Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Κλ.Περγαντάς: "Είναι τιμή μου, που το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, δεν με θέλει..."


Έγγραφη είναι η απάντηση του περιφερειάρχη Στερεάς Κλέαρχου Περγαντά στην επίσης έγγραφη καταγγελία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας, που ανακοινώθηκε το Σάββατο το πρωί.

H Ανακοίνωση που εξέδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Περγαντάς αναφέρει: 

Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για λόγους απολύτως ψευδείς και συκοφαντικούς αποφάσισε να μην έχει καμία πολιτική σχέση μαζί μου.  
Είναι προφανές, ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ύψιστη πολιτική τιμή για μένα αφού ο κ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή του στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, απαξίωσε πολιτικά θεσμούς , κοινωνία και βέβαια το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον δεν ανιχνεύεται σε καμία δημοκοπική μέτρηση. Είναι πασίγνωστο ότι για τη δουλειά μου και το ήθος μου η κοινωνία των πολιτών με τίμησε για πολλά χρόνια με ευρύτατες πλειοψηφίες που υπερέβαιναν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ. Τέλος επειδή οι δεσμοί μου με την μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι ακατάλυτοι και ουδείς μπορεί να τους διαγράψει με κομματικές ανακοινώσεις, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι και να μάχομαι για την ανατροπή πολιτικών που ισοπέδωσαν δημοκρατικές κατακτήσεις και δικαιώματα πολλών δεκαετιών.
  

Ετεροχρονισμένη και μεταμεσονύκτια η καταγγελία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας για τον Κλ.Περγαντά .

Σχεδόν ένα μήνα μετά τις δηλώσεις του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, Βοιωτού περιφερειάρχη Στερεάς, οι πολίτες να καταψηφίσουν τους ευρωβουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης, στις εκλογές του Μαίου, η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα οργισμένο καταγγελτικό κείμενο χαρακτηρίζοντας τον Κλέαρχο Περγαντά ως ανεπιθύμητο στο κίνημα και παράδειγμα προς αποφυγήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου