Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Νίκος Λιόλιος: Προεκλογική κίνηση η παρέμβαση Σταικούρα για το ΙΚΑ

Στο πόδι η Λοκρίδα για τις χαμένες υπηρεσίες


Σε πανδημοτική λαϊκή συνέλευση καλεί αύριο ο Δήμος Λοκρών με αφορμή την κατάργηση του τοπικού ΙΚΑ αλλά και την μετακίνηση και άλλων υπηρεσιών, όπως της εφορίας και του δασαρχείου, από την έδρα του Δήμου την Αταλάντη με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται διοικητικά η Λοκρίδα και να υποχρεώνονται οι δημότες να ταξιδεύουν για ώρες μέχρι την Λαμία για καθημερινές τους υποθέσεις. 


"Εμείς δεν πρόκειται να μείνουμε απαθείς μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση" δήλωσε στο δελτίο του FM-1 (δύο μήνες προ των εκλογών) ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος ενώ χαρακτήρισε προεκλογική κίνηση την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Χ. Σταικούρα για προσωρινό πάγωμα του θέματος μέχρι τις εκλογές.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΤΕ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ; ΛΙΟΛΙΟ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ , ΨΑΞΕ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ,ΔΗΘΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΈΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου