Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Γεωργοπούλου: Απέρριψε την πρόταση για την Περιφέρεια - "Κλείδωσε" η υποψηφιότητα της για το Δήμο Λοκρών;

Σύμφωνα με έγκυρες και απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, η κ. Γεωργοπούλου έχει δεχτεί ασφυκτικές πιέσεις και από τους δυο υποψήφιους Περιφερειάρχες που προέρχονται από το χώρο της ΝΔ, για να είναι υποψήφια  στην Περιφέρεια.

Είναι γνωστή σε όλους η εκτίμηση που χαίρει και ιδιαίτερα δε το περιβάλλον του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος και αναζητεί προσεκτικά, για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του, νέους επιστήμονες, άφθαρτους πολιτικά, με φρέσκιες ιδέες, γεμάτους δυναμισμό.

Η κ. Γεωργοπούλου στο πρόσφατο παρελθόν είχε δεχθεί πρόταση να είναι υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας πριν ακόμη παίξει ο κ. Μπακογιάννης για την Περιφέρεια. Τότε η γιατρός είχε θέσει ως προϋπόθεση το θέμα λειτουργίας Γραφείου Αντιπεριφέρειας στη Αταλάντη, αλλά και την εξασφάλιση κάποιων μόνιμων υπηρεσιών για τη Λοκρίδα. Κατόπιν της αρνητικής απάντησης που έλαβε τότε, δεν είχε δεχθεί τελικά την πρόταση να είναι υποψήφια.

Η κ. Γεωργοπούλου δέχτηκε ξανά σήμερα την ίδια πρόταση αυτή τη φορά από το περιβάλλον του κ. Μπακογιάννη. Η γιατρός έθεσε και πάλι το θέμα του Γραφείου Αντιπεριφέρειας στην Αταλάντη και την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη στη Λοκρίδα, ως απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση. Επειδή όμως δεν ήταν δυνατή όπως φάνηκε ληφθεί μία τέτοια δέσμευση, μιας και απαιτείται κεντρική πολιτική απόφαση, αν και ήταν θετικές οι πρώτες αντιδράσεις, η κ. Γεωργοπούλου αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση. 

Φυσικά είναι απορίας άξιο πως η γιατρός απέρριψε μια τέτοια πρόταση, πρόταση που πολλοί θα ονειρεύονταν στη Λοκρίδα, και η οποία της εξασφάλιζε για τα επόμενα 5 χρόνια, χωρίς ουσιαστικές ευθύνες, πολιτική θέση, μισθό, δημόσιες σχέσεις, και μία πολύ καλή αφετηρία - εφαλτήριο για να προωθηθεί πολιτικά οπουδήποτε θέλει αμέσως μετά τη λήξη της θητείας της.

Προφανώς η άρνηση της δεν οφείλεται μόνο στο θέμα του Γραφείου Αντιπεριφέρειας και στο θέμα των υπηρεσιών, αλλά κυρίως μάλλον στο γεγονός ότι η κ. Γεωργοπούλου έχει στραφεί πλέον αποκλειστικά στα πολιτικά δρώμενα του δήμου Λοκρών, ανταποκρινόμενη μάλλον θετικά στις πιέσεις που δέχεται από το μεγαλύτερο μέρος των πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ στη Λοκρίδα, ώστε να είναι υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής ενός ευρύτερου ψηφοδελτίου πέρα από τα στενά κομματικά όρια.

Όλα δείχνουν πως η υποψηφιότητά της έχει μάλλον "κλειδώσει" πλέον για το δήμο Λοκρών.


15 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΌΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ Η ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΣΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ.......

      Διαγραφή
  2. Καλά αν είπε όχι στον Μπακογιάννη πάει για το δήμο σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φήμες από το περιβάλλον Αγγελούση το ...ρεπορτάζ!!! Μόνο που διέδιδαν ότι η Γεωργοπούλου έχει δεχτεί να πάει για αντιπεριφερειάρχης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΦΗΜΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ Ή ΤΗΣ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ. ΑΝΑΛΟΓΑ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται για καμία θυσία. Πρόκειται για καθαρή προσωπική επιλογή. Βέβαια αν είχε δεχτεί θα είχε εξασφαλίσει τη θέση και κυρίως θα είχε απεμπλακεί από τα τοπικά λαμόγια της ΝΔ που εκβιάζουν θέσεις και εξυπηρετήσεις κάθε φορά μέχρι να συμφωνηθεί ψηφοδέλτιο. Οι γνωστοί άγνωστοι. Και δεν αναφέρομαι στον κ. Αγγελούση ο οποίος κι αυτός έχει πέσει θύμα των γνωστών αγνώστων. Ανατρέξτε στις δύο προηγούμενες εκλογές και θα καταλάβετε.

      Διαγραφή
  5. ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΤΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ. Ε ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κα Γεωργοπούλου νομίζει ότι θα μπορέσει να φτιάξει συνδιασμο;Εδώ οι αλλοι τρεις προσπαθούν εδώ και ένα χρόνο και δεν μπορούν.Ποιος θα την ακουλουθησει;Μην τρελαθούμε κιόλας. Ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει για τον ευατο του.Οι τριγύρω θα πρέπει να τον προστατεύουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΛΙΟΛΙΟΣ, ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ...

      Διαγραφή
    3. TO AΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ............

      Διαγραφή
    4. ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΠΥΡΗΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου