Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Προεκλογική σύσκεψη για το Ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λαμίας



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
   

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Λαμιέων πραγματοποιεί, τη Δευτέρα 10 Μάρτη, ώρα 7.30 μμ, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Πλ. Ελευθερίας 3, 4ος όροφος, την πρώτη της προεκλογική σύσκεψη.

Επιδίωξή μας είναι να επεξεργαστούμε την επιχειρηματολογία μας που τεκμηριώνει ξεκάθαρα την διαφορετικότητα μας από τους άλλους συνδυασμούς.

Θέλουμε να φτιάξουμε ένα πλατύ αγωνιστικό ψηφοδέλτιο, ικανό να εκφράσει τα φτωχά λαϊκά στρώματα στις δύσκολες μέρες που ζουν. Θέλουμε να κινητοποιήσουμε δυνάμεις που βλέπουν τον ρόλο που έπαιξαν και παίζουν  η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Λαμίας στη  διαμόρφωση της πολιτικής της φτώχειας, της ανέχειας και της ανεργίας, ο καθένας τους ανάλογα με τον χώρο ευθύνης και τις αρμοδιότητές του.

Εργάτες, άνεργοι, φτωχοί αγρότες, μικρομεσαίοι που στριμώχνονται αφόρητα, συνταξιούχοι που δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους, γυναίκες που αδυνατούν να φέρουν βόλτα την οικογένεια, νέοι άνθρωποι που τούς μαυρίζουν το μέλλον, μπορούν να συνταιριάξουν τα βήματα τους με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Μαζί με τους κομμουνιστές να παλέψουμε για άμεσα  μέτρα ανακούφισης σήμερα και, φυσικά, για ένα καλύτερο αύριο που όλοι δικαιούμαστε.

Θα μιλήσει ο Υποψήφιος δήμαρχος  Τάσος Χρονάς.

Θα γίνει συζήτηση και θα φτιαχτεί σχέδιο δουλειάς για να φτάσουμε σε όλα τα σπίτια.



ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου