Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

136 εκατ. ευρώ ζητά πίσω η Κομισιόν από την ΛΑΡΚΟ

Με σημερινή της απόφαση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τα μέτρα στήριξης του Ελληνικού Δημοσίου προς τη Γενική Μεταλλευτική και Μεταλλουργική Εταιρεία ΛΑΡΚΟ (ΑΕ) προσέδωσαν στην επιχείρηση αθέμιτο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της, κατά παράβαση των κανόνων της ΕΕ, για τις κρατικές ενισχύσεις.
   
Οι αυξήσεις κεφαλαίου και οι εγγυήσεις του Δημοσίου ανέρχονταν συνολικά σε 136 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την απόφαση, η ΛΑΡΚΟ πρέπει τώρα να επιστρέψει το ποσό εντόκως, ώστε να αμβλυνθούν οι στρεβλώσεις του ανταγωνισμού που προκλήθηκαν από την ασύμβατη ενίσχυση.
   
Ορισμένα στοιχεία ενεργητικού της ΛΑΡΚΟ, που είναι κρατική επιχείρηση, βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση, σημειώνει η Επιτροπή, η οποία αποφάνθηκε ακόμη ότι η υποχρέωση επιστροφής της ασύμβατης ενίσχυσης δεν θα μεταβιβαστεί στους αγοραστές αυτών των στοιχείων.
   
Τον Μάρτιο του 2013, η Επιτροπή κίνησε σε βάθος έρευνα για ορισμένα μέτρα στήριξης της ΛΑΡΚΟ από το Ελληνικό Δημόσιο, όπως αύξηση κεφαλαίου ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ το 2009 και μια σειρά κρατικών εγγυήσεων την περίοδο 2008-2010. 
  
Τα μέτρα αυτά δεν κοινοποιήθηκαν στην Επιτροπή για προηγούμενη έγκριση, όπως απαιτούσαν οι κανόνες της ΕΕ. Από την έρευνα προέκυψε ότι κανένας ιδιωτικός φορέας δεν θα είχε δεχθεί να επενδύσει στη ΛΑΡΚΟ υπό τέτοιους όρους και ότι, επομένως, τα εν λόγω μέτρα συνιστούσαν κρατική ενίσχυση κατά την έννοια των κανόνων της ΕΕ.
 
Η ΛΑΡΚΟ αντιμετώπιζε οικονομικές δυσχέρειες τουλάχιστον από το 2008. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, μια τέτοια επιχείρηση μπορεί να λάβει κρατική ενίσχυση στο πλαίσιο είτε σχεδίου αναδιάρθρωσης για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητάς της, είτε σχεδίου εξυγίανσης για την εύρυθμη εκκαθάρισή της. 
   
Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται ότι το δημόσιο χρήμα δαπανάται στο ελάχιστο και δεν σπαταλάται σε προβληματικές επιχειρήσεις που διατηρούνται τεχνητά στην αγορά. Ωστόσο, όπως αναφέρει σήμερα η Κομισιόν, η Ελλάδα δεν υπέβαλε ποτέ σχέδιο αναδιάρθρωσης ή εξυγίανσης της ΛΑΡΚΟ. Συνεπώς, τα μέτρα ενίσχυσης δεν μπορούν να δικαιολογηθούν βάσει των κανόνων της ΕΕ.
   
Τον Δεκέμβριο του 2013, στο πλαίσιο του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων, η Ελλάδα γνωστοποίησε στην Επιτροπή την πρόθεσή της να πωλήσει, μέσω ανοικτών διαγωνισμών, ορισμένα στοιχεία ενεργητικού τα οποία είτε διαχειριζόταν η ΛΑΡΚΟ είτε ανήκαν σε αυτήν: το μεταλλουργικό εργοστάσιο στη Λάρυμνα, μέρος των μεταλλείων Αγίου Ιωάννη, μέρος των μεταλλείων Ευβοίας και τα μεταλλεία Καστοριάς. 
   
Η Επιτροπή εξέτασε, σε χωριστή έρευνα, κατά πόσον η πώληση θα είχε ως αποτέλεσμα να συνεχίσει η επιχείρηση τη δραστηριότητά της με νέα επωνυμία. Ωστόσο, καθώς η πώληση διεξάγεται μέσω ανοικτών διαγωνισμών και αφορά μόνο μέρος των δραστηριοτήτων της ΛΑΡΚΟ, η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υφίσταται οικονομική συνέχεια και ότι η πώληση δεν πραγματοποιείται για να αποφευχθεί η επιστροφή της ασύμβατης κρατικής ενίσχυσης. 
   
Συνεπώς, η υποχρέωση επιστροφής της ασύμβατης ενίσχυσης δεν θα μεταβιβαστεί στους αγοραστές των εν λόγω στοιχείων ενεργητικού, αλλά θα εξακολουθήσει να βαρύνει τη ΛΑΡΚΟ.
 

16 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ; ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eδω σε θελω καβουρα!
    Μαλλον θ απαλαγουμε μια και καλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε ξενοι που μας χρειαζονται!Αλλιως δεν στρωνουμε μονοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΟΜΟΡΑ. ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λάρκο δεν ειναι αυτά τα κατακάθια. Αυτούς ο κόσμος τους χλευάζει παρ'ολο που εχουν την εξουσία.
      Η Λαρκο ειναι ενας παραγωγικός ιστός της Ελληνικής οικονομίας. Πασχει απο Διοικήσεις και ανίκανους διαχειριστές.Πασχει απο σχεδιασμό και στρατηγική. Η αλήθεια με τετοιους ανθρώπους στο τιμόνι της εταιρείας τι να περιμένει κανείς; Για αυτό καθε μέρα κυριαρχούν οι ροζ ιστορίες. Με οποιον Δάσκαλο καθείσεις τέτοια γραμματα θα μάθεις.

      Διαγραφή
    2. Η λάρκο παράγει κάθε μέρα 800.000 €. Ζεστό χρήμα για την πάσχουσα Ελληνική οικονομία. Αλλα οι άστοχες κομματικές επιλογές καταντουν την εταιρεία ενα βόθρο. Αυτό συμβαίνει και σήμερα. Ενας απατος βόθρος. Η Λαρκο ομως δεν είναι αυτοί. Αυτοί ειναι Αχυράνθρωποι τους χρησιμοποιεί το σάπιο πολιτικό συστήμα και οι αθλιοι συνδικαληστές. Η Λαρκο έχει μέλλον. Αυτοί που ασελγούν πάνω στην Λαρκο δεν εχουν μέλλον.Αυτοί θα μείνουν στην ιστορία ως κατακάθια της αναπαραγωγής των ρόζ ιστοριων.

      Διαγραφή
  5. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠουΤ@ΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ...ΑΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.
      ΒΟΥΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....
      ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ..
      ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ;
      ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ..
      ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ.ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ Η ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΕΚΑΤ. € ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΓΙΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ..
    ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ (π.χ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 3.500 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ).
    ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΝ 90 ΕΚΑΤ. € ΖΗΜΙΕΣ
    ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 70 ΕΚΑΤ. € ΖΗΜΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.. ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ..ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να βρεί ενας ατέχνος τέτοιο μισθό; Για αυτό αλλάζει τακτικές καθε λίγο και λιγάκι.Τον ακουω στο STAR Λαμίας και δεν καταλαβαίνω τι θέλει να πεί. Δεν καταλαβαίνω τι υπερασπιζεται; Εκτος απο το υψηλό του μισθό, τι αλλο; Δεν ακουει, Δεν βλέπει. Δεν αφουγκραζεται τι λεει ο κοσμος; Αλλα με τέτοιες παρέες μαλλον και αυτός μεθυσμένος θα ειναι..
      Βρωμίζετε το κόσμο με τα απόβλητα που παράγετε. Ντουμανιαζετε τα χωρια με τα δηλητηριωδη καπναέρια που βγάζετε.Αλλοιωνετε τις συνηδεισεις των ανθρωπων..
      Τι παραγετε κυριοι στην ΛΑΡΚΟ; Σχόλια και χυδαίες ιστορίες που παράγετε καθημερινά. Γελαει ο κόσμος στα καφενεία και σε καθε ειδους συναθροισεις.
      Δεν τους ακουει κανείς;
      Αθλιοι συνδικαΛΗΣΤΕΣ καταστρέψατε οτι πιο αθώο υπήρχε στην γούρνα μας. ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΟΣΥΝΗ. Ειστε ΑΘΛΙΟΙ...

      Διαγραφή
    2. Ωραίος ο Κορέντζελος!!! Πρέπει να θυμάται αυτό το απαίσχυντο πόρισμα για το θανατηφόρο ατύχημα γιατί θα του χρειαστεί στο προεκλογικό του αγώνα. Τι του εμελε να πάθει ο Μπακογιαννης...
      Καλό ειναι να επιστρατεύσει ολους τούς ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που επεδειξε (οπως οι κουκουλοφόροι των Γερμανων) για να ηγηθούν της Λάρκο. Αυτοί θα τον βοηθήσουν γιατί εχουν ήθος και κοινωνική αποδοχή. ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΕ...

      Διαγραφή
  7. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ.ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ , ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΑΚΟΥΜΕ , ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΤΙ...
    ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ..
    ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΕΡΔΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ..ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ..
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;
    ΕΝΑΣ ΒΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΕΣ..ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ''ΕΚΛΕΚΤΟΙ΄'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα 136 εκατομμύρια € ειναι ψίχουλα, μπροστά στα 220 εκατομμυρια € που χρωστάνε για το ρεύμα που καταναλώνουν. Σε μένα για 220 € που δεν πλήρωσα το λογαριασμό ηθελαν να μου κ'οψουν το ρεύμα. Η Λάρκο πως τα καταφέρνει με τοσα χρέη; Καθαρίζει απο οτι φαίνεται ο Κορέντζελος. Μήπως ολοι οι πολίτες να πάμε στο σπίτι του να μεσολαβίσει και για εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΣΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΕΡΓΑΤΟΦΑΓΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΕΝΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ
    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ

































































































    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι εργαζόμενοι της Λάρκο πρέπει να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι τους οπως λεει ο φίλος μας. Τρέφουν οικογένειες, μεγαλώνουν και σπουδάζουν παιδιά και φροντίζουν τα γηρατειά.Πεθαίνουν καθε μέρα απο τον καρκίνο που παράγει το εργοστάσιο. Ειναι ηρωες.
    Αυτοί που δυσφημούν το εργοστάσιο ειναι τα κατακάθια της τοπικής κοινωνίας μας που ονομαζονται συνδηκαληστές. Αυτοι που γελοιοποιουν την εταιρεία ειναι μια πεντάδα ανίκανων διοκούντων που καθε μέρα παράγουν ρόζ και αλλα χρωματα ιστορίες. Αυτοί δεν είναι ΛΑΡΚΟ..
    Εργαζόμενοι γυρίστε τους την πλάτη. Ειναι λιγοι και αχρηστοι.
    Στίς εκλογές πού ερχονται μαυρίστε κάθε Κορέντζελο. Μαυρίστε κάθε Φέκο που βλέπει την ενασχοληση με τα κοινα ως δρόμο για ανομες πράξεις. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. Αυτοί οπως πάνε θα κλείσουν την εταιρεία μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΛΑΡΥΜΝΑΣ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΗΑΤΣΟ. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ''ΜΑΙΜΟΥ΄ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΝΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.
    ΣΩΖΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου