Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ο Τιμπλαλέξης αντιπεριφερειάρχης του Αποστόλου!

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας με τον Β.Αποστόλου ο Δ.Τιμπλαλέξης

Με ανοίγματα στο χώρο του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο για τις περιφερειακές εκλογές ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου. 


Στο όνομα της διεύρυνσης και στην προσπαθειά του να καλύψει το κενό που άφησε η απόσυρση της υποψηφιότητας του Κλέαρχου Περγαντά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βαγγέλης Αποστόλου έχει έρθει σε επαφή με περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού της πλειοψηφίας στους οποίους έχει κάνει επίσημες προτάσεις για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο. 
  
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ το όνομα του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας.
   
Στο πρόσωπο που φαίνεται να καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη είναι του πρώην προέδρου του Περιφερειακού συμβουλίου Δημήτρη Τιμπλαλέξη
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο κ. Τιμπλαλέξης συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Λαμία με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βαγγέλη Αποστόλου και φαίνεται να έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
   
Επίσημη πρόταση για συμμετοχή στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο έχει δεχτεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Παρχαρίδης, ο οποίος αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του τις επόμενες ημέρες.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο κ.Αποστόλου βάλτε το ΠΑΣΟΚ, τις μαριονετες και το σάπιο πολιτικό σύστημα από την επίσημη πόρτα. Διαλύστε το ΣΥΡΙΖΑ και όποια ελπίδα έχει μείνει στον κόσμο.Παραδώστε τα όλα στον Γιαννόπουλο- Μπακογιάννη και μην εκπλαγείτε αν ο Γκλετσος της ΧΑ πετάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Φθιώτιδα δεν είναι Πελλοπόνησος!
    Διορισμένους παλαιοκομματαρχαίους δεν αποδεχόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρετε το 3% σας τότε και να φύγετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά κάνει ο σ. Αποστόλου και ανοίγετε στον δημοκρατικό χώρο, Δεν θα ζητήσουμε και χαρτί μετάνοιας , λες και μεις οι αντιμνημονιακοί οι λεγόμενοι ,τα κάνουμε όλα σωστά.Το 4% ήμασταν και τωρα το 34% ξανά είμαστε.Κανέναν σύντροφο από οποιοδήποτε χώρο της Αριστεράς ,ακόμη και του κέντρου δεν αποκλείουμε....είμαστε ολοι μαζί η μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ,ΔΗΜΑΡ,ΠΟΤΑΜΙ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,ΠΑΣΟΚ (οχι του Μπ'ενυ)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... πες τα χρυσόστομε... Ας δούμε το γενικότερο κάδρο και ας συνεννοηθούμε η ευρύτερη κεντροαριστερά για να πάρουμε τις τύχες του τόπου στα χέρια μας επιτέλους. Όχι στα μικροκομματικά παιχνίδια πια, δε μάθαμε???

      Διαγραφή
  5. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΜΙΑ ΖΩΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποια αριστερα ; του Τσουκαλα,του Μητροπουλου και του Φωτοπουλου;Το ΠΑΣΟΚ ειναι κει μαζι με την φραξια την Σταλινικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου