Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εκτός Συνδυασμού του Λιόλιου ...και ο Αριστείδης Κούρος!

Νέο πλήγμα για την παράταξη της "Συμπολιτεία Λοκρών" του Νίκου Λιόλιου. 

Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις προσεχής αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αριστείδης Κούρος. 


Αυτό δηλώνει σε επιστολή του απευθυνόμενος προς τους δημότες της Δημοτικής Ενότητας του Μαρτίνου την οποία δημοσιεύσει στην εφημερίδα του Συλλόγου "Αίας ο Λοκρός".

Στην επιστολή ο κ. Κούρος καταγράφει επίσης τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του για την Δημοτική Κοινότητα Μαρτίνου κάνοντας έναν απολογισμό πεπραγμένων της θητείας του. 

Ο κ. Κούρος δεν εξηγεί ωστόσο στην επιστολή του, τους λόγους της αποχωρησής του από τον συνδυασμό του Νίκου Λιόλιου και μάλιστα σε μία τέτοια δύσκολη περίοδο για τον νυν Δήμαρχο.

Στη λιτή δήλωση του (την οποία παραθέτουμε ολόκληρη) ο κ. Κούρος αναφέρει:
«Συνδημότισσες - Συνδημότες,
 
Πριν από τρεισήμισι χρόνια με εντολή σας ανέλαβα τα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Λοκρών. 
 
Με την ολοκλήρωση της θητείας μου καταθέτω τον απολογισμό πεπραγμένων για την Δημοτική Κοινότητα Μαρτίνου. 
 
Οι σημαντικότερες παρεμβάσεις κατά την άποψή μου κατά χρονολογική σειρά είναι:
 
1. Δίκτυο Αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας Λυμάτων οικισμού Μαρτίνου. Έχει 
ενταχθεί σε πρόγραμμα και βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης. 
 
2. Λειτουργία παιδικού Σταθμού Μαρτίνου. 
 
3. Συντήρηση και επισκευή Σχολικών Συγκροτημάτων Μαρτίνου (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). 
4. Κατασκευή ψηφιδωτής αναπαράστασης του ανδριάντα του Βάσου Μαυροβουνιώτη (Μάχη Μαρτίνου).
 
5. Κ.Α.Π.Η. Μαρτίνου σε νέο αναβαθμισμένο χώρο. 
 
6. Απομάκρυνση τοξικών αποβλήτων από το νταμάρι στην διασταύ
ρωση Μαρτίνου. 
 
7. Μεταφορά των μελών του Κ.Α.Π.Η. κάθε χρόνο για 15 μέρες για 
Λουτροθεραπεία στα Καμένα Βούρλα.
 
8. Τοποθετήθηκε και λειτουργεί Α.Τ.Μ. στο Μαρτίνο. 
 
9. Άνοιξε και λειτουργεί το Κλειστό Γυμναστήριο Μαρτίνου. 
 
10. Άνοιξε και λειτουργεί ο Ανεμόμυλος. 
 
Ο Στόχος των οικοπέδων και του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου δεν επετεύχθη. 
Λεπτομέρειες για το έργο της Δημοτικής Αρχής από την έντυπη ενημέρωση του Δημάρχου. 
 
Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση σας.
  
Δεν θα συμμετέχω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, τις μεθεπόμενες όμως, αν ο Μαρτιναίικος Λαός το θέλει, αν η πολιτική συγκυρία το επιτρέψει και ο Μεγαλοδύναμος δεν μου πει «Που πας ρε καραμήτρο» θα ήθελα να εργαστώ ψυχή τε και σώματι μια θητεία για το Μαρτίνο που του την χρωστάω γιατί μου χάρισε σωματική υγεία και ψυχική ισορροπία μέχρι σήμερα.
 
Αριστείδης Κ. Κούρος»

52 σχόλια:

  1. Φανταζομαι ο αξιοπρεπής δημοτικός σύμβουλος κύριος Κούρος δεν ανήκει κι αυτός τώρα στα "συμφέροντα" που θέλουν να "φάνε" τον Λιόλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ ποιοι έχουν μείνει στο συνδυασμό του Λιόλιου... Τσέρτος, Κούρος, Μπονόβας, Ζαϊμης, Δουμπιώτης, Γουρνάς, Περλεπές, Παπακωνσταντίνου, και ποιος ξέρει ποιοι άλλοι... Αυτοί όλοι κάνουν δικό τους συνδυασμό αν θέλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΒΑΡΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

      Διαγραφή
    2. Η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της διαχείρισης του δημάρχου. Ο κ. Λιόλιος ως διοίκηση διαχειρίστηκε. εκτός από χρήμα και υλικά, και ανθρώπινο δυναμικό. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε καλά. Κι αυτό όχι γιατί μπορεί να το ισχυρίζεται αυθαίρετα ο οποιοσδήποτε, αλλά γιατί αυτό το συμπέρασμα βγαίνει εκ του αποτελέσματος. Όλοι οι δήμαρχοι αντιμετωπίζουν στις παρατάξεις τους τις ίδιες καταστάσεις. Δελφίνους, συμφέροντα, συγκρούσεις κτλ. Κάποιοι μπορούν να αντεπεξέλθουν, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Εδώ όμως είναι που κρίνεται και η διοικητική ικανότητα του κάθε δημάρχου, καθώς και αυτά περιλαμβάνονται σε αυτό το παιχνίδι που λέγεται πολιτική. Καλή συνέχεια εύχομαι στον φίλο Νίκο και εύχομαι πραγματικά να αξιοποιηθεί από το κόμμα σε κάποια άλλη πολιτική θέση.

      Διαγραφή
    3. Και γιατί να δεχθούμε ότι κάποιοι ικανοί τον εγκατέλειψαν και να μη δεχθούμε ότι κάποιοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες εργασίας του Δημοτικού Συμβούλου ή Αντιδημάρχου ενός μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου; Γιατί δεν είναι πιό πιθανό ότι μόνοι τους διαπίστωσαν την αδυναμία τους και έθεσαν εαυτόν εκτός αγώνα; Πόσες θητείες έκανε πριν από αυτή ο Λιόλιος ώστε να τους έχει δοκιμάσει; Μετά την πρώτη θητεία δικαιούται να αλλάξει το σχήμα του.

      Διαγραφή
    4. Μπορούμε να δεχτούμε ότι θέλετε. Άλλωστε πρόβλημα του Λιόλιου είναι, όχι του Δήμου. Και ότι κι αν δεχτούμε εμείς το πρόβλημα παραμένει. Πάντως εδώ συγκεκριμένα ο κ. Κούρος δεν λέει αυτό. Ότι δηλαδή δεν κατεβαίνει διότι διαπίστωσε αδυναμία στον εαυτό του. Κάθε άλλο λέει. Ότι δεν κατεβαίνει τώρα ξανά υποψήφιος με τον Λιόλιο και ότι επιθυμεί να κατέβει υποψήφιος την επόμενη φορά σε άλλον συνδυασμό και με άλλον υποψήφιο δήμαρχο. Διάβασε καλά το κείμενο.

      Διαγραφή
    5. Με λίγα λόγια αδειάζει τον δήμαρχο... (για μην πω τίποτε άλλο και το κόψουν το σχόλιο).

      Διαγραφή
    6. Μήπως στην πραγματικότητα λέει: "θα ήθελα τώρα να κατέβω για δήμαρχος αλλά θα φανεί πολύ άσχημο και θα κατέβω την επόμενη"; Και με την ευκαιρία καταγράφω και το έργο που νομίζω ότι έχω κάνει για να το επικαλεστώ στο μέλλον;
      Ολα τα ασαφή κείμενα έχουν πολλές αναγνώσεις και επειδή "ουδείς μετά Χριστόν προφήτης" καλό είναι να μην τα ερμηνεύουμε όπως βολεύει τον καθένα.

      Διαγραφή
    7. ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ.ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.

      Διαγραφή
    8. Τον κόσμο τον ενδιαφέρουν τα αυτόφωτα πρόσωπα που μπορούν να σταθούν μόνα τους. Τα ετερόφωτα που είναι πάντα δεύτεροι δεν απασχολούν κανέναν ούτε αν μένουν ή φεύγουν ούτε που πάνε.

      Διαγραφή
  3. ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ. ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απουσία Κούρου - Μπονόβα από το ψηφοδέλτιο είναι καίριο πλήγμα για τον Λιόλιο. Είναι όμως πραγματικά ανεξήγητη η αποχώρηση από τη "μάχη" του κ. Κούρου. Εντάξει οι άλλοι που έφυγαν ήθελαν δήθεν "καρέκλες" ή όσοι είναι απέναντι σήμερα εκφράζουν "συμφέροντα". Ο Κούρος γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΙΛΙΑ ΕΝΟΨΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.

      Διαγραφή
  6. Τίτλοι τέλους για την εποχή Λιόλιου στα δημοτικά πράγματα. Ο κ. Λιόλιος μετά και από αυτή την δυσμενή για τον ίδιο εξέλιξη ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος. Ότι και να λένε κάποιοι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι είναι πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟ να συντάξει οιονδήποτε συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ.

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΡΟΝΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ - ΠΑΡΕΝΘΕΣΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ειναι μονο δημοτικοι συμβουλοι που δεν ακολουθουν τον Λιολιο ειναι και υποψηφιοι σύμβουλοι αλλα και τοπικοι υποψηφιοι που δεν εκλεχτηκαν,οπως ο Αλεξιου κλπ ,ειναι πολυ λιγος για δημαρχος.Εδω και 3,5 χρονια μας κοροιδευει εμας τους Τραγαναιους και τους Προσκυναταιους με τα φορτηγα που εχουν καταστρεψει το χωριο.Θα βαλει φαναρια ειπε,θα βαλει πεζοδρομο, πυλες κλπ και τιποτα δεν εχει κανει.Η δε παραλια εκατελειμενη ,φωτα ετοιμοροπα ,πεζοδρομια παγκακια κατεστραμενα,τιποτα κανενα καινουριο εργο, ουτε καν συντηρηση των υπαρχοντων.Στην πλατεια του χωριου μονιμα βρωμια,μιας και κατηργησε την καθαριοτητα στο χωριο, τσουληθρες ,κουνιες κατεστραμενα ,το γκαζον ποτε δεν ποτιστηκε ,ολα ξεραμενα. Οποιος κατεβει μαζι του θα το κανει μονο για προσωπικο συμφερον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟ! ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ; ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ; ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ; ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ; ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΜΗΠΩΣ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ; ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ. ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ. ΜΟΝΟ Η ΥΣΤΕΡΟΗΜΙΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΜΙΣΘΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ... ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο ΚΟΥΡΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΕΣΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ? ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    3. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΟΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΓΟ.

      Διαγραφή
  11. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΑΠΟΛΥΤΡΧΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΣΕ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΓΛΑΣΤΡΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΗΓΗΘΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΣΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ¨" ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΙΟΛΙΕ ΚΑΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΑΣ ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑ'' ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΚΟΥΡΟΣ; ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΝΤΑΙ!! ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούρος ξαφνικά δεν είναι "βασικός παίκτης" ούτε "μεγάλο αστέρι". Ήταν όμως ο νούμερο δύο προπαγανδιστής του Λιόλιου. Αλλά καλά αυτός δεν ήταν τίποτα για το Λιόλιο. Οι άλλοι αποχωρήσαντες; Ο Τσέρτος; Ο Μπονόβας; Κι αυτοί τίποτα ήταν; Τότε καλά κάνουν και ας κατέβει ο Λιόλιος τώρα με τους όποιους σημαντικούς θεωρεί. Βέβαια θα δούμε, θα μελετήσουμε και θα τονίσουμε και τα "Πεπραγμένα" και τον "Βίο και Πολιτεία" όλων τους. Έναν προς έναν υποψήφιο σύμβουλό του. Και θα δούμε και τα βασικά χαρακτηριστηκά των οικογενειών τους. Αναμένουμε να δούμε ποιοι έντιμοι, καθαροί, μεγάλοι παίκτες και αστέρια θα ακολουθήσουν τον Λιόλιο.

      Διαγραφή
    2. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ !!!

      Διαγραφή
    3. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ , ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ ΤΟ 19 ?????????

      Διαγραφή
    4. ΤΟ 2019; ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.
      ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΩΡΙΜΟΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΙΔΕΕΣ;
      ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΥΣ!
      ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ.

      Διαγραφή
    5. ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ;
      ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ. ΚΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟΥΣ.ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
  14. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΒΩΒΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ. ΤΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ!!! το βουβο θεατρο θες να πεις.....χαχαχαχαχα! Παντως ο Λιολιος τον επιδοτησε για την εφημεριδα του και τωρα χανει καμμια 200 ψηφους!αχαριστια!

      Διαγραφή
  15. ο Μεγαλοδύναμος δεν μου πει «Που πας ρε καραμήτρο» - ,,,να μα λες σκέτα Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για να βαλουμε τα πράγματα στην θέση τους.Καταρχην δεν ψήφισα Λιόλιο ούτε θα ψηφίσω ποτέ.Αναρωτιεμαι όμως αν δεν ήταν αυτος πιος θα γνώριζε και θα ψήφιζε ΜΠΟΝΟΒΑ,ΚΟΥΡΟ,ΠΕΡΛΕΠΕ,ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΤΣΕΡΤΟ,ΔΟΥΜΠΙΩΤΗ,ΓΟΥΡΝΑ ,ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ και πολλούς άλλους.Υπο την σκιά του ΠΑΣΟΚ και του ΛΙΟΛΙΟΥ ανδρωθηκαν πολιτικά και πολλοί πήραν και ηθική υπόσταση.Εγιναν πολίτες πρώτης γραμμής στους τόπους τους.Αλλος απο δασκαλάκος,αλλος απο αγρότης,αλλος απο κλητήρας,αλλος απο απλος αστυνόμος αλλη απο νοικοκυρά και,και,και,και.Ολοι οι παραπάνω πήραν αξια απο τον ΛΙΟΛΙΟ .Νομιζω ότι δεν φαντάζεται κανείς ότι απο όλους αυτούς θα μπορούσαν να μπουν μπροστά σε έναν συνδυασμό και να έχουν επιτυχή κατάληξη.Ολοι πηγαν κάτω απο το ονομα. ΛΙΟΛΙΟΣ.Δυστυχως όμως ξέρουμε ότι ο Έλληνας ξεχνα πολύ γρήγορα.Και προπάντων είναι πολύ αχάριστος.Οι παραπάνω και πολλοί άλλοι σαν και του λόγου τους να είστε σίγουροι ότι μπορεί να μην ξέρουν να υπογραφουν κιόλας.Και εδώ νομίζω ότι έχει ευθύνη το σύστημα και όχι ο ΛΙΟΛΙΟΣ.Εχω μεγάλο σοι ;Φέρνω ψήφους;Θα γινω Αντιδήμαρχος ,Προέδροςκαι,και,και.Δεχομαστε να μας κυβερνούν αγράμματοι,νοικοκυρές,αγροτες, και γενικως ατομα τα οποία αν είχατε δικη σας επιχείρηση δεν θα τους προσλαμβανατε ούτε για να σας ανοιγουν την πόρτα του γράφειου σας.Ισως το κράτος θα έπρεπε να διορίζει τον Δήμαρχο και να ξεμπερδεύαμε. Ότι τρωει ο Δήμαρχος θα έτρωγε και ο διορισμένος.Εχουμε φτάσει φίλοι μου να μας διοικούν οι πιο ακατάλληλοι οι πιο αμόρφωτοι και οι πιο ..λιγοι....Παρολο που περνάμε πολύ δύσκολα λόγω της κρίσης ήλπιζα ότι τουλάχιστον κάτι θα αλλάζαμε στους εαυτούς μας.Δυστηχως γιναμε χειρότεροι .Και αυτο φαίνεται απο τις επιλογές μας.Μας έχει απομείνει αρκετός καιρός μέχρι τις εκλογές.Καθηστε και αναρωτηθητε αυτοι που σας έχουν πιάσει για τα ψηφαλακια σας μήπως θέλουν διορίσουν με πλαστά χαρτιά κανένα αδελφο ως αναπηρο;μήπως θέλουν να γλιτώσουν την φυλακή;μήπως έχουν οικονομικά προβλήματα;μηπως θέλουν να ανεβουν πιο ψηλά στην δουλεια τους;μηπως η δουλεια τους είναι ο δήμος;ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
    Καλό σας βραδυ.
    Υστερόγραφο.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ειμαι δημότης Λοκρών αλλα δεν ψηφίζω εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ ΜΙΚΡΟΜΥΑΛΕ. ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ
      ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
      ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ο κ.Κούρος έχει ένα πτυχίο πανεπιστήμιου από όσο ξέρω γιατί γενικεύεις και αυτό είναι φασιστική πρακτική. Όσο για το γεγονός ότι ο Λιόλιος κάτω από την ομπρέλα του έβαλε κάποια άτομα, δεν τον καθίστα καλύτερο από αυτούς πιθανών να είχε τις ΄΄άκρες΄΄ δυστυχώς ξέρεις πως δουλεύουν αυτά. Ενώ σε γενικές γραμμές συμφωνούμε με στεναχωρεί που πήρες τα δικαιώματα και αυτό γιατί θα προτιμούσα άτομα σαν και σένα που ενδιαφέρονται, να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Με το να απέχεις καταντάς παρατηρητής. Αν δεν σου αρέσει ο Κούρος και ο κάθε Κούρος είναι σειρά σου να πάρεις την θέση του Κούρου και να πράξεις αυτά που εσύ θεωρείς σωστά.

      Διαγραφή
  17. Υπάρχουν και πολλοί άλλοι π.χΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΔΕΣ,ΛΙΑΡΤΗΔΕΣ,ΑΓΓΕΛΟΥΣΑΙΟΙ,ΑΛΕΞΙΟΥ,ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΑΙΟΙ,ΚΟΛΟΜΤΣΑΙΟΙ,ΖΑΙΜΗΔΕΣ,ΚΟΛΟΒΟΙ,ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΙΟΙ,και ,και και και πρέπει να γραφω όλο το βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω οτι ο Λιολιος να καταξιωσε και τον ΑΛΕΞΙΟΥ , γιατι πρωτα δεν εκλεχτηκε μαζι του,προεδρος την προηγουμενη 4ετια ηταν και δευτερο και κυριοτερο ειναι καταξιωμενος αρχιτεκτονας στην περιοχη μας , δεν περιμενε να ακολουθησει τον οποιοδηποτε δημαρχο για να καταξιωθει .Καλο ειναι να ΜΗΝ τους ανακατεβουμε ολους με τα πιτουρα .Και βεβαια δεν ειναι ολοι αγραμματοι στο ΔΣ (και δεν εχει σημασια η μορφωση, αλλα η παιδεια του καθενος) και υποτιμητικα επιθετα τυπου δασκαλακος κλπ δειχνει αγενεια και κοινωνικο ρατσισμο.Οι δημοτικοι συμβουλοι εφεραν τους ψηφους κι οχι ο Λιολιος!σ'αυτους και την μεχρι τωρα κοινωνικη δραστηριοτητα τους οφειλετε η νικη του Λιολιου ,που αν ηταν αλλος στην θεση του θα την ειχε απο την πρωτη Κυριακη!

      Διαγραφή
  18. οΟ ΚΥΡΙΟΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΙΟΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ. ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε αναγνωστη
    Δεν ντρέπομαι καθόλου.Επειδη κατάγομαι απο διπλανο Δημο απο τον δικό σου περίπου πριν 10 χρόνια μετέφερα ξανά τα δικαιωματα μου πίσω.Και αυτο έγινε διοτι οι ίδιοι που μας κυβερνούν σήμερα καθώς και όμοιοι τους υπήρχαν απο τότε.Θα μου πεις τώρα ο δικος σου Δημος είναι καλύτερος; Φυσικά και όχι.Η μόνη διαφορα είναι ότι οι πιο πολύ υποψήφιοι είναι νέοι και μορφωμένοι.Και εν τέλει αλλο να σε κυβερνά μορφωμένος και αλλο η χαρωπή νοικοκυρουλα.Γι αυτό ξανατονιζω ότι πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά που θα ρίξουμε την ψήφο μας. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ,ΕΝΤΙΜΟΥΣ,ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΟΒΑΡΟΥΣΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρη εμείς του συλλόγου ξέρουμε ότι στο πάρτι της ζωής σου εσύ δίνεις το ρυθμό!!!!

    ΑΙΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1ον Επειδή συμμερίζομαι την άποψη του φίλου παραπάνω ο οποίος ωστόσο δεν ψηφίζει εδώ θέλω να του πω ότι πολλές φορές κάποιοι όπως ο Κούρος παρότι ζουν και βγάζουν το ψωμί τους στην Αθήνα αποφασίζουν να ασχοληθούν με τα κοινά γιατί είναι ονειροπόλοι και αγαπούν το χωριό τους ή πιθανόν γιατί όπως έλεγε ο Πλάτωνας («Η τιμωρία για ‘κείνον που δε συμμετέχει στα κοινά είναι να κυβερνάται από κατώτερούς του». )
    2ον Ένας άνθρωπος ο οποίος ασχολείται για πρώτη φορά με την πολιτική και δεν μπορεί κανείς να του προσάψει ότι αποκόμισε ίδιον όφελος σε επαγγελματικό είτε οικονομικό είναι άδικο να τον λοιδορούμε κατά αυτόν τον τρόπο
    3ον όταν αντιμετωπίζουμε τα άτομα που συμμετέχουν με ανιδιοτέλεια για το καλό του τόπου τους με αυτό τον τρόπο, τότε η αδήριτη ανάγκη που υπάρχει να συμμετέχουν οι άξιοι στην πολιτική θα αποτελεί ανέκδοτο! Αυτός είναι ο λόγος που καταντάμε να μας κυβερνούν οι κατώτεροι!!!

    Ένας απλός κάτοικος Μαρτίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ....ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΧΑΡΧΑΛΩ..
      ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ; ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ..
      ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΟΙ ΓΟΝΥΠΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ.
      ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ; Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ;

      Διαγραφή
    2. ΥΠΟΘΕΤΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΓΙΑΝΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΟΡΦΩΣΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ Κ.Λ.Π.

      Διαγραφή
  22. ΑΙΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (που κανενας δεν προλαβαινει να το ολοκληρωσει λογω μασας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΗ,
      ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟ:
      1)ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ-, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ 5 ή 15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ
      2)ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ-ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ-, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ -
      Ωπα..Τσα..πρρρρρρ ....
      ολα τα ασχετα ολα μεσα στη στρουγκα σιγα ρε..σιγα που θα απολογηθει και θα αναφερει τους λογους σε ποια???...στην αρχη...αυτο σας εφαγε η αρχη, ο αλλος λεει οτι ο σύλλογος πηρε λεφτα απο τον Δημαρχο ποια λεφτα βρε ανημερωτοι ποια λεφτα?ουδεποτε δωθηκαν λεφτα στον μοναδικο σύλλογο που καθε ετος δημοσιευει ισολογισμο οι αλλοι που πειραν ανακοινωσαν ισολογισμό.Οσύλλογος στηριξε και θα ξαναστηρήξει εναν εντιμο ανθρωπο οποτε του ζητηθει

      Διαγραφή
    3. Δυστυχως μόνο για τέτοια είστε.Τσα.......πρρρρρρρρ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!............ΔΥΣΤΥΧΩΣ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου