Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ: Ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας


Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, τ.Υφυπουργός Υγείας, παρουσίασε σήμερα στην Άμφισσα τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Νίκο Εμμανουήλ.

Η παρουσίαση έγινε στο Παλαιό Δημαρχείο με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρεται στο βασικό σκοπό της νέας περιφερειακής πολιτικής του συνδυασμού ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ, όπου με καλύτερη χρήση των πόρων, με διόρθωση των στρεβλώσεων που αφορούν τις επενδύσεις, με φροντίδα για τη ποιότητα του περιβάλλοντος και με νέες ευκαιρίες απασχόλησης θα αξιοποιηθούν οι δυνάμεις της αγοράς των τοπικών κοινωνιών, προκειμένου να υπάρξουν αποδοτικοί στόχοι για την αλλαγή των οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών.




Με τη σειρά του ο κ. Εμμανουήλ επισήμανε ότι η Φωκίδα έχει το μεγαλύτερο ταμιευτήρα πόσιμου νερού, τα μεγαλύτερα αποθέματα βωξίτη στην Ευρώπη, τη πλουσιότερη σε ψάρια κλειστή λιμνοθάλασσα αλλά παρόλα αυτά η ανάπτυξή της σταμάτησε σχεδόν από το 1974.



Ο συνδυασμός ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ με ανοικτές διαδικασίες και ανοικτούς ορίζοντες και με συμμάχους τους πολίτες μπορεί να κερδίσει πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου