Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Τους Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς ανακοίνωσε ο Αποστόλου - Ο Τιμπλαλέξης ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου στο ΣΥΡΙΖΑ

Τους αντιπεριφερειάρχες στους πέντε νομούς της Στερεάς ανακοίνωσε από τη Λαμία ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου... Παρά τις αντιρρήσεις ή και αντιδράσεις κομματικών στελεχών ειδικά για πασοκογενείς υποψηφίους προερχόμενους από τον συνδυασμό του Κλέαρχου Περγαντά.




Τα ονόματα των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών που ανακοίνωσε ο κ. Αποστόλου για κάθε Περιφερειακή Ενότητα είναι τα εξής:
  • για την Φθιώτιδα ο  Δημήτρης Τιμπλαλέξης, πρώην πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου,
  • για την Βοιωτία ο Νίκος Θηβαίος, γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, 
  • για την Φωκίδα ο Γιάννης Αγγελέτος,
  • για την Εύβοια ο Νίκος Στουπής, περιφερειακός σύμβουλος, και 
  • για την Ευρυτανία ο πολιτευτής Θωμάς Κώτσιας.
Η παρουσίαση των στενών συνεργατών του κ. Αποστόλου έγινε το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΒΕ Φθιώτιδας.Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου , όπου έγινε η ανακοίνωση των Αντιπεριφερειαρχων από τον Βαγγέλη Αποστόλου ήταν παρόντες μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κυριακάκης και Γιάννης Σταθάς, καθώς επίσης και η υποψήφια Δήμαρχος Λαμίας Μαρία Αντωνίου.

Όπως φαίνεται η συνεργασία Αποστόλου – Τιμπλαλέξη έχει ενοχλήσει αρκετά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό φάνηκε καθαρά από την ισχνή παρουσία μελών και στελεχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο ΕΒΕ στην εκδήλωση παρουσίασης των αντιπεριφερειαρχών του κ. Αποστόλου

Στο επίκεντρο όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε ο Δημήτρης Τιμπλαλέξης, το όνομα του οποίου προκάλεσε αναταράξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι ο μοναδικός που προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο. Τα πικρόχολα σχόλια και οι αιχμηρές αναφορές για τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κυριαρχούν στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ουσιαστικά μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν δυο στρατόπεδα. Η μια πλευρά υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει διεύρυνση διότι έτσι είναι ο μοναδικός τρόπος για άνοιγμα και σε άλλους χώρους. Η άλλη πλευρά είναι κάθετα αντίθετη στην οποιαδήποτε συνεργασία με στελέχη, που υπηρέτησαν το προηγούμενο σύστημα, το οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τα μνημόνια και όλα τα δεινά της χώρας.

9 σχόλια:

  1. ΜΑ ΚΑΛΑ Ο ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΑΣΟΚ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ; ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν 2 στρατόπεδα ισχύει. Αλλά όχι αυτά που γράφετε. Η γραμμή είναι αποδεκτή απλά το ένα στρατόπεδο είναι πλειοψηφικό σε στελέχη, μέλη και φίλους και εμμένει να ερνημεύει αυτούσια την πολιτική γραμμή πολιτικής και κοινωνικής συμμαχίας αντιμνημονιακής-αντικαλλικρατικής με στοιχεία ηθικής και εντιμότητας και όχι με φθαρμένο προσωπικό του μνημονιακού πολιτικού συστήματος και η άλλη μειοψηφική κυρίως σε προβεβλημένα στελέχη με προνομοιακές σχέσεις με ΜΜΕ που την γραμμή την ερνημεύουν αποσπασματικά, ιδιοτελώς ως εκλογική συμπραξη με όποιος ειναι διαθέσιμος αρκεί να φανεί κάτι σαν διεύρυνση και να μαζέψουν τους δήθεν ψήφους που κουβαλάει ο κάθε παράγοντας. Το θέμα είναι ότι σε όλους τους τόνους διαρρέεται ότι ο Αποστόλου αγνόησε κάθε εσωτερική διαδικασία και ενστάσεις αλλά και προτάσεις και το "πήρε πάνω του". Ας το χρεωθεί κιόλας και να μην εκβιάζει καμία κομματική πειθαρχία ή ολότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Βουδουρης ειναι καλύτερος Πασόκος?έχει ψηφίσει και το 1ο μνημόνιο .Ο Τιμπλαλέξης δεν εφάρμοσε την κυβερνητική , μνημονιακή πολιτική? με το παραπάνω. Θέλουμε να συνεργαστουμε σε τοπικό επίπεδο και βάζουμε , όρους και προϋποθέσεις , η περιφέρεια που είναι καθαρά θέμα πολιτικής σύμπλευσης ,πάμε με αυτούς που ψήφισαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια και εμείς εδώ αποκλείουμε συνεργασίες με μέλη άλλων αριστερών χώρων και διώχνουμε ταυτόχρονα μ΄αυτή την πολιτική και παλαιότερους συντρόφους, σιγά-σιγά αλώνεται ο χώρος μας από τους αυριανιστές κυρίως και τους σταλινιστές. Η Ανανεωτική,Ριζοσπαστική αριστερά έπρεπε να είναι το νέο ΕΑΜ ,ο νέος ενωτικός πόλος της Αριστεράς και όχι αυτό που βιώνουμε σήμερα ,που στο μέλλον θα μας γυρίσει μπούμερανγκ. Λυπάμαι πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρμε Αποστόλου τι σε περιμένει!Τι ήθελες τους Πασοκους μέσα.Εχεις να φας μαύρο που θα πάει καπνός και αντάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΑΛΩ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ!Ο κος ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ . ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ.
    ΟΙΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΡΙΖΑ.ΠΑΛΙ ΣΤΟ 4% ΘΑ ΠΑΕΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κε Αποστόλου δεν μπορούσατε να ορίσετε κάποιον απο την Λοκρίδα;Δηλαδη εδώ δεν υπάρχουν στελεχοι;Ο Πατούλης τι είναι,ο Σαμαράς τι είναι,ο Μαμανδρας τι είναι,η Πασιωτη τι είναι,η Κολιοφουτη τι είναι.Στην Λοκρίδα δεν θα βρεις ούτε για δείγμα ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ,ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Δ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΜΑΝΔΡΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ,ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ , ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΙΩΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΟΛΙΟΦΟΥΤΗ ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ 40%, ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ,ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ! ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΟ Ο ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗΣ ,ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ; ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΝ.

      Διαγραφή
  7. ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωρε μπάρμπα Μητσο τι σε περιμένει!Τώρα στα γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου