Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πανουργιάς: Στρίβει διά του...παρελθόντος ο Γκλέτσος!

Σάλος και αντιδράσεις στη Στυλίδα από τις δηλώσεις Α.Γκλέτσου για τον αείμνηστο στρατηγό Πανουργιά Πανουργιά, παππού του σημερινού υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας Π.Πανουργιά.
 

Ο Απόστολος Γκλέτσος επιτίθεται σε "απόντες" προγόνους του υποψηφίου Δημάρχου Στυλίδας Π.Πανουργιά την ίδια στιγμή που αρνείται να κάτσει απέναντι του τελευταίου σε μία ανοιχτή συζήτηση για τα θέματα που αφορούν το σήμερα και τη Στυλίδα.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση στον ανεκδιήγητο ηθοποιό από τον εγγονό του, αλλά και τη χήρα, του αείμνηστου στρατηγού:
 

Η απάντηση του Π.Πανουργιά

«Ο κ. Γκλέτσος προτιμά να μιλά για το παρελθόν και για αναληθείς ιστορίες του 1960 παρά για το σήμερα και το μέλλον του τόπου. 
 
Αρνείται να αποδεχτεί την πρόταση μου και – δημόσια - να συζητήσουμε για τα προβλήματα του Δήμου μας, τις υποθέσεις αδιαφάνειας και απευθείας αναθέσεων που αυτός υπέγραψε, την ανικανότητα της διοίκησης του και την μηδενική παραγωγή έργου επί των ημερών του. Κοινώς, για την ταμπακέρα, τηρεί σιγή ιχθύος.
 
Αντί αυτών «πετά την μπάλα στην εξέδρα», μιλώντας για τον παππού μου, που όσοι τον γνώρισαν, ξέρουν καλά ότι αφιέρωσε τη ζωή του στην πατρίδα, την Δημοκρατία και τον τόπο μας.
 
Για ακόμη μια φορά, ο κ. Γκλέτσος, προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει σε ένα θεατρικό δρώμενο.  
  
Δυστυχώς, όμως για αυτόν, οι πολίτες του Δήμου μας, αυτήν τη φορά, δεν θα κόψουν εισιτήριο».
 Πανουργιάς Πανουργιάς
Υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας
 
Και η απάντηση της χήρας Π.Πανουργιά
Απάντηση Μαργαρίτας Πανουργιά, χήρα του αείμνηστου Πανουργιά Πανουργιά, στον Α. Γκλέτσο:
«Με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ένας νέος άνθρωπος, όπως ο κ. Γκλέτσος, που ασχολείται με τα κοινά, αγνοεί τόσο φανερά την ιστορία του τόπου που έχει την τύχη να είναι δήμαρχος.
 
Οφείλω, ως χήρα του Πανουργιά Πανουργιά, να του υπενθυμίσω, και αν δεν γνωρίζει να τον ενημερώσω, ότι ο Πανουργιάς Πανουργιάς, και ως στρατιωτικός και ως πολιτικός αφιέρωσε τη ζωή του στον αγώνα για την Πατρίδα, την Δημοκρατία και την Ανατολική Φθιώτιδα, τη Στυλίδα και τα χωριά μας.
 
Είναι βαθιά θλιβερό, να μετέρχεται ο κ. Γκλέτσος, το όνομα ενός ανθρώπου που άδολα και με πολύ αγάπη προσέφερε τόσα σε αυτόν τον τόπο. 
 
Τον παρακαλώ, να αφήσει στην άκρη το όνομα του αείμνηστου συζύγου μου, Πανουργιά Πανουργιά, στους προεκλογικούς τακτικισμούς του.
 
Μαργαρίτα Πανουργιά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου