Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Στη Χαλκίδα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, επισκέφθηκε σήμερα τη Χαλκίδα.  


Πήγε στη Περιφέρεια όπου συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δημήτριο Βουρδάνο, όπου συζήτησαν για τον πρωτογενή τομέα Στερεάς Ελλάδας, καθώς και το βασικό θέμα των αλλαγών στην αλιευτική πολιτική της περιοχής.
Στο Επιμελητήριο Εύβοιας είχαν εκτενή συζήτηση με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Σίμωση για τα προβλήματα της περιοχής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στον υποβαθμισμένο τουρισμό.
Στη συνέχεια είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Κωνσταντίνο Βράκα όπου ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα του ιατρικού κόσμου της περιοχής.

Τέλος συμμετείχε στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας όπου είχε εκτεταμένη συνομιλία με τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Γκάνη και τα μέλη του Συλλόγου, για το έντονο πρόβλημα των φυλακών που βρίσκονται μέσα στη Χαλκίδα. Τόνισαν ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να έχει λυθεί με τη μεταφορά των φυλακών σε οικόπεδο εκτός Χαλκίδας, το οποίο έχει μεν προταθεί αλλά δεν μπορεί να αποχαρακτηριστεί από δασικό. Επίσης τα μέλη του συλλόγου αναφέρθηκαν και στην αδυναμία που έχουν στο να καλύψουν τις εισφορές τους και οι νέοι δικηγόροι βρίσκονται σε απόγνωση.

 
 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου