Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Την υποψηφιότητα Ρούσση ανακοίνωσε το ΚΚΕ

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Ρούσση ανακοίνωσε η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ για τον Δήμο Λοκρών.

Ο Γιώργος Ρούσσης θα είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ, Υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα κατεβάσει το ΚΚΕ για το Δήμο Λοκρών.

Η Τ.Ε. Φθιώτιδας στην ανακοίνωση της αναφέρει:

Η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ ενημερώνει τους εργαζόμενους και  τα λαϊκά στρώματα του Δήμου Λοκρών ότι, στις εκλογές του Μάη, επικεφαλής του Δημοτικού ψηφοδέλτιου της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι ο Γιώργος Ρούσσης από τη Λάρυμνα, τωρινός Δημοτικός Σύμβουλος.  
 
Καλεί το λαό του Δήμου Λοκρών, το λαό όλης της Φθιώτιδας, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, να ψηφίσουν Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό και Περιφερειακό ψηφοδέλτιο και ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.  
 
ΛΑΜΙΑ                  10/3/2014 

14 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟ ΚΚΕ. ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΛΟΙΠΟΝ 0,3% ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΑΡΑΓΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ;ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΚΕ.ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕ 3000-4000 euro γίνομαι και εγώ.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΛΙ Ο ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ???
    ΠΑΧΟΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ + ΠΑΧΟΥΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ + ΠΑΧΟΥΛΟ ΕΦΑΠΑΞ = ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!!! (ΜΕ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ)
    ΕΤΣΙ... ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ακούτε κανέναν. Συνεχίστε συντροφοι. Ο Στάλιν ήταν μεγάλος δημοκράτης και φιλάνθρωπος.....το λένε όλοι στο ΚΑΤΙΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημοκρατικα εκλεγμενος ο Ρουσης ,ολοι μαζι θα θελουν να ειναι ,αλλα το ΚΚΕ να αποφασιζει,οπως τωρα τον επικεφαλης-,πως τωρα ενα κομμα του 5-6% θα κανει λαικες συμμαχίες χωρίς να θελει να ειναι μαζι τουλάχιστον το υπολοιπο 55% που ανηκει στην Αριστερα και το 95% του ελληνικου λαου και να αποφασίζει μόνο του στενα κομματικό υποψήφιο ,αυτο λεγεται απλα ,αυτομαστιγωμα της δημοκρατιας και το χειρότερο δεν δεχονται καν την επισημη υποστηριξη του ΣΥΡΙΖΑ Λοκρων ,που τους χαρακτηριζει αριστερα προχωματα του ιδιου του συστηματος, και καθαρος συνεχιστης του λαϊκισμου και του αυριανισμου., επειδη απλα αυτοι ειναι κατα της ΕΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ οχι.Λες κι ο δημος θα κριοει απ αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρος και ΆναρχοςΤετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

    Κύριοι δεν έχουμε να κάνουμε με κόμματα αλλά με φυσικά πρόσωπα. Ο βολεμένος και ο καπάτσος υπάρχει παντού , σε κάθε παράταξη , σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Αν έχετε τα κότσια απωθήστε τους από δίπλα σας και από τις ευρύτερες κοινωνικές δραστηριότητες που τις επηρεάζουν με τον τρόπο τους και μέσω των παρατάξεων τους...

    Ο ίδιος αν ήταν ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΧΑ , ΣΥΡΙΖΑ κτλπ πάλι τα ίδια θα έκανε απλά με άλλ ιδεολογικό background...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΗΓΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΛΟΥ ΩΣ ΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αναρωτιέμαι αν ενωθεί ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ θα πιασουν 6% ποσοστό;
    Νομίζω όχι.Εκτος και αν ηγηθεί ο κος Πατούλης ή ο κος Αλεξίου.Τοτε μιλάμε για καθαρό 10%.Ρε θα τρελαθούμε.Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας.ΡΟΥΣΗΣ,ΠΑΤΟΥΛΗΣ,ΑΛΕΞΙΟΥ τα αριστερα ταλέντα.Οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες.Αρχηγοι πέθαναν τα κορόιδα.Καθιστε στα σπιτάκια σας γιατι προβλέπω ότι θα μείνετε με την χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είσαι μάγκας γράφτα αυτά επώνυμα. Ο δε Αλεξίου ποτέ δεν υπήρξε στο δημόσιο , οι γονείς του αγρότες είναι και ο ίδιος πατέρας 6 παιδιών .Οτι είναι επιστήμονας ,αυτοδημιούργητος και αριστερός φαίνεται ,τους πειράζει πολλούς. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ . ΑΞΙΟΣ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΩΛΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ .ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΙ Η ΚΟΝΣΕΡΒΑ????????ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ::::::::::ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΕΡΒΑ:::: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 3-4%

      Διαγραφή
    3. ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ.Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΝΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΑΣΚΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ.ΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΤΗΝ ΚΟΛΙΟΦΟΥΤΗ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ;ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΕΩ""ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ????ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΔ ΟΧΙ.

      Διαγραφή
    4. Σιγα μην συγκρινουμε και ανομοια πραγματα! Πατούλη κι Αλεξιου .ο πρωτος σε κομμα εξουσιας και αγνωστος,Αθηναιος, ο δευτερος σταθερός στις απόψεις σε ενα μικρο κομμα της αριστερας ,ντοπιος και πολυ γνωστος στην περιοχη για τους αγωνες του, γνωστο δε οτι πριν ηταν τοσα χρονια στο ΚΚΕ και σιγα μην συγκρινουμε την αυριανιστρια ,πασοκα Κολιοφουτη με τους παραπανω ,αυτη για λογους π[ροσωπικου συμφεροντος πηγε στο ΣΥΡΙΖΑ οπως και πολλοι ΠΑΣΟΚΟΙ

      Διαγραφή
    5. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ,ΧΩΡΑΦΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΠΡΩΤΟΝ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ,ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  8. ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ , ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ; ΜΗΠΩΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΚΟΥ;
    ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου