Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ


      ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
            Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 

(Εκλεγμένη παράταξη στο Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ) 

05/03/14


                                                                   ΠΡΟΣ :
                                               ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ
                                               ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
                                               ΠΟΕΜ
                                               ΓΣΕΕ

 Συνάδελφοι,

 Εδώ και αρκετό διάστημα η Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ επιχειρεί ένα καλοστημένο σχέδιο σπίλωσης και τρομοκράτησης της συνδικαλιστικής δράσης των εκλεγμένων συνδικαλιστών του Συνδικάτου Μετάλλου Νομού Φθιώτιδας και του Ε.Α.Μ.

 Συγκεκριμένα , από το καλοκαίρι του έτους 2013 έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια το αίτημα των συνδικαλιστών του ΕΑΜ που τύχαινε να είναι ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Συνδικάτου Μετάλλου .
 Το αίτημα αυτό απαιτούσε από τη Διοίκηση για τους συγκεκριμένους εκλεγμένους συνδικαλιστές να μην τους δοθεί καμιά αναβάθμιση εν όψει των αναβαθμίσεων που έκανε τότε η Διοίκηση στη ΛΑΡΚΟ.

 Ενώ η μέθοδος του καρότου δεν έπιασε στους εκλεγμένους συνδικαλιστές , το τελευταίο 15νθήμερο επιχειρεί η ΛΑΡΚΟ , με τη μέθοδο του μαστίγιου , να ανακόψει τη συνδικαλιστική τους δράση.

 Πιο συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 21/02/2014 η Τοπική Διεύθυνση του εργοστασίου ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα , κάλεσε τον συνάδελφο Πολίτη Παναγιώτη  και προσπάθησε να του κάνει συστάσεις για τη συνδικαλιστική του δράση .

 Εφ΄ όσον πήρε την απάντηση όπως έπρεπε από τον συνάδελφο , ότι δηλαδή ο χώρος που ανήκει ο συνάδελφος δεν θα ζητήσει ούτε ζήτησε ποτέ τη συναίνεση της εργοδοσίας και καλό θα είναι τις συστάσεις τους να τις κρατάνε γι΄ αυτούς που συναινούν μαζί τους, η ΛΑΡΚΟ προχωρώντας ένα ακόμα βήμα στην τρομοκράτηση της συνδικαλιστικής δράσης , χθες (04/03/2014) , του ανακοίνωσε την μεταβολή της εργασίας του από εναλλασσόμενη  βάρδια σε πρωινή , χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα γιατί δημιουργείται  βλαπτική οικονομική μεταβολή στις αποδοχές του και δυσχεραίνει η επιβίωση της οικογένειας του.
  
Θα πρέπει να γνωρίζετε όμως , ότι για τις δύο πρώτες ενέργειες της εργοδοσίας τις οποίες έχουμε καταγγείλει ανοιχτά στους εργαζόμενους , αν και έχουμε ενημερώσει επίσημα το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ , δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από την πλειοψηφία . 

 Μπαίνουμε στη διαδικασία σήμερα να ξαναενημερώσουμε επίσημα την πλειοψηφία του Σωματείου , αλλά και τα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια συνδικαλιστικά όργανα .
  
 Όχι γιατί ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου , εκλεγμένο μέλος στη Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ – Λάρυμνας με την παράταξη του ΕΑΜ, εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Νομού Φθιώτιδας και μέλος της Διοίκησης της ΠΟΕΜ , αλλά γιατί όπως όλοι καταλαβαίνετε απ΄ την χρονική συγκυρία της βλαπτικής μεταβολής πρόκειται για δίωξη λόγω της δράσης του συναδέλφου που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων απέναντι στους σχεδιασμούς της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.

 Από αυτή την άποψη , σας καλούμε σε εύλογο χρονικό διάστημα ,  όχι μόνο να καταδικάσετε το συγκεκριμένο γεγονός , αλλά να πάρετε θέση απέναντι στο σχεδιασμό να χτυπηθεί η συνδικαλιστική δράση απ΄ την εργοδοσία και την κυβέρνηση που την διόρισε. 

20 σχόλια:

  1. Η ΑΘΛΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ. ΟΙ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ GO HOME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ!
    ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΙΧΟΚΟΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΨΗΦΩΝ. ΑΠΟ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΡΕΚΟΡ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΚΑ..ΛΕΤΕ;

      Διαγραφή
  3. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΛΕΤΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ; ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΑΔΙΚΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ "ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ" ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ; ΝΑ ΔΙΩΧΘΕΙΣ..
    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ.
    Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.
    Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ, Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΛΩΜΕΝΟΣ, Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Παναγιώτη, οι καταγγελίες πρέπει να έχουν όνομα. Οχι αόριστα πράγματα.
    Ποιός Διευθυντής επιχείρησε να σου κλείσει το στόμα;
    Ποιοι μεθοδεύουν την εξόντωση του ΠΑΜΕ;
    Ποιοι εχουν στοχευσει την δράση του συνδικαλιστικου κινηματος;
    Εδω και ενα χρόνο ξεδιπλώνουν τα αισχρά σχεδια τους για να εχουν ελευθερα χερια για να απαξιωσουν την εταιρεια. Αρχισαν με μαζικές εκδιωξεις στελεχων, αποξενωνουν τους συνδικαλιστες που δεν ανηκουν στην ΔΑΚΕ, μεταθετουν την Προεδρο του Σωματειου Αθηνας, διασυρουν ,συκοφαντουν και αλλαζουν βαρδια σε σενα Παναγιωτη. Την ιδια τακτικη δεν ακολουθησαν και το 2008; Θυμαστε; Σχεδον τα ιδια προσωπα ηταν. Η ιδια ΔΑΚΕ ηταν. Το θυμάστε;
    Θυμαστε τι ακολουθησε το 2009; Σχεδον κλεισιμο της εταιρειας. Τα ιδια πραγματα κανουν και τωρα.
    Αμειβουν τους κλεφτες απο την μια μερια τουσ μονιμοποιουν και απο την αλλη τους δινουν δυο-δυο τις προαγωγες. Υπηρξε καμμια καταγγελια; Σιωπη. Και τωρα τι; Πρεπει επιτελους οι εργαζομενοι να σπασουν την σιωπη τους και να μην γινονται ερμαια της καθε εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΤΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ! ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΘΕΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ;
      Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΟΝΗ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ; ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ.

      Διαγραφή
  6. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΒΛΑΚΕΙΑΣ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ; ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΒΛΕΤΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. Ο ''ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ' ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
    Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ. Ο ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΤΑ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ.
    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΑΝΟ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΓΥΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΙΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ-ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
    ΠΛΑΝΑΣΤΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ. ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΣΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ. ΔΙΩΞΤΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ,ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ... ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
      ΚΑΘΗΚΙΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

      Διαγραφή
  10. ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. ΧΘΕΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ Η ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ '''ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ''' ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ; ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ,ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΙΑΝΘΡΑΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΝΙΤΗ,ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ,ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ. ΔΥΣΟΣΜΙΑ... ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ.
    ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ..
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ-ΔΥΟ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ.... ΕΛΕΟΣ
    ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΕΝΟΥΣΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΡΕΚΟΡ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΙ. ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ..
    Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ (ΜΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ) ΠΑΙΖΕΙ ΞΕΦΡΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΖΕΤΑΙ...
    ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ.. ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΙ. Ο ΘΙΑΣΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΞΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΩΡΥΕΤΑΙ. ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ. ΜΑΙΜΟΥ ΘΙΑΣΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ,ΟΝΕΙΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παναγιώτη. Η μονη παράταξη που μπορεί να αντισταθμίσει την αδικία και την αδιαφάνεια στην ΛΑΡΚΟ εναι το ΠΑΜΕ. Πάμε να τους αποκαλύψουμε. Ειναι γυμνοί. Κίνητρο τους ο πλουτισμός και η εξουσία.Η προπαγάνδα του Παλιατσου να αποκρουστει. Το αντικουμουνιστικό μενος του Καμπά και Βαλωμένου να το ανατρέψουμε.Την ΑΛΗΘΕΙΑ να την διαδώσουμε. Να αποδώσουμε την δικαιοσυνη για το θανατηφόρο ατυχημα. Καλα το εγραψες παλαιοτερα οτι κάποιοι θα χασουν τον υπνο τους .
    ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;
    ΡΩΤΑΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ;
    ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ;
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΜΜΙΑ...ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.
    ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΓΡΑΞΤΕ ΟΣΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΣΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΘΑ ΛΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαύρος και ΆναρχοςΠέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

    Άντε να την κλείσουμε επιτέλους να ηρεμήσουμε , αυτό το εργοστάσιο που έχει γίνει το κύριο θέμα στην καθημερινότητα των Λοκρών.

    Έχετε δηλητηριάσει τις ζωές των κατοίκων και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής με τα καπρίτσια σας. Πάντα είχατε θέματα με την εξουσία και τις δολοπλοκίες σας.
    Και συν όλα αυτα έχετε εισβάλει στα μυαλά των νέων και τους έχετε κάνει χειρότερους απο εσας.
    Θα σας φάει η σκουρια και η μόλυσνη που ρίχνετε στην περιοχή που ζείτε...

    Αφού λοιπόν απέχετε πολυ από τον ουσιώδη πολιτισμό ώστε να οργανωθείτε και να έχουν όλοι δουλειά καλύτερα να πέσει το εργοστάσιο ή να πάει αλλού να ηρεμήσουμε. Τουλάχιστον να μην μας ενδιαφέρουν οι ιδιοτροπίες και τα καραγκιοζιλίκια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου