Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Ο Θανάσης Γιαννόπουλος στη σύσκεψη για το ΙΚΑ Αταλάντης

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Θανάσης Γιαννόπουλος, έλαβε  μέρος στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αταλάντης κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου κ. Νικολάου Λίολιου, με όλους τους φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Λοκρίδος, για να αποτραπεί η δρομολόγηση του κλεισίματος του υποκαταστήματος Ι.Κ.Α. Αταλάντης και τί μέτρα αντίδρασης και πρωτοβουλίες διαμαρτυρίας πρέπει να ληφθούν.


Ο κ. Γιαννόπουλος στη συνέχεια δήλωσε:
  

«Με το πνεύμα της αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών και μετά το κλείσιμο των υποκαταστημάτων του Ι.Κ.Α. σε Λάρυμνα και Μαλεσίνα έρχεται η σειρά της Αταλάντης.  
Πρόκειται για διάλυση όλων των υπηρεσιών που πραγματοποιείται δήθεν με γνώμονα την οικονομία στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ταλαιπωρία των πολιτών που θα αναγκάζονται να μετακινούνται για τα καθημερινά προβλήματά τους πάνω απο 200 χλμ. και το ξεσπίτωμα των υπαλλήλων του Ι.Κ.Α.  
Αποτελεί φαίνεται η σύμπτυξη αυτή το πρόσχημα για απολύσεις και παραιτήσεις, σύμφωνα με τις επιταγές της ΤΡΟΪΚΑ, που πρόθυμα οι αρμόδιοι Υπουργοί εξυπηρετούν».

2 σχόλια:

 1. "Πρόκειται για διάλυση όλων των υπηρεσιών που πραγματοποιείται δήθεν με γνώμονα την οικονομία στο πλαίσιο της δημοσιονομικής προσαρμογής χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ταλαιπωρία των πολιτών που θα αναγκάζονται να μετακινούνται για τα καθημερινά προβλήματά τους πάνω απο 200 χλμ. "
  Aπαντηση:Ηλεκτρονικα αγορι μου!!!!
  " και το ξεσπίτωμα των υπαλλήλων του Ι.Κ.Α. "
  Απαντηση:Ανα μπραβο!!!Τωρα μιλας σωστα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ασπρισανε πριν 20 χρόνια τα μαλλιά του και ακομη φανης μπαστουνης ο υπουργός.Ρε τι τραβάμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου