Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

ΗΘΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΓΚΛΕΤΣΟ

Τεράστιας σημασίας ηθικό ζήτημα τα έργα των ημερών Γκλέτσου – Απευθείας Αναθέσεις και έργα στα όρια της άνευ διαγωνισμού διαδικασίας


Δυστυχώς, όσο κι αν θέλει να κρυφτεί η διοίκηση Γκλέτσου, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και εγείρουν τεράστιας σημασίας ηθικό ζήτημα για τα έργα και τις ημέρες του. 
     

Η παραπομπή στον διαδικτυακό τόπο της Διαύγειας, δεν αφήνει περιθώρια για παρανοήσεις. Αναλυτικά, ο κ. Γκλέτσος, έχει προβεί στις παρακάτω απευθείας αναθέσεις:
      
Για το έτος 2011: 1.051.777 ευρώ, για το έτος 2012: 958.209 ευρώ, το 2013: 711.241 ευρώ και για το 2014, στους δύο πρώτους μήνες μόλις, το ποσό των απευθείας αναθέσεων φθάνει τα 32.766 ευρώ.
      
Επιπλέον, στο ψηφισμένο τεχνικό πρόγραμμα του κου. Γκλέτσου, η πλειοψηφία των έργων που αναγράφονται κινούνται στα όρια της απευθείας ανάθεσης, ενώ δεν γίνεται καμία αναφορά στον τρόπο χρηματοδότησης τους. 
Όλα τα παραπάνω εκθέτουν τον κ. Γκλέτσο ανεπανόρθωτα. 

Προφανώς το γνωρίζει κι ο ίδιος και γι αυτό αντί να επιδοθεί στους γνωστούς θεατρινισμούς του, προσπαθώντας να αντικρούσει τις αναφορές μας, «πέταξε το μπαλάκι» στην ειδική συνεργάτιδα του, κ. Φύκα
   
Οι δημότες όμως, τώρα πια, γνωρίζουν.

Στηρίζω Στυλίδα

1 σχόλιο:

  1. Στο Δήμο Λοκρών τι μεγέθους είναι τα ποσά κατ'έτος των απευθείας αναθέσεων της διοίκησης Λιόλιου; Γνωρίζετε; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου