Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η Ιδρυτική Διακήρυξη αρχών της "Ριζοσπαστικής Κίνησης Δήμου Λοκρών" - Ποιοι την υπογράφουν



Διακήρυξη αρχών της Ριζοσπαστικής Κίνησης
Δήμου Λοκρών

Συνδημότισσες –συνδημότες

Είναι γνωστό ότι βαδίζουμε προς τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,  μέσα  όμως σε ένα πρωτόγνωρο για τη χώρα περιβάλλον. Μετά από 3,5 χρόνια άγριας μνημονιακής λιτότητας η κοινωνία και η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια καταστροφική πορεία. Τα λαϊκά και μεσαία στρώματα έχασαν και εξακολουθούν να χάνουν κατακτήσεις ετών, εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα καταπατούνται. Η κοινωνία αποσυντίθεται , η δημοκρατία περιστέλλεται, η οικονομία μηδενίζεται και ο τρόπος ζωής μας αποδιαρθρώνεται. Συμπολίτες μας χάνουν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους και ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης χωρίς τα βασικά αγαθά. Καθημερινά ακούμε για αυτοκτονίες απεγνωσμένων από την οικονομική και κοινωνική κρίση πολιτών , ενώ η δημόσια διοίκηση, σε όλους τους τομείς, αλλά κυρίως στην υγεία και στην παιδεία,  έχει αποδιοργανωθεί  σε τέτοιο βαθμό, ώστε σχεδόν δεν λειτουργεί. Νέοι άνθρωποι αφήνουν τον τόπο μας  ανήμποροι να βρουν δουλειά  και φεύγουν σε άλλες χώρες.  Ήδη η κυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ και όσοι τους στηρίζουν έχουν περάσει στην τελική φάση του σχεδίου: επίθεση με όλα τα μέσα απέναντι στην αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού προς όφελος των εγχώριων και ξένων ελίτ και των δανειστών . Τελικός στόχος , ένας λαός φτωχός και ΄΄φθηνός΄΄, ένας λαός χωρίς δημόσια αγαθά, ένας λαός γονατισμένος.


Μέσα σε αυτό το περιβάλλον είμαστε πεισμένοι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να αγωνισθεί για να ανατρέψει  αυτή την βάρβαρη πολιτική των μνημονίων και της εξαθλίωσης της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να πλαισιωθεί από αγωνιστές και λαϊκούς ανθρώπους που έχουν καταλάβει ότι δεν θα πρέπει να κατευθύνονται από ΄΄ειδικούς΄΄ στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που στηρίζονται  στις σχέσεις τους με τα μεγάλα συμφέροντα και στα κόμματα που συνέβαλαν σε αυτή την καταστροφική πορεία της χώρας και που έχουν μάθει να διαφθείρουν και να διαφθείρονται ενώ  το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα ΄΄ αξιώματα΄΄  και το προσωπικό συμφέρον. Από πολίτες που πιστεύουν στην αλλαγή του δημαρχοκεντρικού μοντέλου , όπου  ο κάθε Δήμαρχος μετατρέπεται σε απόλυτο και ανεξέλεγκτο άρχοντα, το δημοτικό συμβούλιο είναι σχεδόν διακοσμητικό, ενώ οι δημότες δεν συμμετέχουν ενεργά  και συνήθως δεν ακούγεται και δεν παίρνεται η γνώμη τους υπόψη στις σημαντικές αποφάσεις. Από πολίτες που γνωρίζουν ότι ο ΄΄ Καλλικράτης΄΄ αποκεντρώνει την λιτότητα, μεταφέροντας αρμοδιότητες στους δήμους, χωρίς πόρους και την ιδία στιγμή συγκεντρώνει την εξουσία ώστε οι δήμοι να είναι απλά εντολοδόχοι της Κυβέρνησης, σαν μια ακόμη δημόσια υπηρεσία. Από πολίτες που θέλουν να αγωνισθούν για να μην υπάρχουν φαινόμενα φασισμού και ρατσισμού στην περιοχή μας αλλά και για να υπερασπισθούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και τα κοινωνικά δικαιώματα των αδυνάμων και των μειονοτήτων. Από πολίτες που παλεύουν ώστε όλοι  να έχουν πρόσβαση στα στοιχειώδη αγαθά ( φως-καθαρό νερό-φαγητό-παιδεία – υγεία – καθαρό περιβάλλον) αλλά και θέλουν να συμβάλουν στην  ανάδειξη των πολιτιστικών /ιστορικών ιδιαιτεροτήτων της περιοχής και στην γενικότερη πολιτιστική αναβάθμιση της.

Με την παρούσα ιδρυτική διακήρυξη αρχών της Ριζοσπαστικής  Κίνησης Δήμου Λοκρών και με την συμμετοχή πολιτών σε αυτήν  με τα πιο πάνω χαρακτηριστικά θα προσπαθήσουμε να  διαμορφώσουμε μια εναλλακτική πρόταση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δείχνοντας καταρχήν εμπιστοσύνη στο θεσμό, ενισχύοντας όμως το χαρακτήρα του Δήμου μας  ως οργανισμού της κοινωνίας των πολιτών, στα πλαίσια της δημοκρατίας, της διαφάνειας της κοινωνικής συμμετοχής.

-         Για ένα Δήμο δηλαδή ανοιχτό και Δημοκρατικό, έναν Δήμο πρωτεργάτη της κοινωνικής αλληλεγγύης , έναν Δήμο  αγωνιστή για την διασφάλιση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων  και των στοιχειωδών αγαθών των πολιτών. Έναν Δήμο που όλες οι σημαντικές αποφάσεις θα παίρνονται με την ενεργό συμμετοχή των δημοτών μέσα από λαϊκές συνελεύσεις. Μια δημοτική αρχή που θα στηρίζει τις συλλογικές πρωτοβουλίες πολιτών και θα αναπτύξει σε μεγαλύτερο βαθμό  ή θα στηρίξει  και άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.

-         Για ένα Δήμο που θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες, προς κάθε κατεύθυνση για την ανεύρεση πόρων,  παρακάμπτοντας τις δυσκολίες μέσα από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική, ώστε να παρέχει στους κατοίκους της περιοχής τα απαραίτητα για μια αξιοπρεπή διαβίωση όπως είναι, το ολοκληρωμένο  και καλά συντηρημένο σύστημα ύδρευσης για παροχή καθαρού πόσιμου νερού, την ολοκλήρωση σύγχρονου αποχετευτικού συστήματος, όπου έχει ξεκινήσει  και την κατασκευή νέου όπου δεν υπάρχει, την κατάργηση όλων των σκουπιδότοπων της περιοχής μας, εφαρμόζοντας σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, λυμάτων και αδρανών υλικών, την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας και προστασίας περιβάλλοντος,  την δημιουργία εγκαταστάσεων για την παραγωγή ενέργειας από Α.Π.Ε,  την συντήρηση και επέκταση όπου είναι απαραίτητο του  οδικού δικτύου του δήμου,  την συντήρηση  των υφιστάμενων και δημιουργία νέων χώρων πρασίνου, κ.ά.

-         Για ένα Δήμο που θα αγωνίζεται πραγματικά για την ανάδειξη των πολιτιστικών/ιστορικών ιδιαιτεροτήτων της περιοχής και την αναβάθμιση της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας, ενισχύοντας κυρίως πρωτοβουλίες της νεολαίας της περιοχής που ασφυκτιά πολιτιστικά.

-         Για ένα Δήμο που θα συμβάλει ενεργά στην  προώθηση των αγροτικών προϊόντων της περιοχής και  την ενθάρρυνση της  δημιουργίας  ομάδων αγροτών με έμφαση στις ομάδες νέων αγροτών και γυναικών .

-         Για ένα Δήμο που θα επιδιώκει την εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας ,  με την  δημιουργία ενός ριζικά διαφορετικού σχεδίου ανάπτυξης της, που θα στηρίζεται στις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις και τους πόρους, επιδιώκοντας την ισορροπία και την συνέργεια των τριών τομέων ανάπτυξης, διαφυλάσσοντας παράλληλα το περιβάλλον και επιτρέποντας τη διανομή της παραγομένης αξίας στο σύνολο του πληθυσμού π.χ προωθώντας την ήπια τουριστική ανάπτυξη και όχι τη τουριστική ανάπτυξη βιομηχανικού τύπου που επιδιώκουν επιχειρηματικοί όμιλοι υποσχόμενοι  επενδύσεις και ανάπτυξη πάνω στα ερείπια της κοινωνίας και της φύσης, με μισθούς πείνας και κατάργηση εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων και παράλληλα μη προσφέροντας  τίποτα στην τοπική κοινωνία, ενώ είναι σίγουρο ότι θα εξαντλήσουν τους φυσικούς πόρους και θα χρησιμοποιήσουν τη γη μονομερώς σε βάρος άλλων χρήσεων όπως η κτηνοτροφία.

-         Και τέλος  για ένα Δήμο που θα αγωνισθεί για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής των μνημονίων και δεν θα συμβάλει υπηρετώντας αυτή τη πολιτική στην διάλυση της κοινωνίας.       

Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους πολίτες της περιοχή μας που πιστεύουν στην αναγκαιότητα για την δημιουργία μιας ριζοσπαστικής δημοτικής παράταξης με αυτά τα χαρακτηριστικά, να συμπορευτούν μαζί μας και να συνδιαμορφώσουμε το ειδικότερο πλαίσιο - πρόγραμμα αλλά και το ψηφοδέλτιο για την συμμετοχή μας στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η παράταξή μας θα επιδιώξει να οικοδομήσει γύρω της μια πλατιά συσπείρωση πολιτών και συλλογικοτήτων που επιθυμούν να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση και να ανοίξει ο δρόμος της ριζικής αναμόρφωσης των δημοτικών μας πραγμάτων..

Ο κανονισμός λειτουργίας της παράταξης είναι ο εξής:

1. Η δημοτική παράταξη έχει εγγεγραμμένα μέλη και φίλους που ενστερνίζονται το πολιτικό πλαίσιο και τις θεμελιώδεις αρχές της παράταξης , όπως αυτές αναφέρονται στην ιδρυτική διακήρυξη.

2. Τα μέλη της παράταξης θα πρέπει να παρέχουν οικονομική συνδρομή, έχουν υποχρέωση τακτικής συμμετοχής στις συνελεύσεις και τις εκδηλώσεις της παράταξης και δεν συμμετέχουν ή στηρίζουν άλλες δημοτικές παρατάξεις.
3. Η παράταξη διοικείται από την Γενική Συνέλευση των μελών και την Συντονιστική Γραμματεία.
4. Κυρίαρχο όργανο που λαμβάνει τις καίριες αποφάσεις για την πολιτική της παράταξης και την εκπροσώπηση της στις εκλογές είναι η Γενική Συνέλευση των μελών της, η οποία συγκαλείται τακτικά και έκτακτα όταν κριθεί απαραίτητο από την Συντονιστική Γραμματεία ή από έγγραφη αίτηση δέκα (10) τουλάχιστον μελών . Κάθε μέλος και φίλος μπορεί να εισηγηθεί θέμα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων στη Γενική Συνέλευση.

Έχουν ήδη υπογράψει την ιδρυτική διακήρυξη και είναι μέλη της παράταξης οι κάτωθι:


  • Παπάζογλου Μάκης, 
  • Γκορίτσας Δημήτρης, 
  • Κρόμπα Εύη, 
  • Σουλτανοπούλου Μαρία, 
  • Πασιώτης Κώστας, 
  • Πατούλης Γιάννης, 
  • Τσέρτος Λουκάς, 
  • Κωνσταντίνου Κώστας, 
  • Χούπας Χρήστος, 
  • Παπαλουκάς Λουκάς, 
  • Τσέλιγκας Γιώργος, 
  • Σαρακιώτης Γιάννης, 
  • Κακαβάς Φώντας, 
  • Παυλιώτης Δημήτρης, 
  • Σουρούνης Γιώργος, 
  • Παΐσιος Άγγελος, 
  • Γκανάς Τάκης, 
  • Μουντζούρης Δημήτρης, 
  • Σαμαράς Δημήτρης, 
  • Πάσσας Πέτρος, 
  • Ζωντός Γιώργος, 
  • Καραμέρης Γιάννης, 
  • Κολιοφούτη Χριστίνα, 
  • Δημάκης Πέτρος, 
  • Τριανταφύλλου Γιάννης, 
  • Πουλάκης Μιχάλης, 
  • Διακούδης Άρης, 
  • Λίντζος Γιάννης, 
  • Μούτσος Θοδωρής, 
  • Νιαβής Γιάννης, 
  • Καραμπάς Απόστολος, 
  • Βίγγος Άγγελος του Μ, 
  • Βίγγος Άγγελος του Ι, 
  • Σταματάκης Κώστας, 
  • Λίντζος Δημήτρης.  

65 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ,ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Α.ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ,ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΠΟΚΛΕΊΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ,ΕΔΩ ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ,Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ , ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΕΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Δεν νομίζω ότι τα σχόλια είναι συκοφαντικά.Λέγονται αληθειες και ίσως πονούν .Δεν πιστευω ότι κανείς πιστός στον ΣΥΡΙΖΑ να είναι ευχαριστημένος με τις σημερινές εξελίξεις.Μια απο τα ίδια.Τιποτα το νέο.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΔ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΜΑΖΙ!

      Διαγραφή
  2. ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΣΥΣΩΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΓΙ ΘΑΚΛΕΙΣΕΙ; ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΑΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέραν απο τους υπογράφοντες. μαθαίνω ότι θα ενσωματωθούν κάτι ταλέντα που θα τρίβουμε τα μάτια μας.Ενα μόνο έχω να πω. Κε Πατούλη αποτύχατε.Φανηκε ο ερασιτεχνισμός σας.Αντι να γιγαντωσετε το ΣΥΡΙΖΑ το βυθίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ Α-ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΙΑ ΓΡΑΨΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΟ ΕΣΥ? ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ,ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ , ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ 2012.ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ. ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ! ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    4. ΤΑΚΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΕ 2%;ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΥΓΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

      Διαγραφή
    5. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΟ 2% ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ! ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΜΠΟΖΟ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ.ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμες λασπολογίες και υπονοουμενα για μένα ,παρακαλώ το μπλογκ να μην τα ανεβάζει.Γράφω, πάντα επώνυμα και όχι τέτοιες αηδίες!Εύχομαι στην ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ να επιτύχει το στόχο της και καλή επιτυχία ,όπως της ευχήθηκα και στην συνέλευση της, τελευταία φορά που παραβρέθηκα.Στον τόπο όλοι χρειάζονται για την προκοπή του.Μικρόψυχος δεν υπήρξα ποτέ!

      Διαγραφή
  5. Ωιμέ !!!Βλεπω κάτι συνταξιούχους Δεκο που χτυπούσαν 3χιλιαρο κάθε μήνα.Τωρα που κόπηκε η μασαμπουκα απο ΠΑΣΟΚΟΙ γίνανε ριζοσπαστικοί.ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο ότι βλεπω η παράταξη απο ριζοσπαστική κίνηση πρέπει να μετονομαστεί σε κίνηση Δασαρχείου Δημου Λοκρών.Οτι και να κάνετε αν έχει παρθεί αποφαση για λουκέτο ετοιμαστείτε για Λαμια.Δυστυχώς η ευτυχώς. αυτο το κράτος πρέπει να εξορθολογιστει.Με όλη την ταλαιπωρία που συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νομίζω ότι το κάνει επίτηδες ο σύριζα γιατί θέλει να είναι μονίμως αντιπολίτευση...
    όπως το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε δυστυχως είναι κατώτεροι των περιστάσεων.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
  8. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φτάνουν αυτοι.Απο ότι τους κόβω με προχειρους υπολογισμούς ο καθένας δεν ξεπερνάει τους 50 ψήφους.Καλα να πάθουμε.Αφηνουμε τον Πατούλη να κανονίσει τα του οίκου μας και του Δήμου μας.Τοσο ανάξιοι είμαστε.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΒΛΕΠΩ! NIAΒΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΩΤΗΣ ΜΕΣΑ.ΕΚΑΝΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟ ΚΚΕ;ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
    3. ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΕΞΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ .Ο ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΚΟ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΓΩ Ο ΕΡΗΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΑ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ.... ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ.... ΓΛΥΦΟΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΥ???

      Διαγραφή
    5. Σε κανέναν απο τους δυο.Σιγουρα όμως ποτέ δεν εγινα γλυψοτσιρακι του Πατούλη.Αν φτάσω ποτέ σε αυτο το σημείο θα φουντάρω στον Θεολόγο.

      Διαγραφή
    6. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΑΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ;Ο Κος ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΚΕ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟΙ.

      Διαγραφή
  9. Αν με τέτοια συνεργασία περιμένετε να πάρετε τον Δημο χαιρετίσματα.Σε 100 χρόνια θα έχετε μάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ; Η ΡΗΜΑΔδες ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ. ΟΠΩΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΕΓΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙ !!! ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ,ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ 3-4 ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ Η ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΛΙΟ-ΛΙΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΤΣΕΡΤΟ;ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ;?ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αληθεύει αυτο ο κος Πατούλης είναι για κυνήγι με τις πέτρες.Δεν πιστεύω να κάνει τέτοια κουταμάρα.Γιατι αν την κάνει πρέπει να το ψάξουμε το θέμα.Καπου μυριζειτο όλο θέμα.

      Διαγραφή
  14. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ. Ο Κος ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ.ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ . ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΤΟΠΙΟΣ"ΓΝΩΣΤΟΣ" ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ;ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ.ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ.ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ;

      Διαγραφή
  15. Φίλε Γιάννη μεγάλο λάθος να συνυπογράψει όλο το Δασαρχείο.Εισαι ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας και δεν είναι ηθικό.Αλοιμονο όποιος υπάλληλος δεν υπέγραφε.Επίσης πολλά άτομα είναι φίλοι σου .Οταν κάνουμε ανοίγματα δεν κάνουμε στην εργασία μας αλλα στην ευρύτερη περιοχή όπου διαμενουμε ή εργαζόμαστε.Ισως πρέπει να αναθεωρήσεις ορισμένες αντιλήψεις σου διοτι εμφανίζεσαι ως πολιτικός δεινόσαυρος, Υποτίθεται ότι φέρνεις φρέσκο αερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ.ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΥΓΔΗΣ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΑΠΟ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Λυγδη προχωρa σε θέλει όλη η χώρα.Ρε γελια που έχουμε να ρίξουμε.

      Διαγραφή
  16. Απανωτά λάθη απο τον Πατούλη.Απο πολιτική απειρία;Μήπως υπάρχουν υπόγειες συμφωνίες;Μήπως συνδέεται με το κλείσιμο του Δασαρχείου;Ακούγονται πολλά και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Ελπιζω να μην πουληθούν οι αγώνες μας.Ειδαμε τι εγινε στις προηγούμενες εκλογές με τους ανεξάρτητους.Αν την πάθουμε έτσι μετά τις εκλογές μερικοί θα ξετωπισουν απο την Λοκρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  17. Επειδή η συκοφαντία και η λάσπη έχει τα όρια της και για την αποκατάσταση της αλήθειας, μάθετε τα εξής : Τα άτομα του δασαρχείου που υπογράφουν την ιδρυτική διακήρυξη είναι τρείς, ένας ο Πατούλης , η σύζυγος του Κρόμπα και η Σουλτανοπούλου . Το σύνολο των υπαλλήλων του Δασαρχείου είναι δεκαοκτώ . Και οι τρείς προαναφερόμενοι όπως και ο Χούπας που είναι πλέον συνταξιούχος είναι μέλη της τοπικής οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ,εδώ και ενάμισυ χρόνο πριν κάν ακουστεί οτιδήποτε για κλείσιμο των Δασαρχείων όλης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ" ΕΚΛΕΧΤΟ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΣΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    2. Κε Τάκη συμφωνώ μαζί σας.Ο κοςΠατουλης έχει ήθος.Πρεπει όμως να καταλάβετε πως εδώ δεν κάνουμε προξενιά για να παντρέψουμε κανέναν αλλα ξεκινάμε πολιτικό αγώνα για δημοτικές εκλογές.Ο Προέδρος στην διακήρυξη του συνδυασμού αποφεύγει επιμελώς να αναφερει το ονομα ΣΥΡΙΖΑ.Σαν να ντρέπεται να πει που ανήκει.Επισης χωρίς να ξέρω πόσα χρόνια βρίσκεται στην Αταλαντη δεν έχει καμμιά συγγενεια με ντόπιους.Επισης λόγω της φύσης της εργασίας του παντού στην Λοκρίδα έχει αντιπάθειες .Επειδη έχω ακουσει ότι είναι πανέξυπνος ανθρωπος νομίζω ότι οι ενέργειες του δεν είναι τυχαία λανθασμένες.Ειμαι πεπεισμένος ότι κάτι υπάρχει απο πίσω.Θα φανεί μετά τις εκλογές.Αρκει να μην είναι αργα για τον τόπο μας.Οι φήμες οργιάζουν και όπως αναφέρεται παραπάνω όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

      Διαγραφή
    3. Κε ΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΕΡΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ....ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ....

      Διαγραφή
    4. Δηλαδη ρε Τάκη ποιοι είναι οι προοδευτκοι χώροι;ΚΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ;ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 5%.ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;Η ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    5. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΑΝ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Ή ΑΥΤΟΧΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,Η ΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Η ΑΚΟΜΗ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ή ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ Ή ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ,ΑΛΛΑ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ . ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΑΙΡΝΕ 6-7% ΑΛΛΑ ΕΒΓΑΖΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
  18. ΒΑΛΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρος και ΆναρχοςΠαρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

      Βάλε απευθείας τότε ένα φασίστα να γλιτώνεις και χρόνο... ΧΑΧΑΧΑ!

      Άρχισες ξαφνικά και τα δικά σου άστοχα γνωμικά ;

      Την βουτάτε την γλώσσα στο μυαλό η μπά;

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλό το γνωμικό.Μαυρε και αναρχε πας δεύτερος.

      Διαγραφή
    3. Σκοτεινές δυναμεις.Μαλλον πριν μαζευτούν διαλύονται.Κατι δεν τους βγαινει.Το ψάρι μυρίζει απο το κεφάλι.Απο ανικανότητα;Απο δολο;Θα το δούμε.

      Διαγραφή
    4. ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κι ΤΣΕΡΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

      Διαγραφή
    5. ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΔΕ , ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΔΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 2-3 ΨΗΦΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ.Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΚΡΩΝ.

      Διαγραφή
  19. ΚΛΕΙΔΩΣΕ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ; ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΤΣΕΡΤΟΣ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ,ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ! ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ,ΔΑΥΛΙΑ ,ΚΑΜΜΕΝΑ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ!ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
      Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΗΤΑΝ .2,5 ΧΡΟΝΙΑ .ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ,ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ; ΔΕΝ ΒΑΖΩ ,ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ,ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΜΜΑΤΙΚΟΣ . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ,ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΞΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΛΟΓΩ ΠΑΡΩΠΙΔΩΝ.ΚΡΙΜΑ!

      Διαγραφή
    3. Τραγικά τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κι Πατούλη.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.ΙΣΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ.ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Ο κος ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΙ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΟΨΙΜΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΥΑΛΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.

      Διαγραφή
    6. Οι γενναίοι της υποταγής μίλησαν...xaxaxaxa!
      Αποφασίσατε να γίνεται Ευαγγελάτος στη θέση του Πρετεντέρη και να μας μεταφέρεται το αδιέξοδο του λαού στο Δήμο Λοκρών?
      'Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους'.

      Διαγραφή
    7. ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΤΟΥΝ ,ΑΝ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ,ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ,ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ; Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΚΙΤΙΚΟΣ;ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ! ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ!

      Διαγραφή
  20. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΕΡΜΕ ΠΑΤΟΥΛΗ; ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡ.ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σας παρακαλώ γίνατε κουραστικοί.Διωξτε τον αυτον τον Πατούλη να δουμε επιτέλους άσπρη μέρα.Διωξτε τον απο τον συνδυασμό, απο το Δασαρχείο,απο την Λοκρίδα.Απο παντού για να ησυχάσουμε.Ρε προβλήματα που βάλαμε στην ζωή μας.Τελικώς αδιαφορηστε κάντε ότι δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απέναντι στο κυνισμό, στην ημιμάθεια, στο σκοταδισμό και στη καφρίλα αντιπαραβάλλεται το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Πατούλη.
      Τελικά δεν σας αφήνει η δόξα του κ. Πατούλη να κοιμηθείτε......
      Για αυτό ανώνυμε ακολούθησε το παρακάτω γνωμικό,διότι εκτίθεστε:
      'Γλώσσης, γαστρός, αιδοίων κρατείν'.

      Διαγραφή
  22. Γατάκια η επανάσταση έχει ήδη ξεκινήσει από τη Δημοτική παράταξη ‘ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ’ για να αποτινάξει όλη αυτήν τη μιζέρια και μικροπρέπεια που σας καθηλώνει. Σταματήστε τις κατηγορίες. Το σκοτάδι φεύγει διότι εμείς φέραμε φώς.
    Η δύναμη των ενωμένων οραματιστών, όπως του κ. Πατούλη και των άλλων μελών της παράταξης, έστω και ελάχιστων, μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν γογγύζουμε για εκείνους που δεν θα συμμετάσχουν. Αυτή είναι η μοίρα του οραματιστή κ. Πατούλη, να ενορά σε στόχους αθέατους και να ποθεί την μέθεξη όλων απροϋποθέτως σε αυτό που επιτυγχάνει. Αλλά αυτή είναι επίσης που του δίνει και τον τίτλο.
    Ο Δήμος Λοκρών δεν πέθανε μέχρι τώρα, αν και ο κ. Λιόλιος και η ληστρική συμμορία του έκαναν και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το επιτύχουν, γιατί πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι σαν εμάς που θέλουν να ζήσουν. Αντέξαμε σε ασυγκρίτως δυσκολότερες δοκιμασίες και νομίζουν κάποιοι ότι τώρα κινδυνεύουμε?
    Και αν όπως υποστηρίζετε ότι έχουμε πιάσει πάτο, δεν είναι παρά για να εκτιναχθούμε σε ένα λαμπρό μεσουράνισμα.
    Τελικά δεν πρόκειται για θεωρίες. Εσείς που συμμετέχετε στις ‘Αντιρρήσεις’ και ξαμολιέστε σαν γραφικοί ονειροπόλοι για να πείτε τα κάλαντα, ήδη σε αυτό το μήκος κύματος κινείστε. Εμείς θα γίνουμε το προσάναμμα που θα αναμένει το αστροπελέκι από τον ουρανό για να ανάψει η φωτιά. Η φωτιά που θα ξυπνήσει τις πνευματικές δυνάμεις του Δήμου Λοκρών και θα ενώσει σε μία όλες τις σκόρπιες φλόγες που τρεμοσβήνουν. Αστροπελέκια πέσανε και πέφτουν, μα προσάναμμα δεν βρήκαν μαζεμένο. Κι ας είμαστε έτοιμοι ακόμη και να αναλωθούμε από την μεγάλη πυρά που θα φωτίσει και θα ζεστάνει. Καμιά θυσία δεν πάει χαμένη, έστω κι αν σε Θερμοπύλες βρεθήκαμε ταγμένοι.

    ΥΓ: Αν ο κ. Λιόλιος αναλάβει την έρημο Σαχάρα σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου ή θα την έχει ξεπουλήσει σε συνεργασία με τις ΕΠΕ που τον υποστηρίζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια επανασταση ρε ανθρωπε ; με ανθρωπους που ποτε σε κανενα αγωνα της περιοχης δεν τους ειδαμε , με ανθρωπους που εκαναν οργανωση του ΣΥΡΙΖΑ οταν ο ΣΥΡΙΖΑ βγηκε 2ος ; πιο μπροστα που ηταν; και αν δεν κατεβειτε απ το καλαμι ,που σας εχουν ανεβασει τα πασοκοαυριανιστικα πρωην στελεχη του ΠΑΣΟΚ ,θα εχετε αδοξο τελος .Αφυπνιστείτε!

      Διαγραφή
    2. Πλάκα έχεις ( οι ίδιοι γνωστοί-άγνωστοι) που κράζετε σε χαμηλότατο επίπεδο.Είσαι ένας μεσόκοπος άνθρωπος που μπαίνει σε διάφορα blogspot και προσπαθεί με διάφορες χαζοατάκες καφενειακού επιπέδου να κράξει.
      Ότι και να λες και να χρησιμοποιείς, εγώ θα σε αποκαλύπτω, είσαι ο ίδιος μόνιμος συκοφάντης που κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες για να διαλύσεις την παράταξη και από ότι διαπίστωσες τα έκανες θάλασσα. Κατανοώ τη σύγχυση σου και την έλλειψη επιχειρημάτων, αλλά πρέπει να μείνεις ψύχραιμος και σοβαρός!

      Διαγραφή
    3. ΑΘΑΝΑΤΗ ΜΑΛΙΕΣΙΝΑ.

      Διαγραφή
    4. ΝΑΙ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ,ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ,ΜΠΕΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ 2 ΜΠΛΟΓΚ,ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΑΤΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ,ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΤΙΣ ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΨΙΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ ,ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟΥ , ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ,ΜΕΛΟΣ ΠΕΡΣΙΝΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΞΕΚΑΒΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου