Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Απάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Λοκρών Γιώργου Σκαμπερδόπουλου σε ανώνυμο σχόλιο αναγνώστη του Lokris News

Για το όψιμο προεκλογικό ενδιαφέρον, της περίπτωσης του εργοταξίου του βιολογικού καθαρισμού Αταλάντης, από τον λασπολόγο ανώνυμο συντάκτη που ανάρτησε στο blog σας, υπηρετώντας στρατευμένη σκοπιμότητα και προσπαθώντας να με συκοφαντήσει γράφοντας ανακρίβειες σας γνωρίζω :
  
1. Το πρόγραμμα «ΕΝΒΙΡΕΚ» περί κατασκευής βιολογικών καθαρισμών που συμμετείχε ο τότε δήμος Αταλάντης άρχισε το 1991 και σταμάτησε στα μέσα του 1994.
 
2. Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η κατασκευή του έργου λόγω αλλαγής του προγράμματος από τα αρμόδια υπουργεία, με συνέπεια τη διακοπή της χρηματοδότησής του.
 
3. Η εποπτεύουσα αρχή ελέγχου και παραλαβής του έργου ήταν η υπηρεσία της ΤΥΔΚ Φθιώτιδας της περιφερειακής διοίκησης του νομού καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες των υπουργείων εσωτερικών και ΥΠΕΧΩΔΕ.
 
4. Ο τότε δήμος Αταλάντης δεν είχε τεχνική υπηρεσία.
 
5. Η τότε Δημοτική Αρχή συνεργάστηκε με τις παραπάνω υπηρεσίες και ήταν υπόλογη για το έργο.

Πώς λοιπόν με αναμειγνύει ο ανώνυμος λασπολόγος όταν εγώ ήμουν δήμαρχος από το 1995 έως το 1998 και γιατί ενώ γνώριζε ότι δήθεν έχουν μεταφερθεί τα μηχανήματα στα Καμένα Βούρλα, όπως ισχυρίζεται, δεν έκανε μια απλή καταγγελία-αναφορά στην εισαγγελία Φθιώτιδας ή στα αρμόδια υπουργεία ή τέλος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να το καταγγείλει-αναφέρει;

Γιατί μετά από 20 χρόνια θυμήθηκε και προσπαθεί να σκηνοθετήσει σκοπιμότητες σεναρίων αδιαφάνειας;

Ποια προεκλογικά συμφέροντα υποψηφίων δημάρχων για τον δήμο Λοκρών εξυπηρετεί;

Τον καλώ να βγάλει τη μάσκα του, για να κάνουμε διάλογο με τον ίδιο ή με αυτόν για τον οποίο ενεργεί, για οτιδήποτε αφορά τον δήμο Αταλάντης κατά τις περιόδους που τον υπηρέτησα.

Αγαπητέ ανώνυμε λασπολόγε μακάρι όλοι οι αιρετοί να προσέφεραν τις υπηρεσίες τους και να τιμούσαν την ψήφο του λαού όπως εγώ. Ίσως τότε η Ελλάδα δεν θα είχε φθάσει εδώ που είμαστε σήμερα.

Γιώργος Σκαμπερδόπουλος
Πρώην δήμαρχος Αταλάντης και υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών

1 σχόλιο:

  1. ΕΔΩΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ . Δεν εδωσες απαντηση ομως στους πολιτες που λενε,οτι ηταν να δωσεις το εδωσες γιατι ασχολεισαι εσυ και δεν προτεινεις εναν ΝΕΟ επικεφαλης απο τον δικο σου συνδυασμο και εσυ αν θες να βοηθησεις οπως λες ,ας γινεις προεδρος δημοτικου συμβουλιου;Μονο ετσι υπαρχει περιπτωση να κερδισετε ενα ποσοστο που θα σας στειλει στο β γυρο και να βγειτε μετα νικητες. Ετσι κρατιεται η υστεροφημια και οχι να θελεις στα 70 σου να ξαναγινεις δημαρχος!Κανε την υπερβαση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου