Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στην Εύβοια


Μετά την ανακοίνωση των πέντε υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών και με την ομάδα του να ενισχύεται καθημερινά από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι θα ανακοινωθούν άμεσα, αλλά και από πολίτες απ΄ όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους που στηρίζουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει δυναμικά την πορεία του.

Με σύνθημα «Αλλάζουμε. Στην Καρδιά της Ελλάδας», ο υποψήφιος περιφερειάρχης επισκέπτεται σταδιακά κάθε γωνιά της Περιφέρειας, ξεκινώντας από την Εύβοια.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου θα επισκεφθεί το Αλιβέρι, όπου στης 9:15 θα βρεθεί στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αλιβερίου. Στις 11:00 θα βρίσκεται στα Στύρα, όπου θα επισκεφθεί το Δημαρχείο, ενώ από τις 12:00 και μετά θα είναι στην Κάρυστο, στην οποία και θα πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με φορείς και δημόσιους λειτουργούς, μιας και θα επισκεφθεί το Δημαρχείο, το Νοσοκομείο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία κ.α.    

Την Πέμπτη 20 Μαρτίου, στις 9:15, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους στο Αλιβέρι, ενώ στις 10:45 θα είναι στην Αμάρυνθο και στις 11:30 στο Γυμνό.
Στις 12:15 θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Ερέτριας, ενώ θα παραμείνει στην περιοχή προκειμένου να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και δημόσιους λειτουργούς.

Το υπόλοιπο της Πέμπτης θα παραμείνει στη Χαλκίδα, ενώ την Παρασκευή 21 Μαρτίου, στις 9:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Ψαχνά, όπου λίγο μετά τις 10:00 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο και στη συνέχεια θα συναντηθεί με διάφορους φορείς της περιοχής.

Η επίσκεψή του αυτή στην Εύβοιας θα κλείσει στην πρωτεύουσά της, τη Χαλκίδα, στην οποία και θα παραμείνει μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής, ενώ φυσικά και θα επιστρέψει στο νομό, προκειμένου να συνεχίσει τις συναντήσεις του και στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου