Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τις δράσεις του ΕΤΕΑΝ πού αφορούν στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2014 στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Οι ενεργές δράσεις του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης  (ΕΤΕΑΝ ΑΕ) πού αφορούν στην στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλων των οικονομικών κλάδων:

ΤΕΠΙΧ Δράση «Επιχειρηματική Επανεκκίνηση»

ΤΕΠΙΧ Δράση «Ταμείο Εγγυοδοσίας»

Τις δράσεις του Ταμείου ανέλυσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος κος Γεώργιος Γεροντούκος. Την πρωτοβουλία της εκδήλωσης είχαν η ΑΝΔΙΑ Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΕΤΕΑΝ και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Στη συνάντηση παρέστη πλήθος κόσμου εμπόρων ελευθεροεπαγγελματιών & επιχειρηματιών του Νομού και αναλύθηκαν οι παράμετροι των χρηματοδοτικών εργαλείων.  
  
Δεν έλειψαν οι αναφορές για την κατάσταση που βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος, για τα δισεπίλυτα προβλήματα της έλλειψης ρευστότητας και τη συνολική ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και το επίπεδο της απασχόλησης με τα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας. 

Κοινό πρόβλημα όλων η μη δανειοδότηση των επιχειρήσεων από τις τράπεζες και η αδυναμία έκδοσης εγγυητικών επιστολών προς τις επιχειρήσεις. 

Αυτό το κενό προσπαθεί να καλύψει το ΕΤΕΑΝ και ο κος Γεροντούκος ανέλυσε τις δράσεις και τις παρεμβάσεις του Ταμείου για να διευκολυνθεί η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου