Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Νίκος Σταυρογιάννης: Πανικόβλητοι, απέσυραν την τροπολογία – ρουσφέτι για τους δημάρχους

Σκληρή γλώσσα από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών Νίκο Σταυρογιάννη για την  απόσυρση της τροπολογίας με την οποία απαλλάσσονταν από τις ποινικές ευθύνες στελέχη της αυτοδιοίκησης για συμβάσεις μίσθωσης έργου.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Κάτω από το βάρος των δημοσιευμάτων και της γενικής κατακραυγής η συγκυβέρνηση τελικά απέσυρε την ψηφισθείσα τροπολογία με την οποία προσπάθησε να προσφέρει ασυλία και ατιμωρησία σε κάποια δικά της στελέχη στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στη διοίκηση γενικότερα.


Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών επιχείρησαν να διαγράψουν ποινικές ευθύνες από τα δικά τους τα στελέχη, όπως είχαν κάνει στο παρελθόν με τραπεζικά στελέχη αλλά υποχρεώθηκαν σε άτακτη υποχώρηση,  δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πανικό και σύγχυση.  

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε την απόσυρση της επαίσχυντης αυτής τροπολογίας η οποία παραβίαζε το Σύνταγμα και προσέβαλε το αίσθημα δικαίου των πολιτών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου