Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στην ΛΑΡΚΟ


Συναντήσεις με τα σωματεία και τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» ενημερώθηκε και συζήτησε διεξοδικά όλα τα θέματα (διαδικασία παραγωγής, τιμή ρεύματος, κοινωνική πολιτική εταιρείας, θέσεις εργασίας, ασφάλεια εργαζομένων, οικονομικά) ενώ ξεναγήθηκε και στο εργοστάσιο.

Στη δήλωσή του, μετά το τέλος των συναντήσεων, αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία που έχει η ΛΑΡΚΟ για την εθνική οικονομία αλλά και ειδικότερα για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η μάχη για την οικονομική επιβίωση της επιχείρησης είναι κοινή.    


«Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη για τη ΛΑΡΚΟ. Είμαστε αντίθετοι στον τεμαχισμό της εταιρείας και πρέπει να αγωνιστούμε για την οικονομική επιβίωση της και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας» είπε και πρόσθεσε «αντιλαμβανόμαστε την τεράστια σημασία της ΛΑΡΚΟ για την εθνική οικονομία αλλά και την Περιφέρεια. Είμαστε στο πλευρό σας με όλους τους τρόπους».

Σε ότι αφορά  την στρατηγική του για την  Περιφέρεια δήλωσε «Πιστεύουμε σε μια Περιφέρεια ενεργή, παρεμβατική, ακτιβιστική που θα υπερβαίνει τις αρμοδιότητες της όπου χρειάζεται».


Τέλος, ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Λάρυμνας κ. Mίλτο Χρυσοβέργη




20 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ. Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ; ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; Ή ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΤΖΕΝΤΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΥΡΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙ. ΟΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΘΙΩΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΦΤΑΙΝΕ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΜΑΘΑΙΝΩ, ΠΡΟΩΘΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΦΑΚΑ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΤΣΙ ΚΥΡ ΚΩΣΤΑ;

      Διαγραφή
  2. Ο Μπακογιάννης ειναι ενας σοβαρός ανθρωπος, Ποιός Θεός τον φωτισε και επελεξε αυτά τα ρεμάλια. Του εξηγήσαν του ανθρώπου οτι μια συμμορία που προσπαθει να κατακλέψει την Λάρκο. Του εδειξαν το πρότερο εντιμο βίο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι περίεργος τι του είπαν του Μπακογιαννη. Του ειπαν οτι οι παριστάμενοι συνδικαληστές παιρνουν ολοι απο 4.000 € το μηνα. Του ειπαν οτι θα βάλουν τα στηθη τους για να προστατευσουν το μισθο τους τους που δεν μειωθηκε ουτε ενα ευρώ. Του ειπαν οτι εχουν βάλει σκοπό πριν την ιδωτικοποιηση της Λάρκο να μην αφήσουν τιποτα ορθιο και αγγιχτο; Του συστησαν τον Αρχιπλοίαρχο και δεσμευτηκε μπροστά σε ολους οτι θα σιγουντάρει στο προεκλογικό αγώνα; Το μεθυστακα τον παρουσιασατε; Τον Αχυρανθρωπο,τον Σκυφτούλη τον συστησατε; Βλεπω απο την φωτογραφία οτι ξεναγησε τον Μπακογιάννη στο εργοστασιο.Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ τι του ελεγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ Η ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΝΤΖΑ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ! ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΜΕΘΥΣΤΟΣ.. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΡΩΠΟ ΣΟΥ.. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ! ΑΧΡΕΙΟΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα βαιων και κλαδων η χθεσινη επισκεψη Μπακογιαννη στο εργοστασιο! Στο πλευρο του φιγουραριζε γεματος σιγουρια οτι θ αρπαξει λιγη απο τη λαμψη του ο Κορετζελος. Γελασε και το παρδαλο κατσικι, πασχαλια ερχεται κιολας, με τον χοντροκομμενο χωριατη και τον βουτυρομπεμπε!!! Οσο για τον διευθυντη, γλαστρα περιοπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΙΘΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ; ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Ο ΦΕΚΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΛΑΡΚΟ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. Η ΔΕΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΙ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ..ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ' ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΛΙΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο Προεδρος του Σωματείου ο Κορεντζελος με εχει μπερδεψει. Την μια δεν ειναι Ν.Δ., την αλλη ειναι με τουν διαγραφεντα Κουτσουκη ,την αλλη ειναι τον Γιαννοπουλο, την αλλη βριζει τον Σταικουρα,την μια αγκαλιαζει τον Παληατσο και βριζει τον Βαλωμενο και την αλλη βριζει τον Καμπα και αγκαλιαζει τον Βαλωμενο. Μπερδεψαμε τα μπουτια μας. Ετσι ειναι ολοι αυτοι μπερδευονται και κανουν αλλ@ΞΟκοΛΙΕΣ. Ο βιος και η Πολιτεια του Καμπα τουσ διχνει το δρομο. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ. ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ.
    ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΡΓΑΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΤΕ. ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ...
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΡΦΑΝΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟ,ΦΕΚΟ ΚΑΙ ΘΑΝΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). ΤΣΑΜΠΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ; ΕΡΗΜΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕΣ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΥ ΦΕΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ., ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ. Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φίλε μου ΦΤΑΙΝΕ οι εργαζόμενοι.

    Εκείνοι ψηφίζουν το σωματείο τους και εκείνοι διαμορφώνουν την κατάσταση εκεί μέσα. Ζητήσανε ποτέ οι εργαζόμενοι την βοήθεια των κατοίκων/πολιτών και δεν τους την δώσαμε ;

    Μόνο να κλαίγονται ξέρουν και μετά να παρακαλάνε και να περιμένουν μια θέση.

    Επειδή λοιπόν ο κάθε ένας βγαίνει εκεί με ΨΗΦΟ θα πρέπει να αλλάξει το προσωπικό μυαλά για να αλλάξουν και οι υπόλοιποι. Οι κλέφτες θα υπάρχουν παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μετά τον Μπρατάκο σειρά εχει ο Κορεντζελος. Η φωτογραφία θα κάνει πατάγο. Θα την δείξουμε στον Μπακογιάννη να πάρει τα μετρα του. Εξω τα φασιστοειδή απο την Λαρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλοι. Ο Καμπάς συνεχίζει να χαιρετά ναζιστικά. Για του λόγου το αληθές υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες, οχι μονο του υπνου αλλα και του ξυπνιου.Οι εργαζομενοι πρέπει να παταξουν τα εκκολαπτομενα αυγα του φιδιου.

      Διαγραφή
    2. Οι ακροδεξιοι θυλακες που υπαρχουν στην Λαρκο πρεπει να παταχθουν. Για αυτο να ειναι σιγουροι. Φασιστικες νοοτροπιες και συμπεριφορες πρεπει να εξαφανιστουν . Τα καταλοιπα του φασισμου κοινως μειασματα, βλεπε Βαλωμένος και χωροφυλακιστικές μεθοδοι τυπου Παπακωστα θα εξαφανιστουν. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ

      Διαγραφή
  16. ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΤΑΚΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ. Ο ΒΛΑΞ- ΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΛΙΘΟ ΒΑΛΛΕΤΩ ΩΣ ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΞΙΛΕΩΣΗ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΙΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ. ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ. Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΑΣ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΑΣΤΕΡΙ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου