Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ιταμή προσωπική επίθεση Γκλέτσου κατά της Καραγεώργου-Σχορετσιανίτη!

Προσωπική επίθεση και μάλιστα εν τη απουσία της καταγγέλει η πρώην Δήμαρχος Στυλίδας ότι εξαπέλυσε ο δήμαρχος Στυλίδας Αποστόλης Γκλέτσος κατά της κας Αλέκας Καραγεώργου-Σχορετσιανίτη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  
 
Κατηγόρησε την κ. Καραγεώργου ότι δήθεν δεν κατέβαλε ορισμένα δημοτικά τέλη για το εξοχικό της σπίτι έξω από την Στυλίδα!
 
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 η πρώην Δημαρχος τόνισε ότι είναι η πολλοστή φορά που ο κ. Γκλέτσος κάνοντας χρήση ανύπαρκτων, ανακριβών ή και εντέχνως παραποιημένων στοιχείων επιτίθεται εναντίον της σε όλη σχεδόν την 3ετία που είναι δήμαρχος και παρά το ότι έχει δηλώσει πως δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια.
 
«Του έχει δημιουργηθεί κάτι σαν ψυχωσικό σύνδρομο και μέρα-νύχτα βλέπει απέναντι του την σκιά μου και επιχειρεί να απαλλαγεί από αυτή με ακκισμούς και αθλιότητες. 

Έχει καταμηνυθεί, αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου, αγνοεί μάλλον την γνωστή λαϊκή έκφραση ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί, είναι υπόδικος και δυστυχώς κάθε φορά που πλησιάζει η ημέρα της δίκης δεν έχει το θάρρος και τον ανδρισμό να τεθεί στην διάθεση της δικαιοσύνης, συνεχώς αναβάλει τις δίκες ως ασθενής που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας».

Η κα Σχορετσιανίτη κοινοποίησε και γραπτή δήλωση της όπου περιγράφει λεπτομερώς την ιταμή όπως φαίνεται επίθεση εναντίον της….
 
Στυλίδα, 13 Μαρτίου 2014 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 12/3/2014 και προ ημερήσιας διάταξης ο κ.Γκλέτσος εκμεταλλευόμενος για μία ακόμη φορά την απουσία μου εξαπέλυσε ύβρεις και συκοφαντίες σε βάρος μου, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια δεοντολογίας και ήθους.
  
Ανέφερε ότι μετά από καταγγελία και έλεγχο τον οποίο έκανε ο Δήμος ζημίωσα το Δήμο και το Δημόσιο με τ.μ. που αφορούσαν την εξοχική κατοικία μου και κατόπιν αυτών θα με σύρει στα δικαστήρια.
  
Βεβαίως ο κ.Γκλέτσος για μια ακόμη φορά έδωσε μια παράσταση φθηνών εντυπώσεων, θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα, τόσο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές όσο και για αντιπερισπασμό για το δικαστήριο που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου 2014 με κατηγορούμενο τον κ.Γκλέτσο και αναμένεται η απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή εις βάρος μου, καθώς και για το ποινικό της υπόθεσης το οποίο ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί προκειμένου να εκδικαστεί, με κατηγορούμενο τον ίδιο, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος μου.
   
Επί της ουσίας των πραγματικών γεγονότων έχω να αναφέρω τα εξής:
  
Πράγματι διαθέτω μια εξοχική κατοικία στην περιοχή «ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ» Στυλίδας η οποία τα τελευταία 20 χρόνια αποπερατώνεται σταδιακά, μιας και η μόνιμη κατοικία μου είναι στη Στυλίδα.
  
Φορολογικά που είναι και το σοβαρό θέμα προς το Δημόσιο είναι όλα πλήρως τακτοποιημένα, όπως αποδεικνύεται και από το Ε9 το οποίο υποβάλλω ως πολίτης ανελιπώς κάθε χρόνο.
   
Τα τελευταία χρόνια αποπερατώθηκε η εξοχική κατοικία και θεώρησα σκόπιμο και επιβεβλημένο, όπως ήταν υποχρεωμένος να πράξει κάθε πολίτης, να προβώ στην τακτοποίηση του ΤΑΠ στο Δήμο Στυλίδας , καθώς και στην τακτοποίηση της προκύπτουσας διαφοράς των τ.μ. μέσω Δ.Ε.Η. για το Ε.Ε.Τ.Α. (χαράτσι). Επισημαίνω ότι αυτές οι ενέργειες είναι καθαρά διοικητικές πράξεις, δεν έχουν καμμιά σχέση με την οικονομική διαχείριση του Δήμου, έχουν προσκομιστεί τα δικαιολογητικά Ε9, λογ/σμός Δ.Ε.Η. και δήλωση μηχανικού στην Τ.Υ. του Δήμου, τα οποία και αποτελούν προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν παρανόμως για να αποτελέσουν μέσο για συκοφάντηση. 
   
Πράγματι ακολουθώντας τις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος και αφού είχα τα απαραίτητα αναφερόμενα δικαιολογητικά από το λογιστή και το μηχανικό μου προσήλθα ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ στην Τ.Υ. του Δήμου και αιτήθηκα τη νομιμοποίηση της ολοκλήρωσης των ενεργειών μου, όπως κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα.
  
Σε γενομένη συζήτηση, ο προϊστάμενος της Τ.Υ. κ.Παπαχρήστος μου είπε επί λέξει ότι τέτοιου είδους διαδικασίες ακολουθούν καθημερινά αρκετοί συμπολίτες μας και με διαβεβαίωσε ότι είναι μιά συνήθη διαδικασία που τακτοποιείται στα κεντρικά της Δ.Ε.Η. μέσω του Δήμου.
   
Σε σύντομο χρονικό διάστημα ενημερώθηκε ο «λαϊκός ήρωας» για τις ενέργειές μου και στο χθεσινό Δημ.Συμβούλιο εκμεταλλευόμενος την απουσία μου επιτέθηκε για μία ακόμη φορά παραπληροφορώντας το σώμα, αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ένας κοινός συκοφάντης και λασπολόγος.
  
Εάν απειλεί με δικαστήρια θα τα έχει. Ποτέ δε φοβήθηκα την αλήθεια, ποτέ δεν δείλιασα στις απειλές του, ήμουν παρούσα και δεν επεδίωξα ποτέ αναβολή. Αφού επιζητεί τον πόλεμο θα τον έχει. Να θυμάται πάντα πως υπόδικος είναι ο ίδιος και εκκρεμούν πολλά δικαστήρια εις βάρος του. Και αφού αυτός είναι άμεμπτος και αδέκαστος ας μας πει γιατί ο ίδιος έχει αποκρύψει τα περιουσιακά του στοιχεία και τον τρόπο απόκτησης αυτών για τα χρόνια της θητείας του μή υποβάλλοντας ως αιρετός δήμαρχος το γνωστό και υποχρεωτικό «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» στην αρμόδια επιτροπή του Αρείου Πάγου. Γνωρίζει ότι αυτό είναι ποινικό αδίκημα;
  
Τον προκαλώ να δημοσιοποιήσει το σχετικό ποσό που ζημιώθηκε ο Δήμος, γιατί εγώ τολμώ να πω ότι είναι ελάχιστο ποσό σε Ευρώ ετησίως. Γιατί δεν εμφανίζει δημόσια τη δήθεν καταγγελία που έγινε εις βάρος μου; Ίσως γιατί θα πρέπει να βάλει τη θηλιά στο λαιμό του και να κρεμαστεί δημόσια στην πλατεία ξεχνώντας τη λαϊκή ρήση ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Ακόμη όμως και αυτή η πράξη προϋποθέτει ΑΝΔΡΕΙΑ, στοιχείο που λείπει από την προσωπικότητα Γκλέτσου. 
Το σενάριο όμως αυτό, το έχουμε ξαναδεί. Χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο προκειμένου να ξανακερδίσει το δημαρχιακό θώκο, να εξαπατήσει τους πολίτες, να αποπροσανατολίσει το λαϊκό αίσθημα. 
ΑΛΕΚΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ-ΣΧΟΡΕΤΣΑΝΙΤΗ

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ. ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ. ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΡΕΤΣΙΑΝΙΤΗ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ. ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου