Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Άφαντοι» οι 81 αιρετοί της λίστας Νικολούδη – Τον Τ.Νεράντζη «δείχνουν» οι Χ.Αθανασίου & Ζ.Κωνσταντοπούλου

Τη λίστα Νικολούδη με τα ονόματα των 413 προσώπων που κατηγορούνται για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος ανάμεσα τους και 81 αιρετοί (έξι περιφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς επίσης 75 δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι) αναζητούν στη Βουλή. 
  

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου «έδειξε» τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Τάσο Νεράντζη τονίζοντας χαρακτηριστικά: 
 
«Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των δημάρχων, των περιφερειαρχών, των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων που εμπεριέχονται στην Έκθεση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Δικαιοσύνης. 

Αυτό εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας από την οποία μπορεί βεβαίως οποιοσδήποτε να ζητήσει τα ονόματα αυτά, εφόσον έχουν περιέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας –και βεβαίως το δικαιούται- και υποχρεούται στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής να τα αποστείλει, κατόπιν αιτήματός της βέβαια».

Λίγο αργότερα, τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας «έδειξε» και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία επικαλούμενη υπαλλήλους της Βουλής υποστηρίζει ότι το σχετικό έγγραφο έφτασε στο Κοινοβούλιο την Πέμπτη ή το πρωί της Παρασκευής, αλλά ο κ. Νεράντζης αντί να το διανείμει στους βουλευτές το πήρε μαζί του και εξαφανίστηκε.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου