευτές της Φθιώτιδας!

Πάλι  έφαγαν καπέλο από Σταϊκούρα οι βουλευτές της Φθιώτιδας!
Για μια ακόμη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας καπέλωσε όλους άλλους φθιώτες βουλευτές όπως την κ. Ελένη Μακρή –Θεοδώρου, τον κ.Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο,τον κ.Νίκο Σταυρογιάννη και τον κ. Βασίλη Κυριακάκη.
 
Μετά την περίπτωση του περιφερειακού τμήματος του ΕΟΤ, αυτή την φορά ο κ.Σταικούρας έπιασε κυριολεκτικά στον αέρα το θέμα της κατάργησης του τμήματος του ΙΚΑ στην Αταλάντη και με την αίγλη του κυβερνητικού παράγοντα με ένα τηλεφώνημα στον υποδιοικητή του ΙΚΑ Κ.Παπαθανασίου ,πρώην περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού Θανάση Χειμάρα, λέει πως ταχτοποίησε κατόπιν ενεργειών του την παραμονή του ΙΚΑ στην έδρα του Δήμου Λοκρών.
 
Και όλα αυτά την ώρα που οι άλλοι φθιώτες βουλευτές ίσως σχεδίαζαν να κάνουν ερωτήσεις ,να στείλουν αναφορές και παρόμοιες άλλες ατελέσφορες παρεμβάσεις.
 
Το ζητούμενο τώρα είναι αν οι τρείς θα μετέχουν στην σύσκεψη που οργανώνει το Σάββατο στη Αταλάντη ο Δήμος Λοκρών.
 
Το ίδιο βέβαια ερώτημα αφορά και τους υποψήφιους περιφερειάρχες που έχουν προσκληθεί και ειδικά τον Κώστα Μπακογιάννη που έχει ευχερέστερη δυνατότητα επικοινωνίας και παρέμβασης σε κυβερνητικούς παράγοντες.
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Κατόπιν ενεργειών)
 
Σε συνέχεια επικοινωνίας που είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας με τον Υποδιοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ. Κωνσταντίνο Παπαθανασίου, ενημερώθηκε ότι το Υποκατάστημα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αταλάντης θα παραμείνει ως έχει μέχρι να επανεξεταστεί το ζήτημα από τη διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της ευρύτερης περιοχής και τις απόψεις των εμπλεκόμενων φορέων.
 
 
.Σ.Δεν έγινε γνωστό εάν αυτό το δελτίο τύπου κοινοποίησε ο κ. Σταϊκούρας και στα πολιτικά γραφεία των άλλων βουλευτών;


lamiafm1

4 σχόλια:

  1. Όταν δεν υπάρχει κρίση δημιουργούμε μία για να γίνει κάποιος ήρωας διευθετώντας την. Έτσι λοιπόν ζήτω για τον Σταικουρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προεκλογικά, γιατί μετεκλογικά και το ΙΚΑ θα πάει να βρει την ΔΟΥ και ακολουθούν Μεταφορών, Δασαερχείο και μη δούμε και το ΚΥ.
    Όπως είπε και η κα Γεωργοπούλου σήμερα... "ο υπουργός μας", χωρίς καμία ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Κας ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ....ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ!!
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ "ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ", ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ.
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ "ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ" ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ...ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!! ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!

      Διαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΛΩΣΕ... ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΩΣΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου