Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Διαχείριση του Δικτύου Υδρευσης ΟΣΜΑΕΣ



ΠΡΟΣ: ΟΣΜΑΕΣ υπόψη κ. Προέδρου

ΚΟΙΝ: 1. Β Υπαρχηγό ΓΕΣ
           2. Δήμαρχο Λοκρών

  Θέμα: Διαχείριση του δικτύου ύδρευσης ΟΣΜΑΕΣ

Κύριε Πρόεδρε
Προ ημερών λάβαμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το ακόλουθο έγγραφό σας

1. Στα πλαίσια εξεύρεσης του βέλτιστου τρόπου διαχείρισης της ύδρευσης του οικισμού και έχοντας υπόψη τις δυνατότητες που μας δίδονται από την ισχύουσα νομοθεσία, ένας προτεινόμενος τρόπος, είναι και η ανάθεση σε κάποιο νόμιμο σύλλογο ή σωματείο που δραστηριοποιείται στα όρια του ΟΣΜΑΕΣ. Κατόπιν αυτού προτείνονται τα εξής : 
 
α. Την ανάληψη της διαχείρισης ύδρευσης του ΟΣΜΑΕΣ από ένα σύλλογο (πχ «Νέα Αλαία») ο οποίος δραστηριοποιείται στον οικισμό. 
 
β. Την ανάληψη της διαχείρισης ύδρευσης του ΟΣΜΑΕΣ από τους δύο συλλόγους (κατόπιν συνεργασίας ή συνένωσης τους) οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον οικισμό. 

2. Τα παραπάνω προέκυψαν αφ΄ ενός μεν, από τις μέχρι σήμερα έγγραφες και προφορικές αρνητικές κριτικές σας και αφετέρου όπως έχει διαπιστωθεί από τις δηλώσεις σας, έγγραφες και προφορικές, ότι υπάρχει η τεχνογνωσία, πιστεύουμε και η βούληση, για την ανάληψη του υπόψη έργου. 

3. Κατόπιν αυτών παρακαλούμε για την αποστολή στον ΟΣΜΑΕΣ μέχρι τέλος Μαρτίου, για τις απόψεις και τις προτάσεις σας εγγράφως, προκειμένου να τις μελετήσουμε ενδεχομένως από κοινού, ώστε να εξευρεθεί ο καλύτερος τρόπος λειτουργίας του συνεταιρισμού.

Ο Σύλλογός μας σύμφωνα με τους σκοπούς και την αποστολή του ,οι οποίοι περιγράφονται σαφέστατα στο Καταστατικό του, σε καμία περίπτωση δε νομιμοποιείται να αναλάβει τέτοιου είδους δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με νομικά θέματα, οικονομικές και εμπορικές συναλλαγές όπως η διαχείριση του δικτύου ύδρευσης του ΟΣΜΑΕΣ , ούτε διαθέτει την ανάλογη υποδομή ή τεχνογνωσία την οποία ουδέποτε δηλώσαμε ότι κατέχουμε.

Oσον αφορά στις αρνητικές κριτικές ,προφορικές και έγγραφες, τις οποίες κάποιες φορές ασκήσαμε, θεωρούμε ότι σας έδωσε την ευκαιρία να γίνετε σε ένα βαθμό αποτελεσματικότεροι προς όφελος των οικιστών.

Είναι γνωστό ότι η διαχείριση του δικτύου ύδρευσης του οικισμού κατέστη δύσκολη λόγω της ελλειπούς συντήρησης και ουσιαστικής επίβλεψης των έργων διαχρονικά ωστόσο είναι αποκλειστικά ευθύνη δική σας η άσκηση αυτής της αρμοδιότητας.

Τέλος σε περίπτωση εκπεφρασμένης αδυναμίας σας, επόμενος αρμόδιος να αναλάβει τη διαχείριση εκτιμούμε πως ειναι ο Δήμος Λοκρών, γεγονός που ενδεχομένως αποτελέσει το πρώτο βήμα για την ένταξη του ΟΣΜΑΕΣ στο Δήμο.

Για το ΔΣ
 
Η Πρόεδρος          Η Γραμματέας
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου