Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Παραδόθηκε από το συντονιστή της ομάδας Κ.Τσαμαδιά το καταστατικό της νέας Δημοτικής παράταξης του Γ.Κοτρωνιά

Σε δημόσια διαβούλευση το Καταστατικό της νέας Δημοτικής Παράταξης

Παραδόθηκε από το Συντονιστή της ομάδας το Καταστατικό της νέας Δημοτικής Παράταξης που είχε προαναγγείλει πριν λίγο διάστημα ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς .


Ο Συντονιστής της ομάδας σύνταξης του Καταστατικού Αναπληρωτής Καθηγητής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κύριος Κωνσταντίνος Τσαμαδιάς με την κατάθεση του σχεδίου έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Σήμερα, συνεπής προς τη δέσμευση που είχα αναλάβει, παρέδωσα στο Γιώργο Κοτρωνιά, Σχέδιο Θεσμικού Πλαισίου (Σχέδιο Ιδρυτικής Διακήρυξης και Σχέδιο Καταστατικού) για την ίδρυση, συγκρότηση και συστηματική λειτουργία, νέας ανοικτής, δημοκρατικής και διευρυμένης Δημοτικής Παράταξης.»
Ήδη στον ιστοχώρo "www.gkotronias.gr" αναρτήθηκε το σχέδιο του Καταστατικού της νέας Δημοτικής Παράταξης που είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος  Λαμιέων  για δημόσια  διαβούλευση.

Όπως θα μπορούσε να διακρίνει ο καλόπιστος αναγνώστης του, επιχειρείται μία θεσμική θωράκιση μίας νέας σύγχρονης δημοτικής παράταξης.

Το σχέδιο Καταστατικού θα παραμείνει σε διαβούλευση έως το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 έτσι ώστε μέσα από το διάλογο να γίνουν πιθανές διορθώσεις και βελτιώσεις για να προχωρήσει άμεσα η έγκριση του. 

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς θέτοντας σε διαβούλευση το σχέδιο του Καταστατικού δήλωσε. :
«Πριν λίγο καιρό ανακοινώνοντας τη συμμετοχή μου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές μίλησα για ένα νέο μοντέλο, σύγχρονο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής και να βάζει γερά θεσμικά θεμέλια για το μέλλον. 
Κάποιοι ίσως να μην κατάλαβαν από την αρχή ότι πρόκειται για κάτι νέο, ανατρεπτικό, κάτι που θα θωρακίσει τη δημοκρατική λειτουργία της νέας  δημοτικής παράταξης με στόχο τη διασφάλιση ελέγχου στη λειτουργία της δημοτικής αρχής αλλά και την παραγωγή προτάσεων για το αύριο του νέου Δήμου. Ήδη από το Συντονιστή της ομάδας Αναπληρωτή  Καθηγητή  κύριο Κώστα Τσαμαδιά, μου παραδόθηκε το σχέδιο Καταστατικού της νέας Δημοτικής Παράταξης το οποίο σήμερα καταθέτω για δημόσια διαβούλευση.
 
Περιμένω τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας έως το Σάββατο 15  Μαρτίου έτσι ώστε να συνθέσουμε την τελική μορφή του Καταστατικού.
  
Με τη βεβαιότητα ότι κάνουμε μία σημαντική τομή με στόχο το αύριο σας καλώ όλες και όλους να συμμετέχετε σ αυτό το διάλογο θέλοντας να κάνουμε μαζί το βήμα στο μέλλον.»
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου