Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

"Πράσινο φως" στη Γεωργοπούλου από τα τοπικά στελέχη της ΝΔ

Σύσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ ΛΟΚΡΩΝ της ΝΔ πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη, 20.3.2014,  αργά το απόγευμα, στην οποία μετείχαν πέρα από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΔΗΜΤΟ, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων της ΝΔ του Δήμου Λοκρών. Αποκλειστικό θέμα της σύσκεψης όπως είχε προαναγγελθεί ήταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν  όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΔΗΜΤΟ, πλην της κας Ι.Παπαγεωργίουόλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΝΔ, πλην του κου Κ.Αγγελούση, Πρόεδροί και μέλη Τοπικών Κοινοτήτων, πρώην Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και μέλη του κόμματος της ΝΔ του Δήμου Λοκρών.

Στη σύσκεψη, μετά από συζήτηση και ανάλυση της προεκλογικής κατάστασης όπως αυτή έχει εξελιχθεί, δόθηκε το "πράσινο φως" στη Μαίρη Γεωργοπούλου, η οποία καλείται να ηγηθεί ως επικεφαλής του ευρύτερου συνδυασμού που πρόσκειται στη ΝΔ. 

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αυτή ήταν ομόφωνη, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία άλλη πρόταση όσο αφορά κάποιο πρόσωπο.

Μετά την απόφαση αυτή αναμένονται περαιτέρω ανακοινώσεις.

7 σχόλια:

  1. ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟΥ ΛΙΟ-ΛΙΟ ΚΑΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ. ΗΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί να φτιάξει συνδιασμο με τον Παπαγεωργίου,τον Τσαγκοπουλο,τον Πασσά,τον Τσαρουχα,τον Δουρο,τον Γλουστιανο,τον Θωμαΐδη, τον Σαμαρτζη,τον Χασιώτη,τον Αγγελή,το, Σουροπανη,τον Μπλάκι,και πολλούς άλλους τέτοιους.Το ίδιο ισχύει και για τον Αγγελουση, τον μοναχικό καουμπόι.ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ.ΑΙΣΧΟΣ.Μετα απο τόσα χρόνια πολύς κόσμος θα σας εγκαταλείψει.Λες και δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι.

      Διαγραφή
    3. Αρχηγέ μου που τους βρηκες και τους αναφερεις;Σε περπτωση νίκης οι μισοί θα μας έχουν πει το στερνο αντίο.Πεντε χρόνια είναι αυτα.Ηλικιακα το κοντέρ θα έχει χτυπήσει κοκκινο.Πηραν μαθήματα απο τον Σκαμπερδοπουλο.Ρε τρελλα που επικρατεί.Αντιθετως ο μόνος σχετικά νέος είναι μόνο ο Λιόλιος.Κουβαλα όμως τόσες αμαρτιες που θεωρείται αιωνόβιος.Ψηφιστε ότι αλλο θέλετε εκτός βέβαια το ΣΥΡΙΖΑ που έχει μαζέψει όλους τους πολιτικά αστεγους και τυχοδιώκτες.Αρα τι μας μένει;ΚΚΕ.Δεν πάει όμως το ρημάδι το χέρι.Οι ανθρωποι είναι πίσω τουλάχιστον πενήντα χρόνια.Και που καταλήγουμε;ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΛΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

      Διαγραφή
  2. Οι προσκλήσεις πήγαν εκεί που θέλατε.Νομιζω ότι δεν καλεσθησαν ατομα απο τις πρώην τοπικές των Δήμων,πρώην υποψήφιοι, καθώς και στελεχοι που έχουν αγωνισθεί για το κόμμα.Αντιθετως ήταν πάρον αυτοι που έχουν καταστρεψει το κόμμα με τις ανοησίες τους.Και αυτοί σίγουρα Κα Γεωργοπουλου θα σας απαντησουν όταν έρθει η ώρα της κάλπης.ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχαν προσκληθεί, όπως και ο κ. Αγγελουσης... Προφανώς δεν παρέστη για γλιτώσει το κάζο για τις ψευδείς δηλώσεις στο ΣΤΑΡ Λαμίας....

      Διαγραφή
  3. Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΨΕΜΑΤΑ. ΛΕΕΙ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΑΝ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΝ. Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΙ ΜΕΝΕΙ; Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ, ΚΟΛΟΒΟ, ΤΣΟΥΡΤΟ, ΑΝΕΣΤΗ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ. ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΤΩΡΑ. ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου