Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Επίθεση Τόνιας Αντωνίου στον Σκανδαλίδη για "το ΠΑΣΟΚ πέθανε"

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου προς τον Κώστα Σκανδαλίδη στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος να αναγκαστεί να διακόψει τη διαδικασία. 
Αφορμή της επίθεσης της κυρίας Αντωνίου ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Σκανδαλίδη, με τις οποίες υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε πέθανε».


Η συνεδρίαση διακόπηκε μετά την τοποθέτηση της Τόνιας Αντωνίου, η οποία ζήτησε το λόγο τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος ήταν έτοιμος να κηρύξει τη λήξη της συνεδρίασης και αφού είχε προηγηθεί η ενημέρωση από τον πρόεδρο του Κινήματος για τα προαναφερθέντα θέματα.
Η κ. Αντωνίου επέκρινε επίσης την «ηγετική ομάδα της Χαριλάου Τρικούπη» για τη στάση της σε σχέση με τους "58" και τις περιφερειακές εκλογές και απευθύνθηκε ονομαστικά στον Γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη και στον Κώστα Σκανδαλίδη, στους οποίους καταλόγισε ευθύνες σχετικά με τις εξελίξεις και στα δύο θέματα.
Κάλεσε, μάλιστα, τον κ. Σκανδαλίδη, μετά την ομιλία της, να πάρει το λόγο και να πει τις απόψεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σκανδαλίδης ζήτησε από τον κ. Βενιζέλο να διακόψει τη συνεδρίαση, όπως και έγινε.
Ειδικότερα η κ. Αντωνίου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, καταλόγισε στην "ηγετική ομάδα" ευθύνες για τη ματαίωση, ουσιαστικά, της προσπάθειας διεύρυνσης του ΠΑΣΟΚ και την εξέλιξη που είχε η υπόθεση των "58".
Πηγαίνουμε αύριο στη Συνδιάσκεψη, φέρεται να είπε, με "τραυματισμένη" την "Ελιά". Και πρόσθεσε ότι για την εξέλιξη αυτή υπάρχουν ευθύνες σε όσους "υπονόμευσαν εκ των έσω", δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ, την προσπάθεια, ενώ απέδωσε ευθύνες και στους "58". Στη ροή της ομιλίας της η κ. Αντωνίου, έθεσε το ρητορικό ερώτημα «είστε αφελείς ή υπονομευτές», προσθέτοντας «εγώ πιστεύω ότι δεν είστε αφελείς».
Επέκρινε επίσης τον κ. Σκανδαλίδη για τις χθεσινές του δηλώσεις, στις οποίες ανέφερε ότι «το ΠΑΣΟΚ, όπως το ξέραμε, πέθανε», ρωτώντας τον αν έμαθε τώρα ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πρόβλημα.
Είπε επίσης ότι στο ευρωψηφοδέλτιο πρέπει να στρατευθούν όλες οι δυνάμεις του Κινήματος και κάλεσε τον Ν. Ανδρουλάκη να συμμετέχει σε αυτό.
Από την πλευρά του κ. Σκανδαλίδη δεν υπήρξε κανένα σχόλιο, καθώς θεωρεί ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό.

10 σχόλια:

  1. Αντωνα και εσυ ευθυνεσαι για τον θανατο . Γιαυτο μαζευτειται ολοι και αντε πνιγειται στην θαλλασα τησ λειβανατας να ξεβρωμισει ο τοπος απο σας.
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝΙΑ. ΕΤΣΙ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Τόνια έπρεπε να είναι υποψήφια Δήμαρχος Λοκρών με το ΠΑΣΟΚ κι όχι οι διάφοροι "ανεξάρτητοι" που έχουν επωφεληθεί όσο κανένας άλλος από το ΠΑΣΟΚ και το παίζουν σήμερα πως δεν ήξεραν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω οτι εβαζε για υποψήφια Δήμαρχος θα έβαζε και αυτή σαν ανεξάρτητη!!!!Double Play δηλαδή
      ΑΙΟΛΟΣ

      Διαγραφή
  4. Η ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ. Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε ειναι το ιδιο Τόνια????
    δεν μπήκε φυλακή???????
    Το ΠΑΣΟΚ του μετα ΑΝΔΡΕΑ και των μνημονίων οδευει σε αλλους δρομους
    απο την 3η Σεπτέμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΙΔΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΑΛΛΟΥΣ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να είσαι πολύ για τα άγρια θηρία για να πας να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ και να πιστεύεις οτι θα φτιάξει στο μέλλον.

    Πραγματικά είναι για γέλια το όλο σκηνικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου