Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα για ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Εντυπωσιάζει «Το Ποτάμι»



Ζημιά στην Κεντροαριστερά από «Το Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη

 
Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα για ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Εντυπωσιάζει Το ΠοτάμιΤηλεφωνική έρευνα σε Πανελλαδικό δείγμα 1.000 ατόμων της ALCO για το newsit.gr δίνει προβάδισμα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 0,9%, έναντι της Ν.Δ., στην «πρόθεση ψήφου» για τις Ευρωεκλογές.


Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η πρώτη παρουσία του νέου Κόμματος του κ. Σταύρου Θεοδωράκη, «Το Ποτάμι», το ποσοστό που παρουσιάζει, καθώς και το από πού αντλεί το σύνολο των δυνητικών ψηφοφόρων του.

Αναλυτικά, τα στοιχεία (πρόθεση ψήφου):


- Ν.Δ.: 20,0%

- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 20,9%

- ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 3,8%

- ΑΝ.ΕΛ.: 4,0%

- Χ.Α.: 6,9%

- ΔΗΜ.ΑΡ.: 2,8%

- Κ.Κ.Ε.: 5,2%

- ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: 5,7%

- ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ: 1,5%

- ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,1%

Επίσης, «άλλο Κόμμα» απάντησε το 4,1%, «λευκό» το 3,2%, ενώ η «αποχή» και οι «αναποφάσιστοι» μετρήθηκαν στο 7,2% και 13,6%, αντίστοιχα.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΡΟΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ , ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ 1-2 ΜΗΝΕΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ 15-18% ΜΕΤΑ 4% ,Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΤΟ 2011 17- 21% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2012 6% ΚΛΠ ΑΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ 2%. ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΕΞ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΛΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ,ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ Ή ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΛΟΥΜΠΑ, ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΚΑΛΟΠ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 25-26% ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟ 21% ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΤΟΥ 14% ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ 5,7% Ε ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ.,ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΙ ΑΠ ΤΟ ΚΚΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε φιλε
    Μέχρι πριν λίγο καιρό στήριζα ΣΥΡΙΖΑ.Ηλπιζα ότι θα δώσει διέξοδο στα πολλά και μεγαλα προβλήματα.Οσο περνάει όμως ο καιρός βλεπω ότι το κόμμα αποτελείται απο ερασιτέχνες.Οι μόνοι επαγγελματίες είναι οι πρώην ΠΑΣΟΚΟΙ. Τους δώσαμε έδαφος για να ξαναπερπατησουν καμαρωτοι καμαρωτοι προς την εξουσία.Ειναι δε τόσο προσβλητικό να τους προσφωνώ συντρόφους που μόλις το ακουω με λούζει κρύος ιδρώτας.Μετα απο πολλά χρόνια αγώνων εγκαταλείπω το κόμμα που τόσο πίστεψα .Θα μου πείτε τώρα τι επιλογές έχω.Θα δουμε.Μετα απο τόσα χρόνια δεν πρόκειται να τους εμπιστευτώ το μέλλον μου .Ισως οι σημερινοί κυβερνώντες να είναι καλύτεροι.(στους στραβούς πρώτος είναι ο μονόφθαλμος).Οσο περνά ο καιρός και προ των εκλογών βλεπω το ΣΥΡΙΖΑ να πέφτει σε τέλμα.Το ποσοστό του έπρεπε να να φτάνει στον ΘΕΟ.Με την συμπεριφορά τους όμως δείχνουν ανετιμοι να αναλάβουν την εξουσία .Ο καθένας απο τις εσωτερικές τάσεις λέει ότι αρλούμπα του έρθει στο κεφάλι.Δυστηχως στην κατάσταση που μας έχουν φτάσει δεν υπάρχουν περιθώρια για δοκιμές.Αν δεν αλλαξουν πολύ σύντομα νομίζω ότι πάλι θα είναι αντιπολίτευση ,κάτι που φαίνεται να το επιδιώκουν με μεγάλο πάθος.Ελπιζω να μας φωτίσει ο θεός και να μην εγκλωβιστουμε στα νερά του ποταμού .Ηδη έχουν εγκλωβιστεί αρκετοι αυτες τις μέρες στο ποτάμι.Καλη τύχη σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου