Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας για την αδυναμία χρήσης της πισίνας του κολυμβητηρίου του ΑΤΕΙ Λαμίας εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ


Ως Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την μη τέλεση της επικείμενης αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου του ΑΤΕΙ Λαμίας. 

Μία ημέρα πριν την διεξαγωγή του αγώνα, κρίνουμε επιβεβλημένο να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους φίλους του συλλόγου, τους λάτρεις του αθλήματος, τους χορηγούς και όλους εκείνους που δεν σταματούν να υποστηρίζουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις προσπάθειες μας παρά τις όποιες περιπέτειες.


Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ένα σωματείο δεν μπορεί από μόνο του και δίχως την αναγκαία βοήθεια, να πορευθεί μέσα από τους λαβυρινθώδεις δρόμους της γραφειοκρατίας, ούτε να διασχίσει τη διαδρομή ανάμεσα από τη «Σκύλλα» της αδράνειας και τη «Χάρυβδη» της αναλγησίας. 

Παρ’ όλα αυτά ο Νηρέας . . . Λαμίας (;) - αναρωτιέται κανείς - στηριζόμενος τόσο στα δικά του «πόδια», όσο και στην έμπρακτη συμβολή εκείνων που όντως τον στηρίζουν, θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της επερχόμενης αγωνιστικής υποχρέωσης, αλλά και να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης στο πρωτάθλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου