Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Την Φωκίδα επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος


Την Φωκίδα επισκέφτηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Γκλέτσος
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το συνδυασμό της Ελληνικής Αυγής για την Στερεά, Απόστολος Γκλέτσος μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Ιωάννη Χριστοδούλου, το σύνολο των υποψήφιων συμβούλων του νομού καθώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από Λαμία και Φωκίδα, πραγματοποίησαν σειρά επισκέψεων το διήμερο 27-28 Μαρτίου στο νομό Φωκίδας.


Η ενθουσιώδης συμμετοχή του κόσμου και το έντονο ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα του περιφερειακού συνδυασμού του κινήματος για την Στερεά, εκφράστηκε με παροτρύνσεις για συνέχιση του αγώνα καθώς και με συνεχόμενες ερωτήσεις για τις θέσεις του κινήματος και το σχεδιασμό του.


Ερωτήσεις για το μέλλον μιας πραγματικά απαξιωμένης περιοχής, με τεράστια προβλήματα υποδομών και χρόνιας εγκατάληψης κάθε σχεδιασμού τουριστικής ανάπτυξης. 


Οι απαντήσεις δόθηκαν με τον τρόπο που έχει συνηθίσει το κίνημα να απαντά , με την άμεση προσωπική επαφή, κάτι το οποίο δεν αποτολμούν οι υπόλοιποι , ανυπόληπτοι πλέον στα μάτια του λαού, εκπρόσωποι του συστήματος.

4 σχόλια:

  1. Τα ρεμαλια της ΧΑ κανεις δεν τα υποδεχτηκε ισως 2-3 και φαινεται απο τις φωτο που αυτοι φανταζομαι στειλαν 9 ατομα εξω απο μια ταβερνα και 7 ατομα εξω απο την Πυροσβεστικη.Ασε που εχουν ημερομηνια του 2012... οι ρεζιληδες δεν ειναι ικανοι ,ουτε ημερομηνια στις φωτο να αλλαξουν ,θελουν να αλλαξουν και την χωρα, θελουν να πιστευουμε την προπαγανδα τους ,αν ξεπερασουν το 3% θα ειναι τυχεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ........
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.......ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ....ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΕΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ .....ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ!!!!!!
    ΛΑΜΟΓΙΑ Ο ΜΑΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΟΨΟΜΕΘΑ ΕΙΣ ΦΙΛΛΙΠΟΥΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ρεμαλια ειτε ετσι ,ειτε αλλιως ρεμαλια ειναι! και δεν μπορω να καταλαβω πρεπει να εισαι ρε ναζιστα επαγγ. πολιτικος για να ξερεις να ρυθμισεις την φωτογρ. μηχανη; τι γελοιες απαντησεις ειναι αυτες.ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ του Χιτλερ και ρομαντικοι ,ουτε ο φρανκεσταιν δεν θα φανταζοταν τετοιο ρομαντισμο.Πολλα παιδια του λαου παντως ξερουν να ρυθμιζουν τις φωτ. μηχανες, ειναι απλα θεμα ,κοινης αντιληψης και ευστροφίας που σας λειπει! ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλά σου λέει , δεν ειναι η ΧΑ ρομαντική και παιδιά του λαού; ΧΑΧΑΧΧΑ!

    Δεν είδες τόσα όπλα που κρύβανε, πόσους εκβιάζανε... ;

    Ολοι χαιρετάνε ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ σαν τους χιτλερικούς που νοσταλγουν... Απλοί καθημερινοί άνθρωποι ναζιστές και ταγματασφαλίτες δλδ. Ασε μας ρε μάγκα με τις δεξιές σου καταβολές.

    Και επίσης μιας και ανέφερες και Πούταρχο να σου θυμίσω ότι είχε πει και αυτό : Ευγένεια καλόν μεν αλλά προγόνων αγαθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου