Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Βουλευτού Ε.Μακρή-Θεοδώρου με τους Συλλόγους Αλιέων του Νομού Φθιώτιδας

Συναντήσεις με όλους τους Συλλόγους Αλιέων του Νομού Φθιώτιδας πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου. 

Συγκεκριμένα η βουλευτής, συνομίλησε με τους εκπροσώπους των Συλλόγων Επαγγελματιών Αλιέων των Δήμων  Στυλίδας,  Λαμίας, Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου  και του Αλιευτικού Συλλόγου Λοκρών και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα σημαντικά προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.

Δεσμευόμενη να μεταφέρει τα σχετικά ζητήματα στους αρμόδιους υπουργούς, η κα Μακρή κατέθεσε άμεσα με αναφορές της τα υπομνήματα που οι εκπρόσωποι των συλλόγων της παρέδωσαν.

Αυτά αναφέρονται στην «Προστασία της περιοχής του Λιβαρίου από λαθραλιεία και εφαρμογή απαγόρευσης σε ολόκληρο τον Μαλιακό Κόλπο, Βόρειο Ευβοϊκό Κόλπο της ερασιτεχνικής αλιείας με πυροφάνι» και στα «Αποτελεσματικά μέτρα εποπτείας και ελέγχου της παράνομης αλιείας».
          
        



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου