Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Πολύ...ξύλο στο ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας!

Μάχες στην Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Βοιωτία τη μια με τον Κλέαρχο Περγαντά και την άλλη με την Φανή Παπαθωμά.
 
Μια ακόμη σκληρή ανακοίνωση εκδόθηκε χτες με την οποία καταχεριάζουν την αντιπεριφερειάρχη τουρισμού γιατί «μήδισε» και εντάχθηκε σε συνδυασμό που υποστηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία.

 
«Η κ. Φ. Παπαθωμά με την σημερινή της επιλογή καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι αρχές και αξίες όπως συνέπεια, αξιοπρέπεια, σεβασμός στον πολίτη και την κοινωνία απουσιάζουν από το λεξιλόγιο της, που δεν ήταν ποτέ πολιτικό, αλλά είχε την λογική της ιδιοτέλειας και των «δημοσίων σχέσεων». 
Μακριά και έξω από την Δημοκρατική παράταξη που μέχρι σήμερα την χρησιμοποίησε για την εξυπηρέτηση προσωπικών της συμφερόντων.

Η κοινωνία της Λιβαδειάς και οι πολίτες της Βοιωτίας, παρόμοιες συμπεριφορές κατά το παρελθόν τις αντιμετώπισαν πρωτίστως με περιφρόνηση. Το ίδιο θα πράξει και σήμερα.

Ας έχει υπ’ όψιν της πάντως η κ. Φ. Παπαθωμά και όσοι την καθοδηγούν ότι στη πολιτική ο καθένας εισπράττει τις επιπτώσεις των επιλογών του.»
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
 
Βέβαια πριν τον Περγαντά και την Παπαθωμά η λαλίστατη κατά τα…άλλα Ν.Ε. Βοιωτίας ακόμη δεν αντιλήφθηκε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Βαγγέλης Βενιζέλος και πέντε-έξη κορυφαία στελέχη είναι μέλη της κυβέρνηση Σαμαρά!

lamiafm1

1 σχόλιο:

  1. Την τύχη της Αρίας Αγάτσα θα έχει και εκείνη!! Τυχοδιώκτες ανθρωπάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου