Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Ψήφισμα για το ΙΚΑ στην Αταλάντη - Μύδροι Λιόλιου εναντίον της κυβέρνησης για την κατάργηση του ΙΚΑ Αταλάντης (video)

Άνω κάτω είναι η Λοκρίδα και κυρίως η Αταλάντη μετά την είδηση ότι καταργείται και το υποκατάστημα του ΙΚΑ που εξυπηρετεί ουσιαστικά την μισή Φθιώτιδα.


Η ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών Χρήστου Σταικούρα ότι προσωρινά το ΙΚΑ παραμένει όχι μόνο δεν ικανοποίησε την δημοτική αρχή αλλά εξόργισε τον δήμαρχο Νίκο Λιόλιο ο οποίος μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι στοχεύει στην ερημοποίηση της περιφέρειας.Για το θέμα του ΙΚΑ σήμερα πραγματοποιήθηκε μια ακόμη σύσκεψη στην Αταλάντη.

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου των Λοκρών και του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 15-3-2014 στην αίθουσα του Δήμου στην Αταλάντη ευρεία σύσκεψη με την συμμετοχή όλων των Τοπικών Φορέων, αφορμή αυτής της συνάντησης ήταν η δρομολογούμενη κατάργηση του ΙΚΑ Αταλάντης με απόφαση του Διοικητή ΙΚΑ ΤΕΑΜ ...

Στο τέλος της σύσκεψης η συνέλευση εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:
«Η κατάργηση του ΙΚΑ Αταλάντης και η συγχώνευση του στο ΙΚΑ Λαμίας θα αποτελέσει το τελειωτικό πλήγμα στις υπηρεσιακές υποδομές δημόσιες και κοινωνικές, με πρόσθετη επιβάρυνση στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων αλλά και των δημοτών γενικότερα. 
Η έντονη απαξίωση και ο μηδενισμός μιας ευαίσθητης περιοχής με πολλά ειδικά προβλήματα λόγω των μεγάλων αποστάσεων των Δημοτικών Διαμερισμάτων της θα έχει αρνητικές συνέπειες στην παροχή υπηρεσιών κοινωνικής ασφάλισης αλλά και στην ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής. 
Υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται καθημερινά από τους δημότες που κατοικούν μακριά από τα αστικά κέντρα. 
Για όλους τους παραπάνω λόγους ζητάμε την άμεση συνάντηση με τον Διοικητή του ΙΚΑ .

Ο Δήμος των Λοκρών καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνει μαζί με τα σωματεία εργαζομένων και συνταξιούχων στις 20 Μάρτη και ώρα 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία της Αταλάντης.

ΤΑ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ»

1 σχόλιο:

  1. Επειδή ήμουν στη χτεισνή συνέλευση, δεν διαβάστηκε ούτε ψηφίστηκε τπτ. Για άλλη μια φορά ο Λιόλιος ψεύδεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου