Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Κώστα Μπακογιάννη - Κώστα Χαϊνά

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου και Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη με τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Χαϊνά.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Καρπενησίου τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Χαϊνά.

Τόσο ο κ. Μπακογιάννης όσο και ο κ. Χαϊνάς εντόπισαν την ανάγκη, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις επικείμενες εκλογές, την επόμενη ημέρα, να υπάρξει συναίνεση και συνεργασία, για την άμεση επίλυση των σοβαρών προβλημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Μπακογιάννης με αφορμή τη συνάντηση δήλωσε:
«Καλωσορίσαμε σήμερα στο Καρπενήσι τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη, κ. Χαϊνά. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ ουσιαστική, εποικοδομητική και παραγωγική συζήτηση για τα πολύ μεγάλα προβλήματα και τις πολύ μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει όχι μόνο ο νομός Ευρυτανίας αλλά και συνολικά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Συμφωνούμε για την πολύ μεγάλη ανάγκη, αύριο το πρωί και την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, να έχουμε συνεργασία, να έχουμε συνεννόηση, να έχουμε συναίνεση. Θέλω να πιστεύω ότι καθήμενοι όλοι γύρω από το ίδιο τραπέζι, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα μπορέσουμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά».


Από τη μεριά του ο κ. Χαϊνάς δήλωσε τα εξής:

«Κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα στην όμορφη πόλη του Καρπενησίου και κοντά στο Δήμαρχό της και Υποψήφιο βεβαίως Περιφερειάρχη. Μέσα από τη συζήτηση, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κοινός τόπος και χαρήκαμε ιδιαίτερα που νέοι άνθρωποι έχουν δημιουργικές ιδέες για το καλό του τόπου και το συλλογικό συμφέρον. Ελπίζω, ανεξάρτητα από ποια θέση θα μας θέσει η κοινωνία μετά τις εκλογές, θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε, γιατί αυτό είναι το κυριότερο. Σήμερα δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Αντίπαλοι είναι τα προβλήματα και όλοι μαζί πρέπει να σκύψουμε στα προβλήματα αυτά και να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις για το καλό του τόπου μας».  

2 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΑΡΙΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΧΑΪΝΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ... ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ... ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΦΗΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ..... ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ ,ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΟ ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗ .ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΗΓΕ ,ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΛΠ?ΑΛΛΑ Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ...ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ,ΠΟΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ; ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ... ΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ, ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΙΚΟ ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ.....ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΑΡΙΤΗ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ,ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΥΣ,ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΑ! ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ...ΛΕΓΕΤΑΙ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου