Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς η Κατερίνα Μπατζελή


Η Κατερίνα Μπατζελή, η Συλβάνα Ράπτη, ο Παντελής Καψής και η Εύα Καϊλή είναι μεταξύ των πρώτων ονομάτων που «έκλεισαν» για το ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς - Δημοκρατικής Παράταξης κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων που απαρτίζουν την Ελιά.
 Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών αποφασίστηκε να γίνει την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.
Το ΠΑΣΟΚ δημοσιοποίησε έναν κατάλογο με ενδεικτικές, όπως αναφέρει, προτάσεις υποψηφιοτήτων για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, στον οποίον περιλαμβάνονται τα εξής ονόματα:

Συλβάνα Ράπτη, Κατερίνα, Μπατζελή, Εύα Καϊλή, Θανάσης Χειμωνάς, Κυριάκος Πιερρακάκης, Παντελής Καψής, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Ευθύμης Καρδαράς, Σωτήρης Κατσέλος, Δημήτρης Καρέλας, Δημήτρης Μπρίμης, Μαρία Παπαϊωάννου-Σφαέλου, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Τσολακίδης, Παναγιώτης Κωστούλας, Παναγιώτης Πάτρας, Μάνος Επιτροπάκης, Νίκος Μπίστης.
Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η διαδικασία κατάρτισης του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών, το οποίο, όπως έγινε γνωστό, «θα είναι ενωτικό και ενιαίο, ανανεωτικό και αντιπροσωπευτικό και θα αποτυπώνει τη δυναμική και την προοπτική της Ελιάς».
«Κοινή διαπίστωση είναι η ύπαρξη μεγάλης διάθεσης στράτευσης και συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο όχι μόνο από στελέχη και μέλη όλων των Κομμάτων και Κινήσεων που μετέχουν στην Ελιά, αλλά και από πρόσωπα που πιστεύουν στη δυναμική της συνεργασίας μεταξύ των οποίων πολλά που ανήκουν στην Κίνηση των 58.
» Στο ψηφοδέλτιο θα εκπροσωπούνται όλες οι Περιφέρειες της χώρας, όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι. Οι συμμετέχοντες στη σημερινή συνάντηση χαιρέτισαν την ένταξη στην Ελιά της Κίνησης Μεταρρυθμιστική Αριστερά, που συγκροτείται από στελέχη που ανήκαν στη ΔΗΜΑΡ και ευρύτερα στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Από τους «58» δεν αποκλείεται να συμματάσχουν στελέχη της Πρωτοβουλίας από τη νέα γενιά. Επίσης αναμένεται να ενταχθούν και στελέχη προερχόμενα από τη ΔΗΜΑΡ που συγκρότησαν τη Μεταρρυθμιστική Κίνηση.
Σε δηλώσεις του ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας ανέφερε ότι «αυτό που επιβεβαιώθηκε σήμερα είναι ότι η Ελιά ριζώνει και αναπτύσσεται. Αποκτάει καινούργια κλαδιά, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι και εμάς στο ΠΑΣΟΚ μας χαροποιεί το γεγονός ότι η Ελιά αποκτά προγραμματικές θέσεις και κυρίως υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά για στελέχωση του ευρωψηφοδελτίου».
Τα επόμενα βήματα θα είναι πολύ πιο γρήγορα. Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχουμε το ψηφοδέλτιο, αλλά κυρίως θα έχουμε την Ελιά Δημοκρατική Παράταξη ως μια συγκροτημένη πολιτική Κίνηση, με προγραμματικές αρχές και με δικτύωση σε ολόκληρη τη χώρα. Στο ΠΑΣΟΚ είμαστε ιδιαίτερα σήμερα ευχαριστημένοι γιατί συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ποσοτική και ποιοτική μεγέθυνση αυτής της Κίνησης. Η Ελιά Δημοκρατική Παράταξη δεν ήρθε μόνο για τις ευρωεκλογές, φαίνεται ότι θα έχει και πολύ δρόμο στο μέλλον» κατέληξε ο κ. Ρήγας.

6 σχόλια:

  1. Πολύ καλή η επιλογή της Μπατζελή. Η Φθιώτιδα και όλη η Στερεά θα έχει τη δική της υποψήφια Ευρωβουλευτή και εκπρόσωπο στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Mπατζελή καλή επιλογη? τι έκανε δηλαδή η Μπατζελή για την Φθιώτιδα?ΤΙΠΟΤΑ ....ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΕ, και ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ , έλεγε ! Ούτε καν αντιστάθηκε σε κάτι!Τώρα μετά τις εκλογές το τι θα γίνει και που θα είναι η Μπατζελή δεν χρειάζεται να είσαι η Πυθία! Πάντως ,όχι στο Ευρωκοινοβούλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΕΜΙΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενώ εσύ θα είσαι .Θα αφησουμε τέτοιον αγωνιστή έξω;Αντε να βρεις κανα συνδιασμο να εκλεγεις κοινοτάρχης και τα ξαναλέμε.Αν και είναι δύσκολο διοτι μάλλον δεν έχεις πρόταση απο κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ,έχεις πρόβλημα μάλλον. Εδώ έχουν έρθει τα πάνω-κάτω εσύ στην Μπατζελή είσαι ακόμη?Εμένα πρόεδρο, το χωριό μου με είχε βγάλει, δεν βγήκα μόνος μου.Στο χωριό μου στηρίχθηκα και τους νέους του χωριού μου,Δεν είναι ντροπή νομίζω αυτό,Βρες κάτι άλλο!

      Διαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου